Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausi akcijų leidiniai nuo šiol pasiekiami vienoje internetinėje svetainėje

Gabrielius Račkauskas (24m.) ir Deivydas Žibkus (23m.) įkūrė akcijų leidinių bei katalogų portalą Akcijuleidinys.lt. Šio projekto tikslas – informuoti portalo lankytojus apie šiuo metu vykstančias akcijas ir pristatyti naujausius produktų katalogus.
Apsipirkimas
Apsipirkimas / 123RF.com nuotr.

Šiuo metu portalo paslaugomis naudojasi virš 50 mūsų šalies parduotuvių, vaistinių ir grožio produkcijos prekinių ženklų. Šioje internetinėje svetainėje pirkėjai gali rasti visą svarbiausią informaciją apie parduotuvių naujienas bei aktualius ypatingus pasiūlymus.

Paprastesnė informacijos paieška

Pirkėjams nebereikia laukti, kol akcijų leidinius bus galima rasti savo pašto dėžutėje: visa informacija reguliariai atnaujinama vienoje internetinėje svetainėje, kurioje vos per kelias minutes galima rasti pačių aktualiausių pasiūlymų. Pirkėjai gali paprasčiau palyginti skirtingų parduotuvių nustatytas kainas ir apsispręsti, kokiame prekybos centre vertėtų įsigyti dominančios produkcijos. Pinigų taupymas šiandien yra aktualus daugumai mūsų, todėl šioje internetinėje svetainėje galima rasti visą aktualiausią informaciją apie geriausias akcijas.

Projektas jau veikia 20 pasaulio šalių

Portalo įkūrėjai analogišką projektą plėtoja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse: akcijų katalogų svetainės yra prieinamos Latvijos, Estijos, Lenkijos, Šveicarijos, Vokietijos, Danijos, Kroatijos, Vengrijos, Ispanijos, Norvegijos, Suomijos, Austrijos, Čekijos ir kitų šalių gyventojams. Gabrielius Račkauskas ir Deivydas Žibkus nežada tuo apsiriboti: lietuviai ketina ir toliau plėstis į tarptautinę rinką.

Galimybė nemokamai talpinti akcijų katalogus

Akcijuleidinys.lt internetinėje svetainėje akcijų leidiniai ir naujausių produktų katalogai yra talpinami nemokamai: projekto įkūrėjai stengiasi padėti pardavėjams didinti pardavimus. Šiame portale galima rasti ne tik puikiai žinomų prekinių ženklų ir prekybos centrų katalogų, bet taip pat ir nedidelių bei dar nespėjusių išpopuliarėti parduotuvių leidinių. Reklaminių leidinių talpinimas padeda parduotuvėms auginti jų leidinių skaitytojų auditoriją ir pateikti naujausią informaciją. Portalo įkūrėjai taip pat ruošia kainų palyginimo platformas tarptautinėse rinkose.

Ekologinio sąmoningumo skatinimas

Kasdien savo pašto dėžutėse randame gausybę spausdintos reklamos, todėl Gabrielius Račkauskas ir Deivydas Žibkus mano, kad vertėtų skatinti ekologinį sąmoningumą ir atsisakyti spausdintų akcijų leidinių. Akcijų portalo įkūrėjai siekia, kad įvairūs leidiniai būtų prieinami tik skaitmenizuotu būdu. Tai – didelis žingsnis link tvaresnės aplinkos.

Naudinga informacija vykstantiems apsipirkti į užsienį

Akcijuleidinys.lt portalo analogai prieinami ir užsienio šalyse, todėl planuojantys apsipirkti gali susirasti dominančios informacijos apie produktų kainas. Tai ypatingai aktualu tiems žmonėms, kurie reguliariai vyksta apsipirkti į Lenkiją: akcijų portale informaciją apie kainas pateikia daugiau 100 Lenkijoje veikiančių parduotuvių.

Galimybė sutaupyti laiko

Jei apsipirkimas planuojamas iš anksto, prekybos centruose tenka sugaišti kur kas mažiau laiko, todėl akcijų leidiniai yra efektyvi priemonė, galinti padėti numatyti būsimas išlaidas. Projekto įkūrėjai siekia, kad prekybos centrų naujienos pasiektų kiek įmanoma daugiau vartotojų, o pirkėjams apsipirkimo procesas taptų dar sklandesnis ir reikalaujantis mažesnių laiko ir pinigų sąnaudų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius