TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nustebsite sužinoję, ką žmonės slepia daiktų saugyklose

Ką daryti, kai daiktų laikyti namuose nėra galimybių, išmesti gaila ar reikia saugiai paslėpti nuo svetimų akių? Kauniečiai jau rado sprendimą, kuriuo ir Kalėdų senelis mielai naudojasi prieš šventes.
„Box Inn“ daiktų saugyklos
„Box Inn“ daiktų saugyklos / „Box Inn“ nuotr.

Tarp saugomų daiktų – ir išskirtinės dovanos

Nors daiktų saugyklos – ganėtinai nauja paslauga Lietuvoje, jos privalumus įvertina vis daugiau gyventojų. Saugyklose vietą atranda sezoniniai daiktai, baldai, įrankiai, vaikų inventorius ir viskas, kam vietos namuose pritrūksta.

Daiktų saugojimo centras Kaune „Box Inn“ savo klientams suteikia galimybę naudotis lanksčiomis sąlygomis ir daiktus saugoti tiek, kiek prireiks, tad ilgalaikė daiktų saugojimo paslauga praverčia išvykstantiems ilgesniam laikui ar ketinantiems nuomoti savo būstą – kompaktiškai supakuoti asmeniniai daiktai telpa vos kelių kvadratinių metrų patalpoje, jų nereikia laikyti užrakintų atskirame kambaryje.

„Box Inn“ nuotr./„Box Inn“ daiktų saugyklos
„Box Inn“ nuotr./„Box Inn“ daiktų saugyklos

Trumpalaike daiktų saugyklos nuoma dažnai naudojasi atliekantys remontą namuose, persikeliantys gyventi į kitą būstą. Trumpalaikės sandėliukų nuomos paslaugos aktualios ir prieššventiniu laikotarpiu – gyventojai čia laiko dovanas, kurių namuose nepavyktų paslėpti nuo smalsių akių, o prekybai suaktyvėjus, papildomų sandėliavimo patalpų prekėms dairosi ir smulkusis verslas.

Daiktų saugojimo centro „Box Inn“ vadovas Nerijus Urbonavičius pastebi, kad nuomojamose 1 – 15 kv. m. dydžio patalpose kai kurie ir kalėdines dirbtuves įsirengia – šviesiose ir švariose saugyklose dovanas patogu ne tik laikyti, bet ir susipakuoti, taip išsaugant visas Kalėdų senelio paslaptis.

„Teko matyti, kaip klientai prieš pat šventes atsivežė įspūdingo dydžio briedžio ragus – vos pro duris tilpo. O kažkas tikrai apsidžiaugė dovanų gavęs motociklą, kuris vienoje iš mūsų saugyklų saugiai laukė Kalėdų ryto. Kartais pasitaiko ir įdomesnių atvejų – iš močiutės paveldėtą senovinę skrynią saugojimui atvežusi šeima prisipažino ir patys dar nežinantys, kas slepiasi po devyniais užraktais – gal tikras lobis, o vienas klientas saugykloje sumanė pasistatyti terariumą, mat idėja savo namuose laikyti egzotinius gyvūnus jo žmonos nesužavėjo. Tiesa, šiam vyrui padėti negalėjome, mat gyvūnų saugykloje laikyti negalima“, – pasakoja N.Urbonavičius.

Daiktų saugyklos, kuriose telpa viskas

Nusprendę pirmą kartą pasinaudoti daiktų saugojimo paslauga dažnai nustemba, kiek iš tiesų nedaug vietos prireikia savo asmeniniams daiktams susidėti. Pasirinkę 2,5 kv. m. erdvę, joje saugiai galėsite laikyti penkiasdešimt vidutinio dydžio dėžių, o apgalvotai pakuojant, į 5 kv. m. saugyklą sutalpinti galima tiek daiktų, kiek įprastai telpa 50 kv. m. namų erdvėje.

Tiksliai nežinantys, kokio dydžio patalpų gali prireikti, gali pasinaudoti išmaniąją skaičiuokle. Nurodžius, kokius daiktus planuojama sandėliuoti, sistema automatiškai parinks jums tinkamiausio dydžio patalpas.

„Savo daiktų saugojimo centre turime virš 500 įvairaus dydžio saugyklų. Praktika rodo, kad gyventojai dažniausiai renkasi 2-5 kv. m. daiktų saugyklas, o įmonės dairosi didesnių erdvių – įprastai nuo 6 kv. m. Esant poreikiui, patalpas visuomet galima keisti į didesnes ar mažesnes ir pasirinkti jums tinkamiausią daiktų laikymo laikotarpį be ilgalaikių įsipareigojimų“, – sako „Box Inn“ vadovas.

Visi klientų daiktai sandėliuojami patalpose, prie kurių prieigą turi tik jie patys. Į patalpas, kurios saugomos ir stebimos vaizdo kameromis, visą parą galima patekti naudojantis elektronine prieigos kortele, o pastatas ir daiktai yra apdrausti, todėl klientai gali būti ramūs dėl daiktų saugumo.

Patalpos, kuriose saugomas klientų turtas, yra pilnai įrengtos ir prižiūrimos savo srities profesionalų, tad čia esantiems daiktams nepakenks nei dulkės, nei drėgmė. Nuo kelioninių lagaminų iki retai naudojamų buitinių prietaisų, išaugtų vaikų drabužių ar lentynose jau nebetelpančių knygų – saugyklose vietos atras visi rečiau naudojami, sezoniniai ar daug vietos namuose užimantys daiktai.

„Box Inn“ nuotr./„Box Inn“ daiktų saugyklos
„Box Inn“ nuotr./„Box Inn“ daiktų saugyklos

Daiktų saugyklos nuoma – išeitis keliaujantiems

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu ne vieną suvilioja šaltąjį sezoną praleisti ten, kur šilčiau. Jei bilietai jau nupirkti ir lagaminai sukrauti, pats metas pagalvoti apie asmeninius daiktus, kurių į kelioninius krepšius nesutalpinote. Daiktų saugykla pasirūpins, kad daiktai saugiai lauktų jūsų tiek, kiek prireiks.

Išvykstantys laikinai gyventi į kitą šalį, savo būstą įprastai išnuomoja kitiems gyventojams – toks sprendimas leidžia papildyti piniginę ir tuo pačiu sutaupyti išvengiant nemenkų šildymo bei komunalinių išlaidų. Tačiau ką daryti su daiktais, kurių su savimi vežtis neketinate? Spintose likusius drabužius, knygas, laisvalaikio įrangą ar darbo įrankius laikyti užrakintus atskirame kambaryje – neracionalu.

Su ta pačia dilema susiduria ir tie, kurie patys būstą nuomojasi. Pratęsti nuomos sutartį, jei laikinai čia negyvensite – finansiškai nenaudinga, tačiau daiktų – visa galybė, o apkrauti jais artimųjų visai nesinori.

Geriausia išeitis tokioje situacijoje – daiktų saugyklos nuoma. „Box Inn“ patalpose tilps viskas, kam vietos lagamine pritrūko, o jūs galėsite ramiai keliauti žinodami, kad savo daiktus rasite tokius, kokius palikote – švariose ir sausose saugyklose jiems nepakenks nei dulkės, nei drėgmė.

Viską, ko reikia daiktų sandėliavimui, rasite vienoje vietoje

Daiktų saugojimo centro komanda klientams padeda išvengti ir persikraustymo rūpesčių. Nusprendę išsinuomoti saugyklą ilgesniam laikotarpiui, gali pasinaudoti nemokama daiktų pervežimo paslauga Kauno miesto ribose – darbuotojai atvyks iki jūsų namų ar biuro durų ir supakuotus daiktus mikroautobusu nugabens iki pat saugyklos.

Daiktų saugojimo centre galima įsigyti ir visų daiktų pakavimui reikalingų priemonių. Nuo tvirtų kartoninių dėžių iki apsauginių plėvelių – tvarkingai supakuoti daiktai bus saugūs ir užims mažiau vietos.

Nauji „Box Inn“ klientai šiuo metu gali pasinaudoti ir patrauklia akcija – išsinuomojus bet kokio dydžio saugyklą 3 mėnesių ar ilgesniam laikotarpiui, pirmasis mėnuo kainuos tik 5 eurus. Jokių papildomų ir paslėptų mokesčių – elektros sąnaudos, šildymas, apsauga bei turto draudimas jau įskaičiuoti į paslaugos kainą.

Daugiau informacijos www.boxinn.lt arba aplankykite adresu Jonavos g. 262, Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius