Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Palangos vasaros parkas kviečia švęsti rugsėjo 1-ąją

Palangos vasaros parke – batutai, vaikų labirintas ir kitos linksmybės pasibaigus kalendorinei vasarai dar niekur nedings. Todėl visi norintys linksmai paminėti naujų mokslo metų pradžią yra laukiami atvykti į Palangą ir gerai praleisti laiką. Palangos vasaros parkas garantuos gerą laiką ir puikias emocijas naujiems mokslo metams.
Šeimų šventė Palangoje – lenktynių fone
Palangos vasaros parkas / Stasio Jonkaus nuotr.

„Topo centras“ šventinę atmosferą kurs rengdamas elektrinių paspirtukų lenktynes. Palangos vasaros Topo centre paspirtukų nuoma buvo viena populiariausių paslaugų, todėl norisi pamatyti kaip Kurorto gyventojai ir svečiai patobulino savo paspirtukų valdymo įgūdžius. Atvykite į Palangos vasaros parką 15 val. ir įrodykite, kad esate greičiausias paspirtukų trasoje su kliūtimis.

„Nykštuko“ ledai apdovanos dėžėmis ledų tuos kurie geriausiai pasirodys šeimų žaidynėse. Tai bus komandų, sudarytų iš 2 ar daugiau narių turnyrai. Dalyviai turės įveikti įvairias užduotis ir estafetes - teks bėgti surištomis kojomis ar su maišu, susprogdinti priešininkų balionus ar su smakru laikant apelsiną jį kuo greičiau perduoti kitam. Atvykę į Palangos vasaros parką bet kuriuo metu galite būti pakviesti sudalyvauti rungtyse, o laimėjus – namo išsinešite dėžę ledų kurioje bus net 48 porcijos po 52 mil. vanilinių Nykštuko ledų. Taip pat šeimų žaidynių dalyvius apdovanos ir „Manhattan ice dream“ esantis ties įėjimu į Palangos vasaros parką – šeimų žaidynėse galėsite laimėti populiariosios burbulinės arbatos.

Rugsėjo pirmą dieną, šį trečiadienį, tikrai verta apsilankyti Palangoje ir užsukti į J. Basanavičiaus g. 43 esantį Palangos vasaros parką. Renginys prasidės 15 val. Ir tęsis iki pat parko uždarymo Švęskite naujus mokslo metus po didžiausiame batutų parke po atviru dangumi. Taip pat, drąsiai keliaukite čia ir visą rugsėjį – Palangos vasaros parkas pirmą rudens mėnesį lauks visų norinčių pramogauti su šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje