-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujajame „Workland Burės“ centre produktyvumą kuria ir „Ergolain“ pasiūlyti sprendimai

Vis daugiau įmonių nebeinvestuoja į nuosavus biurus ir renkasi bendradarbystės erdves ar visiškai aptarnaujamus biurus. Baldų gamintojai „Ergolain“ pastebi, kad tokiose erdvėse svarbu ne tik efektyviai suprojektuota aplinka, bet ir dėmesingai apgalvoti baldų pasirinkimai, neretai net ir gaminami pagal individualų užsakymą. Šios erdvės dažnai tampa modernių ir šiuolaikiškų sprendimų pavyzdžiu, tai iliustruoja ir rudenį atidaryta nauja „Workland Burės“ erdvė.
„Workland Burės“
„Workland Burės“ / L.Garbačausko nuotr.

Spalvinga, jauki, šiuolaikiška ir įkvepianti – taip galima apibūdinti naująją didžiausio Baltijos šalyse bendradarbystės ir visiškai aptarnaujamų biurų operatoriaus „Workland“ erdvę. Šis projektas jau ne vienerius metus besitęsianti partnerystė su „Ergolain“, įmonės kartu ieško idėjų, kurios padėtų suformuoti aplinką, kurioje būtų gera ne tik dirbti, bet ir bendrauti bei atsipalaiduoti.

L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“
L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“

Kaip teigia „Ergolain“ pardavimų projektų vadovas Paulius Morkūnas, atsakingas už projekto įgyvendinimą, „Workland“ – unikalaus formato darbo erdvė, tad natūralu, kad objekto interjeras yra išskirtinis, orientuotas į aktyvius, bendraujančius žmones. „Su „Ergolain“ komanda siekėme išpildyti architektų viziją ir užsakovų poreikius, visa tai įgyvendinome pasitelkdami kokybiškas medžiagas ir pažangias technologijas. Čia netrūksta komfortiškų ir išskirtinių formų baldų, modernių dizaino sprendimų, kuriuos pagamino „Ergolain“ komanda“, – pasakoja pardavimų projektų vadovas.

Kaip pasakoja „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų centrų vadovė Lietuvoje Laura Panovienė, įrengiant jau šeštąjį biurą Lietuvoje galima įvertinti pasiteisinusius sprendimus, tačiau kaskart norisi nustebinti klientus, nes čia dirba naujoves, šiuolaikines technologijas ir tendencijas vertinantys profesionalai.

„Workland“ nuotr./„Workland“ vadovė Lietuvoje Laura Panovienė
„Workland“ nuotr./„Workland“ vadovė Lietuvoje Laura Panovienė

„Darbuotojų produktyvumui be galo svarbi darbo aplinka. Kurdami naujus centrus, atsižvelgiame tiek į interjero funkcionalumą, tiek į išskirtinumą – kad į darbą eiti būtų malonu, aplinka būtų reprezentatyvi, o kartu būtų patogu dirbti. Todėl įrengėme daug telefoninių ir vaizdo skambučių kabinų, puikiai izoliuojančių garsą, jaukias, stilingas „lounge“ erdves, kuriose galima ir pailsėti, ir organizuoti ne tokius formalius susitikimus. „Workland Burės“ pasižymi ir dviem bendradarbystės erdvėmis, kurių viena – skirta bendravimui, kita – „tylioji“ erdvė, kurioje galima ramiai susikaupus dirbti. Patalpas planavome taip, kad svarbiausios jų būtų pasiekiamos lengviausiai, be to, visos erdvės pasižymi natūralia šviesa, o tai prisideda ir prie žmonių produktyvumo, ir prie centro tvarumo,“ – sako Laura Panovienė.

L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“
L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“

Visi baldai ergonomiški, visi darbo stalai reguliuojamo aukščio, todėl galima dirbti tiek sėdint, tiek stovint,“ – sako „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų centrų vadovė Lietuvoje ir priduria, kad įmonės misija – siūlyti įkvepiančias darbo erdves su profesionaliomis paslaugomis, lanksčiomis sąlygomis ir bendruomene, palaikančia verslo augimą.

L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“
L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“

Ergonomika ir akustiniai sprendimai – galvojant apie kiekvieno poreikius

Bendradarbystės erdvėse ir visiškai aptarnaujamuose biuruose dirba įvairių profesijų atstovai, todėl siekiama pasiūlyti sprendimus prisitaikant prie skirtingų poreikių. Projekte sukurtos daugiau kaip 250 darbo vietos su ergonomiškais reguliuojamo aukščio stalais.

„Ergolain“ projektų vadovė Kristina Kaminskienė pastebi, kad vis daugiau biurų skiria ypatingą dėmesį projektuodami pasitarimų erdves ir ieškodami sprendimų, kurie padėtų užtikrinti pokalbių privatumą bei gerą akustiką, todėl ir šiose erdvėse daug dėmesio skirta akustiniams sprendimams.

R.Ašmonaitės nuotr./„Ergolain“ projektų vadovė Kristina Kaminskienė
R.Ašmonaitės nuotr./„Ergolain“ projektų vadovė Kristina Kaminskienė

Privatiems pokalbiams naujame centre „Ergolain“ pagamino vienvietės akustinės būdelės „Talk Talk“, kuriose naudojamos „Muvman“ – ergonomiškos aktyvaus sėdėjimo kėdės, sėdėjimas ant jų organizmui prilygsta ramiam pasivaikščiojimui. Akustiniuose kambariuose pasitelkti baldai iš garsą sugeriančios medžiagos. Šios erdvės skirtos susikaupimo reikalaujančiam darbui ar nuotoliniams pokalbiams.

Spalvingos detalės

Šiuolaikiniuose biuruose vis daugiau dėmesio skiriama ir bendravimo erdvėms, kuriose generuojamos idėjos, vyksta susitikimai ar paprasčiausiai ilsimasi nuo intensyvaus darbo. Naujame „Workland“ centre siekta atskirti darbo erdves, kuriose būtų lengva susikoncentruoti ir produktyviai dirbti, nuo pramogų ir laisvalaikio erdvių, kuriose vyksta bendruomenės renginiai.

L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“
L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“

Bendroji patalpų erdvė prasideda nuo nestandartinio dizaino, jachtos formą primenančios recepcijos su nerūdijančio plieno apdaila. Virš jos lubas puošia išskirtinis metalinio tinklo dekoras. Aplinką pagyvina spalvingi nestandartiniai, pagal individualų užsakymą gaminti minkštieji baldai.

L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“
L.Garbačausko nuotr./„Workland Burės“

Biuro virtuvės zona – traukos centras ne tik pietų pertraukos metu. Čia jaukumą kuria jauki virtuvės sala, virš kurios pakabinti metalo tinklo lakštai yra atsikartojantis elementas visame interjere.

Projekte taip pat gausu nestandartinių formų baldų, kurie kuria unikalią erdvę. Pavyzdžiui, užapvalintų formų baldai atsikartoja visame biure – apvalintų kampų trikampiai posėdžių stalai, užapvalintos spintos, virtuvės baldai, išskirtinio dizaino sofos ir minkštasuoliai poilsio minutėms.

Projekto dizaino ir architektūrinius sprendimus sukūrė „Noarchitects“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius