Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujieji „MIELE“ namai Vilniuje atvėrė duris kartu su Deivydo Praspaliausko ir Jolitos Vaitkutės kūryba

Lapkričio 26 dieną, 18:30 val. K29 Verslo Centre naują Experience saloną Vilniuje atidarė Miele buitinės technikos gamintojai. Specialiai šiam vakarui virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas buvo paruošęs išskirtinį meniu, kurį pagamino su Miele virtuvės buitine technika.
Naujųjų „Miele“ namų atidarymo akimirka
Naujųjų „Miele“ namų atidarymo akimirka / Autorių nuotr.

MIELE – tai aukščiausios kokybės Vokietijos buitinės technikos gamintojas, kurį 1899 metais įkūrė Carl Miele ir Reinhard Zinkann. Tai yra ketvirtos kartos šeimai priklausantis ir šeimos valdomas verslas. Miele ženklas yra atstovaujamas savo pardavimo salonuose ir per importuotojus beveik 100-ose šalių. Šis Experience Centras yra pirmasis Lietuvoje ir taip pat didžiausias salonas Baltijos šalyse. Jo plotas užima 350 kvadratinių metrų.  Tai patvirtina Lietuvos patrauklumą investuotojams bei rodo augančius Lietuvos ekonomikos  rodiklius.

Vakaro metu Deivydas Praspaliauskas su komanda paruošė 5 skirtingus patiekalus, muzika rūpinosi saksofonistas Tomas Botyrius kartu su Dj-ėjumi Donatu Žvirbliu ir  Mood Sellers Band. Renginį vedė Vytautas Rumšas. Vakaro kulminacija tapo Mikalojaus Konstantino Čiurlionio portretas iš saldumynų, kurį sukūrė menininkė Jolita Vaitkutė, kuri šią dieną šventė savo 20-ą jubiliejų.

Iškilmingai Centro atidarymo ceremonijai į Vilnių atvyko Miele vykdantieji direktoriai ir bendrasavininkai Reinhard Zinkann ir Markus Miele. Taip pat ir regiono vadovė Ieva Kulberga. Vakaro metu abu savininkai džiaugėsi pagaliau atėję į Lietuvos rinką, MIELE centro vieta ir taip pat Vilniaus miestu.

„Standartai kurių tikimės iš kiekvieno Experience Centro yra aukšti tai – elegancija, patogumas, kokybė ir emocinis patrauklumas – jie turi derėti šalies kontekste. Šie standartai jungia technologijų progresą kartu su žavesiu ir charizma. Ir norėčiau pastebėti jog Vilnius labai pasistengė siekdamas šių standartų“ – kalbėjo Reinhard Zinkann.

Miele Experience Center Vilniuje kiekvienas lankytojas labai laukiamas. Namų centre visa technika yra veikianti, todėl kiekvienas atėjęs galės pats pabandyti pasinaudoti šios buitinės technikos teikiamais privalumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius