-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originalių „adidas“ batelių dizaineriu gali tapti kiekvienas

Šį rugsėjį parduotuvių lentynas pasiekė revoliuciją sportinės avalynės madoje 9-ajame dešimt. sukėlę „adidas Originals“ bateliai ZX FLUX. Naujai atgimę, stilingi, laisvę simbolizuojantys bateliai pristatyti su trenksmu – atsisiuntę išmaniąją programėlę „miZXFLUX” nuo šiol kiekvienas gali sukurti ir peržiūrėti vienetinį batelių modelį.
„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX
„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX

Tokia galimybė – išmaniuoju įrenginiu kurti batelių dizainą – geriausiai atspindi ZX FLUX batelių koncepciją: skatinti originalaus ir ryškaus stiliaus idėjas. Jau klasika tapusio ZX FLUX batelių modelio, išpopuliarėjusio praėjusio amžiaus pabaigoje, spalvos nepaliko abejingų – trys citrinų spalvos juostelės buvo derinamos su žydra spalva. Tuo tarpu naujos kartos ZX FLUX bateliai akcentuoja originalumą ir asmeninį stilių.

„Sportiniai bateliai vis dažniau tampa išskirtinio stiliaus atributu. Tai lemia ir auganti sveikos gyvensenos tendencija nuo kurios sportas – neatsiejamas. Apskritai sportinė avalynė tapo didmiesčio gyventojo ir kosmopolito įvaizdžio atributu – toks asmuo turi atvirą požiūrį į gyvenimą ir žino, kas vyksta aplink jį“, pasakojo stilistė Agnė Skripkinaitė.

„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX
„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX

Ant batelių – išmaniuoju užfiksuotos akimirkos

ZX FLUX batelių šaknys siekia permainų ir laisvės idėjų kupiną 9-ąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį. Prieš 25 metus atletams sukurtas pirmasis „ZX Family“ linijos sportinis modelis „ZX8000“ netrukus tapo ir gatvės kultūros bei urbanistinio stiliaus atributu. Itin ryškus ir spalvingas batelis yra naujos eros – sportinės avalynės kaip kūrybiškumo, laisvės ir originalaus stiliaus išraiškos – simbolis.

„Išskirtinio stiliaus sportinės avalynės mėgėjus „ZX Family“ bateliai kas kartą stebina vis labiau. Šį kartą tai tikra stiliaus ir saviraiškos bomba – ZX FLUX patiks tiems, kurie domisi mada, dievina iššūkius, savitą stilių ir vertina originalumą. Drąsiai teigiame, kad tai vienas kūrybiškiausių „adidas Originals“ linijos sprendimų“, pasakojo „adidas“ prekės ženklo marketingo vadovė Lietuvoje Justina Barauskaitė.

Išmanioji programėlė „miZXFLUX” patvirtina ZX FLUX batelių koncepcijos išskirtinumą. Naudodamasis ja kiekvienas gali išlaisvinti vaizduotę ir pasijausti batelių dizaineriu – tereikia išmaniuoju įrenginiu užfiksuotą nuotrauką uždėti ant ZX FLUX batelių. Nemokamai atsisiųsti programėlę „miZXFLUX“ gali visi „Android“ ir „iOS“ operacinių sistemų naudotojai.

„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX
„adidas Originals“ bateliai ZX FLUX

Sportinės avalynės sėkmę lėmė Olimpinės žaidynės

Mados analitikų teigimu, sportinių batelių bumą lėmė Olimpinės varžybos, žibėjusios prieš du dešimtmečius, o susidomėjimas sportinio stiliaus derinimu atgimsta.

„Dar niekada sportiniai bateliai nebuvo tokie madingi. Šiandien juos gamintojai spalvina įvairiausiais atspalviais, dekoruoja detalėmis, įvairiais, netikėtais paviršiais. Sportiniai bateliai šiandien gali būti platforminiai, gali būti aukštakulniai ar su stilizuotais sparnais“, – pasakojo stilistė Agnė Skripkinaitė.

Stilistės teigimu, sportiniai bateliai gali būti derinami prie laisvos urbanistinio žmogaus aprangos – prie odinių, džinsinių drabužių, taip pat prie modernių kostiumų, minimalistinių tunikų.

„Geriausiai sportiniai bateliai atrodo suderinti su minimalistine skandinaviška estetika. Šiuo metu madingi ryškūs neoninių spalvų sportiniai bateliai, taip pat į madą veržiasi monochrominės spalvos – bateliai gali būti padabinti šių spalvų deriniu, arba būti vienspalviai – juodi arba balti. Į madą grįžo burbuliukai ir dryžiukai – sportiniai bateliai jų taip pat neišvengs“, – teigė stilistė Agnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius