Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„OMBRE|Pura“ Kaune pristatė naujo koncepto parduotuvę

Mada – tai nuolatiniai pokyčiai, atsinaujinimas, netradicinių sprendimų paieškos. Tuo vadovaujasi ir lietuviško prekės ženklo „OMBRE|Pura“ komanda, Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ pristatanti naujo koncepto aprangos paduotuvę, kuri pirkėjams duris atverė rugpjūčio 22 dieną.
„OMBRE|Pura“ Kaune pristatė naujo koncepto parduotuvę. UAB "Omnitekso prekyba" nuotr.
„OMBRE|Pura“ Kaune pristatė naujo koncepto parduotuvę. UAB "Omnitekso prekyba" nuotr.

Parduotuvėje parduodami klientams jau puikiai pažįstamų prekės ženklų drabužiai bei aksesuarai, vyrauja skandinaviško stiliaus minimalistinis dizainas. Nors ši stilistika gali pasirodyti griežta, erdvei jaukumo suteikia subtilūs medžio motyvai ir sienas išmarginę gėlių akcentai.

Ši nuotaika puikiai atitinka ir modernų „Pura“ įvaizdį, kurio dalimi neseniai tapo Beata Tiškevič. Charizmatiškoji aktorė bei laidų vedėja šiuo metu yra rudens-žiemos sezono „Pura“ kolekcijos veidas.

„OMBRE|Pura“ Kaune pristatė naujo koncepto parduotuvę.
„OMBRE|Pura“ Kaune pristatė naujo koncepto parduotuvę.

Naujoji drabužių kolekcija yra skirta šiuolaikiškai miesto moteriai, vertinančiai modernią klasiką, tačiau nevengiančiai jos papildyti madingomis detalėmis. Visoje aprangos linijoje vyrauja elegantiški siluetai, rudeniškai sodrūs vyno, šokolado, žemės atspalviai. Prie jų tobulai tinka kitų lietuviškų prekės ženklų „REDAdesign“ ir „Distyled“ siūlomos detalės, minimalistinio stiliaus aksesuarai.

„Pura“ moterį tobulai papildo „OMBRE” vyras, mėgstantis kasdieniškai klasikinį stilių, pagyvintą įdomiais aksesuarais. Jo švarką puošia netradicinės spalvų kombinacijos, įvaizdį praturtina varlytės.  Natūralios mados idėjas vertinantiems įspūdį palieka „Dressed in Green“ laisvalaikio kolekcija, pasiūta iš natūralaus bambuko ir pieno pluošto audinių.

Besiplečiančio ženklo „OMBRE|Pura“ parduotuvė priklauso įmonei UAB „Omnitekso prekyba”, kuri be viso to kuria ir gamina lietuviškus prekinius ženklus “Pura”, “Natali silhouette”, “Dressed in Green”.  Bendrovės tikslas – ne tik gaminti šiuolaikiškas ir patrauklias drabužių kolekcijas, bet ir siūlyti pirkėjams savo parduotuvių tinkle Europoje gerai žinomus prekės ženklus. Šis siekis išpildomas ir naujo koncepto parduotuvėje, kur  pristatomos vyriškos ir moteriškos mados kolekcijos.

Kauno salone moterims siūloma įvertinti šiuolaikiškus „Pura“, „Dressed in Green“, „B-young“, „Hansmark“, „Hans Schafer“, „Simar“, „Reset“, „Lener Cordier“, „Beaumont“ ir „Fransa“ drabužius, o vyrai gali įsigyti „Texman“, „Murka“, „Cybina“, „Storm“, „Lavard“ produkcijos. Kaune parduodami ir Lietuvos dizainerių Redos Budvilaitienės (prekės ženklas „REDAdesign“) ir „Distyled“ drabužiai bei aksesuarai.

Šiuo metu „OMBRE|Pura“ parduotuves rasite Vilniaus ir Klaipėdos „Akropolyje“, Šiaulių PC „Saulės miestas“ bei PC „Babilonas“ Panevėžyje. „OMBRE|Pura“ išparduotuvės – PC „BIG“ Klaipėdoje ir Kaune, Raudondvario g. 101. Klientai prekės ženklo drabužių įsigyti gali ir internete – www.omniteksas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius