Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodos „Adventur“ naujiena – vaikų kambarys

Turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur“ šiemet pirmą kartą savo erdvę turės ir mažieji lankytojai. Kelionių organizatorius „Novaturas“ jiems įrengs „Linksmąjį Safarį“, kuriame vaikai patirs daugybę smagių nuotykių ir galės nusipiešti svajonių atostogas.
Vaikų kambarys.
Vaikų kambarys.

„Linksmajame Safaryje“  mažųjų lauks „Kengūriukų batutas“, skrydis „Nuotykių lynu“, didžiulė dėlionė „Safario paslaptys“. Visų mažųjų parodos svečių veidukai čia bus papuošti jų pageidaujamais personažais,  su jais bendraus Novaturo „Žvaigždūnas“. 

Šeštadienis ir sekmadienis „Linksmajame Safaryje“ bus ypatingos dienos! Šiomis dienomis "Novaturas" skelbs konkursus. „Kengūriukų batuto“ konkurse bus galima laimėti 100 EUR  savo svajonių atostogoms, o „Novaturo Safario turo“  konkurse bus galima laimėti nuolaidą pažintinei vaikų kelionei.

Visas parodos dienas „Linksmajame Safaryje“ kartu su mažaisiais žais, organizuos konkursus ir jais rūpinsis profesionali komanda.

„Linksmasis Safaris“ mažųjų keliautojų lauks 5-oje parodos „Adventur“ salėje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius