-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujovė klientams – pailgintas užsakymo priėmimo laikas maisto internetinėje parduotuvėje

Nuo rugsėjo 13 dienos ZZZ.LT svetainėje atsiranda nauja prekių kategorija – Express prekės – kurias galima užsisakyti Vilniaus ir Kauno apskrityse net iki 20 val. ir gauti jas jau artimiausią rytą arba dieną pagal kliento pasirinktą pristatymo laiką. Kaip ir anksčiau, pilną net 7000 prekių asortimentą visi Lietuvos gyventojai, norėdami gauti jau artimiausią dieną, gali užsisakyti iki 17 val., o vėliau priimamų užsakymų pristatymas perkeliamas į antrą dieną po užsakymo priėmimo.
ZZZ.LT logistikos centras
ZZZ.LT logistikos centras / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Express prekių pardavimo startui internetinė parduotuvė siūlo daugiau nei 4000 prekių. Ateityje planuojama tokių prekių pasiūlyti dar daugiau. “ZZZ.LT iš kitų internetinių maisto parduotuvių išsiskiria tuo, kad pirkėjas gauna pačią šviežiausią produkciją. Trumpo galiojimo ir greitai gendančios prekės bei dalis kitų prekių – nesandėliuojamos, o surenkamos tiesiai iš gamintojų ir tiekėjų po to, kai klientas pateikia užsakymą. Taigi sūreliai dar tik glaistomi šokoladu, kol klientas renkasi prekes į krepšelį. Dėl šios priežasties Express prekių kiekis yra šiek tiek mažesnis.” – teigia pirkimų vadovė Salvinija Labanauskienė.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./ZZZ.LT logistikos centras
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./ZZZ.LT logistikos centras

Ši internetinė maisto ir kitų prekių parduotuvė veikia nuo 2016 metų gegužės mėnesio. Joje galima rinktis iš plataus maisto, kosmetikos, higienos, biuro reikmenų, produktų mažyliams asortimento. Rasite ir išskirtinių Premium kategorijos prekių: produkcijos, auginamos pagal biodinaminio ūkio principus, šviežios žuvies, ekologiškų ir kitų sveikų bei skanių produktų. Šiuo metu parduotuvė bendradarbiauja daugiau nei su 120 tiekėjų ir jų sąrašas nuolatos plečiasi.

Pirkimų vadovė atkreipė dėmesį, kad daug investuojama į pagalbą pirkėjams mažinant išlaidas: „Pagrindinis ZZZ.LT tikslas yra klientų laiko ir resursų tausojimas. Apsipirkimas prekybos centruose tampa vis rečiau praktikuojamas, nes apsiperkant internetu šis procesas tampa greitesnis ir patogesnis, nuperkama mažiau impulsyvių (neplanuotų pirkti) prekių. Suteikiame klientams galimybę sekti savo pirkimo įpročius ir statistiką bei gauti tik jiems aktualius pasiūlymus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius