-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotuvių naujiena – žaisminga „Kakės Makės“ drabužių kolekcija

Neįtikėtino populiarumo sulaukusi vaikų numylėtinė Kakė Makė ir geriausi jos draugai nuo šiol dar dažniau džiugins savo gerbėjus, ypač mažuosius. Ne tik knygelių puslapiuose ar ant pamėgtų maisto ir buities prekių pakuočių. „Utenos trikotažo“, o netrukus ir „Maximos“ parduotuvėse, bus galima įsigyti išskirtinės kolekcijos drabužių su Kakės Makės ir jos draugų atvaizdais. Ištikimiausiems gerbėjams lietuviškas prekybos tinklas paruošė dar kelias staigmenas.
Parduotuvių naujiena – žaisminga „Kakės Makės“ drabužių kolekcija
Parduotuvių naujiena – žaisminga „Kakės Makės“ drabužių kolekcija / Užsakovo nuotr.

Spalvingą, iš kokybiškos ekologiškos medvilnės pagamintą drabužių kolekciją jau nuo rugpjūčio 10 dienos bus galima rasti didesnėse, XX ir XXX formato, „Maximos“ parduotuvėse visoje Lietuvoje ir „Utenos trikotažo“ prekybos vietose bei internetinėje parduotuvėje.

Drabužiai su vaikų pamilta heroje Kake Make ir jos draugais pritaikyti vaikams nuo maždaug 18 mėnesių iki 10 metų amžiaus. Mergaitėms sukurtos spalvingos suknelės ir palaidinės, patogios kelnės ir tamprės, džemperis ir jaukus kombinezonas. Berniukai galės išsirinkti šiltą džemperį, marškinėlius ir kelnes. Su savo pamėgta heroje vaikai galės nesiskirti net miegodami – „Maximos“ ir „Utenos trikotažo“ parduotuvėse bus galima įsigyti dviejų dalių pižamas berniukams ir mergaitėms.

Susivienijo trys lietuviški prekės ženklai

Siekiant, kad Išskirtinė „Kakės Makės“ drabužių kolekcija pasiektų gerbėjus, jėgas suvienijo trys Lietuvos bendrovės ir prekės ženklai – „Utenos trikotažas“, „Alma littera“ ir „Maxima“.

Drabužių kolekciją iš ekologiškos medvilnės pasiuvo „Utenos trikotažas“. Naujoji kolekcija, kaip ir knygos, turi ir edukacinį tikslą – ji skatins mylėti gamtą.

„Išleisdami su lietuvišku personažu siejamą kolekciją taip pat pasinaudosime galimybe mokyti ir mažuosius klientus rūpintis gamta, nes tai viena pamatinių „Utenos trikotažo“ vertybių. Kiekvienas drabužis pagamintas naudojant pažangiausias technologijas, o etiketėse nurodoma, kad Kakė Makė labai myli gamtą. Skleisdami šią žinią kartu sudarome progą kalbėti apie ekologiją bei gamtos tausojimą ir namuose“, – teigia „Utenos trikotažo“ prekės ženklo vadovė Renata Varaneckienė.

Leidykla „Alma Littera“ su „Kakės Makės“ prekiniu ženklu dirba nuo 2010 metų, o nuo 2013 pradėjo plėtrą į kitas sritis – parduotos licencijos įvairiems partneriams, kurie šiuo metu gamina maisto ir higienos produktus. „Šiuo metu yra plati įvairovė skirtingų „Kakės Makės“ gaminių, pradedant maisto produktais ir gėrimais, baigiant higienos ir kanceliarinėmis prekėmis, šventine atributika. Labai džiugu, kad šiemet dar plečiamės ir pasirodo drabužių linija su mūsų prekių ženklu“, – sako leidyklos „Alma littera“ direktorė Danguolė Viliūnienė.

Netrukus „Maximose“ – ir dar daugiau „Kakės Makės“ staigmenų

„Dabar Lietuvoje vaikai auga kartu su Kake Make. Kartu su Kake Make jie valosi dantis ar su Netvarkos nykštuku tvarkosi kambarį. Džiaugiamės, kad Lietuvoje turime tokį populiarų lietuvišką personažą ir stiprų jo prekės ženklą. O jau netrukus pradėję prekiauti „Kakės Makės“ drabužių kolekcija į vaikų kasdienybę pakviesime dar daugiau žaismingumo. Kakės Makės personažas yra puikus tuo, kad jis lavina vaikus. Kadangi ir mes skatiname vaikus prasmingai leisti laiką, domėtis ir taip tobulėti, jau netrukus, rugpjūčio viduryje, šio puikaus personažo gerbėjams pristatysime dar daugiau staigmenų“, – sako Vilma Drulienė, „Maxima LT“ pirkimų departamento vadovė.

Užsakovo nuotr./Parduotuvių naujiena – žaisminga „Kakės Makės“ drabužių kolekcija
Užsakovo nuotr./Parduotuvių naujiena – žaisminga „Kakės Makės“ drabužių kolekcija

Jau nuo rugpjūčio vidurio „Maximos“ parduotuvėse bus galima įsigyti išskirtines „Kakės Makės“ stiklines ar visą jų kolekciją, rinkti ir rinktis net iš 20-ties „Kakės Makės“ dėlionių, kurios galės tapti vienu dideliu paveikslu. Taip pat bus galima rasti naują knygą „Kakės Makės diena“ bei stalo žaidimą, leisiantį smagiai praleisti laiką su visa šeima. Daugiau informacijos jau šio mėnesio viduryje parduotuvėse „Maxima“ ir www.maxima.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius