Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamų eglės šakų dalybos vyks ne tik lauke, bet ir „Vilnius Outlet“ viduje

Ne tik pasiimti nemokamas eglės šakas, bet ir tai padaryti nešąlant lauke – šiltai, svetingai ir patogiai. Tai padaryti kviečia Valstybinių miškų urėdijos miškininkai bei didžiausias Šiaurės Europoje išparduotuvių ir laisvalaikio prekybos centras „Vilnius Outlet“, šiemet pirmąsyk per 16 šios gražios kalėdinės akcijos rengimo metų eglišakes dalinsiantys po stogu. Tradicinės iniciatyvos „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ organizatoriai gruodžio 20-ąją eglių šakas nemokamai dovanos dar ilgiau, nei įprasta – nuo 16 iki 20 valandos – ir ragins šventinį jaukumą susikurti tvariai bei draugiškai su gamta.
Nemokamų eglės šakų dalybos vyks ne tik lauke, bet ir „Vilnius Outlet“ viduje
Nemokamų eglės šakų dalybos vyks ne tik lauke, bet ir „Vilnius Outlet“ viduje / „Vilnius Outlet“ nuotr.

Kaip ir kasmet, jau 16 metų iš eilės, Valstybinių miškų urėdijos miškininkai gražiausioms metų šventėms besiruošiantiems gyventojams dovanos nemokamas eglių šakas. Jos bus dalinamos visoje Lietuvoje, pagrindinėse miestų ir miestelių aikštėse bei didžiųjų prekybos centrų aikštelėse. Šiemet eglišakes miškininkai atveš į 58 šalies vietas.

Tačiau, sako Valstybinių miškų urėdijos Komunikacijos skyriaus vadovė Sandra Trinkūnaitė-Rimkienė, tradicinės akcijos „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ šiais metais laukia ir naujovė. Bendradarbiaudami su „Vilnius Outlet“, miškininkai nusprendė pakviesti gyventojus eglių šakas pasiimti dar patogiau. Todėl ši iniciatyva pirmąsyk bus perkelta į prekybos centro vidų.

„Šiemet, kaip ir kasmet, visoje Lietuvoje išdalinsime apie 100 000 eglišakių. Tai viena gražiausių miškininkų dovanų gyventojams. Taip galime prisidėti prie šventinės nuotaikos kūrimo ir su eglės šaka į namus atnešti džiugų švenčių laukimą. Mums labai svarbu, kad gyventojai puošimui renkasi eglišakes, tokiu būdų prisidėdami prie miško tausojimo ir sąmoningo vartojimo. Todėl džiaugiamės, jog ši prasminga akcija kasmet randa vis naujų vietų bei eglių šakų galima nemokamai pasiimti dar arčiau savo namų. Tikimės, kad pirmąsyk iniciatyvą perkeldami į prekybos centro vidų, namus tvariai puošti paskatinsime didesnį būrį gyventojų, nes eglišakės kviesime pasiimti išties patogiau“, – pažymi S.Trinkūnaitė-Rimkienė.

Tokiai nuomonei pritaria ir „Vilnius Outlet“ rinkodaros projektų vadovė Rasa Žukaitė. Jos teigimu, ši bendra iniciatyva turėtų dar labiau padidinti akcijos žinomumą ir paskatinti gyventojus rinktis tvarų bei atsakingą vartojimą.

„Esame prekybos ir pramogų vieta, kuriai aplinkos saugojimas yra esminis prioritetas. Pavyzdžiui, šiemet savo kalėdinę eglę puošėme tvariai, jos pačios nepirkome naujos, o panaudojame antrąsyk. Didžiulio susidomėjimo sulaukė ir drauge su Valstybinių miškų urėdija šiais metais organizuotas projektas – analogų neturinti paroda „Mini miškas“. Miškininkai pas mus atvežė 16 000 medžių sodinukų, kuriuos buvo galima ne tik iš labai arti pamatyti, bet ir paliesti. Parodoje taip pat pristatėme labai daug informacijos apie Lietuvos miškus, jų atsodinimą. Be to, puoselėdami tvarumo principus, organizavome turgelius vaikams, kur buvo galima mainytis, pirkti ir parduoti jau išaugtus ar nebenaudojamus mažųjų drabužius bei žaislus. Pas mus vyko ir smagūs blusturgiai, kvietę iškeisti arba įsigyti ir naujam gyvenimui prikelti naudotus daiktus“, – pasakoja R.Žukaitė.

Pasak jos, apskritai „Outlet“ prekybos konceptas yra tvarus pasirinkimas. Jis neskatina pirkti pačios naujausios kolekcijos gaminio, o rinktis tai, kas jau buvo pagaminta, ir dar įsigyti šiuos pirkinius už geresnę kainą.

„Todėl, kviesdami užsukti pasiimti eglės šakų, norime paskatinti Kalėdoms rinktis kirstinių eglučių alternatyvas, saugoti miškus ir gamtą. Savo lankytojų lauksime patogioje mūsų prekybos centro erdvėje, eglišakes dalinsime dar ilgiau nei kitose vietose – iki 20 valandos. Esame šventiškai pasipuošę Kalėdoms, turime puikių restoranų, pramogų visai šeimai. Taigi siūlome ne tik išsirinkti šventines namų puošmenas, bet ir pasisemti kalėdinio įkvėpimo bei nuotaikos, rasti geriausias dovanas ir puikiai praleisti laiką“, – šypsosi R.Žukaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius