-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas

Džiugi žinia gyvenantiems bei dirbantiems vilniečiams centre – nuo rugpjūčio 29 d. Gedimino pr. 9 duris atvėręs Gym+ sporto klubas skelbia atvirų durų dienas. Naujausia Technogym įranga, pagal pasaulines sporto tendencijas parengtos grupinės treniruotės sudomins tiek senai sportuojančius, tiek pradedančius sportuoti lankytojus.
Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas
Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Gym plius

Patogioje lokacijoje, patogus sportas – dabar kiekvienas galės sportuoti kada tik panorėjęs, nes tai vienintelis sporto klubas Vilniaus centre, veikiantis 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę!

Gedimino pr. 9 atsidaręs Gym+ kviečia išbandyti grupines treniruotes, kurių yra net 50 per savaitę, nuo mažai intensyvių iki itin intensyvių. Grupinių treniruočių tvarkaraštį papildė dvi išskirtinės naujienos: Circle training ir 30 min. HIIT (high intensity interval training) treniruotės, kurių metu sudeginama daugiau kalorijų, nei tradicinių treniruočių metu ir tai padaroma per trumpesnį laiką. HIIT intensyvios treniruotės pritaikytos skubantiems, branginantiems savo laiką žmonėms, kurios puikiai tiks prieš darbą, pietų metu ar skubantiems į laisvalaikį po darbo. Tiek Circle training, tiek HIIT treniruočių metu yra naudojama Technogym Skillmill ir Skillrun įranga. Ši įranga yra skirta funkcinėms treniruotėms, kurių metu lavinama ištvermė, jėga, vienu metu įdarbinama daug raumenų grupių, tai labai naudinga derinant sportą su kitais treniruokliais ir pratimais salėje.

VIDEO: Naujas sporto klubas Vilniaus centre skelbia atvirų durų dienas

Be profesionalios Technogym įrangos šiame klube yra pastatyta speciali funkcinė narvų sistema, prie kurių tvirtinasi svoriai, skersiniai, gimnastikos žiedai, vieta darbui su štangomis, lygiagretės – visa tai praplės treniruočių suvokimą, jos taps dar įdomesnės ir įvairesnės.

Išbandykite visas grupines treniruotes bei treniruoklius nemokamai iki rugsėjo 10 d., jau dabar per ATVIRŲ DURŲ DIENAS, kurios tęsis iki rugsėjo 10 dienos, administracijos darbo metu.

Gym+ tinklo sporto klubuose galima rasti dar daugiau – erdvią salę grupinėms treniruotėms, modernią funkcinę zoną bei platų (daugiau nei 100!) treniruoklių ir kito sportinio inventoriaus pasirinkimą. O kad raumenys taptų dar ryškesni, klubo nariai gali naudotis vokiečių gamintojo „MegaSun Space 2000“ soliariumu bei treniruočių metu atsigaivinti nemokamu filtruotu vandeniu.

Taip pat lankytojų laukia dar ir išskirtinės kainos. Iki rugsėjo 10 dienos puiki proga įsigyti išskirtinius šio sporto klubo abonementus už ypatingą kainą, pasiūlymu pasinaudokite jau dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius