Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio masažo čempionas kuria SPA imperiją Birštone

Šį pavasarį Birštono „Royal SPA Residence“ savo lankytojus pasitinka atnaujinęs savo paslaugas: nuo šiol svečiai gali mėgautis ne vien įprastais SPA malonumais, bet išbandyti ir išskirtinę aromatų bei spalvų terapiją.
„Royal SPA Residence“
„Royal SPA Residence“ / Projekto partnerio nuotr.

„Tai naujovė Lietuvos rinkoje. Jei kiti SPA centrai siūlo tik pavienias šias paslaugas, mes nusprendėme žengti naują žingsnį į priekį ir pasiūlyti savo svečiams išskirtinius pojūčius“, – kalba „Royal SPA Residence“ dirbantis pasaulio masažo čempionas Marius Jurgelaitis.

Priklausomai nuo savaitės dienos, įžengus į SPA centrą juntamas kaskart vis kitoks savo terapinį poveikį turintis aromatas.

Pavyzdžiui, trečiadieniais „Royal SPA Residence“ kvepia oranžiniu aromatu, susidedančiu iš „Ylang Ylang“, miros ir mandarinų eterinių aliejų. Šis kvapas sušildo emocijas, atgaivina, tonizuoja, šalina liūdesį ir užslopintas emocijas.

Šeštadieniais SPA centras pasitinka geltonuoju aromatu iš apelsinų, greipfrutų ir mandarinų eterinių aliejų, kurių kvapas pakelia nuotaiką, mažina stresą, blogą nuotaiką, įkvepia laimės pojūčiui.

„Kita mūsų klientams patikusi ir didelį įspūdį palikusi naujovė – tai aštuoni nauji spalvų ir kvapų – masažo bei procedūrų kabinetai. Kiekvienas jų turi tik jam būdingą spalvą ir aromatą, – pasakoja M.Jurgelaitis. – Atrinkę aukščiausios rūšies eterinius aliejus ir pasitelkę senąsias aromaterapijos knygas sukūrėme mintis ir kūną paliečiančias unikalias spalvų ir kvapų terapijas kiekvienai dienai. Ir džiaugiamės palankiais pirmųjų svečių, išbandžiusių šias paslaugas atsiliepimais“.

Spalvų reikšmė

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad spalvos teigiamai veikia žmogaus savijautą. Pavyzdžiui, išbandyta, kad melsva spalva sukelia šalčio jausmą, net jei tokia spalva išdažytoje patalpoje būtų maloniai šilta kambario temperatūra (~24 °C). Tuo tarpu tokios pačios temperatūros geltoname kambaryje gali būti per šilta.

Lygiai taip pat tyrimai rodo, kad tinkamai parinktos spalvos palankiai veikia žmonių negalavimus, ligas.

Dar antikos laikais taikyta spalvų terapija, kurios tikslas – padėti išgyti nuo kai kurių ligų ar atstatyti dvasinę pusiausvyrą.

Laikoma, kad žalią spalvą mėgstantys žmonės yra atkaklūs, kritiškai vertina aplinkybes, nesvyruoja priimant svarbius sprendimus, o nemėgstantys – apatiški, dažnai jaučiasi nuskriausti.

„Tad žalia dominuojanti spalva masažo kabinete ramina, subalansuoja emocijas, atstato pusiausvyrą, šalina pyktį, slogią nuotaiką. Tuo tarpu oranžinis kabinetas tonizuoja, šalina liūdesį suteikia optimizmo, – kalba M.Jurgelaitis. – Tinkamai naudojami išskirtiniai aromatai ir spalvų terapija padeda atsikratyti įvairių negalavimų ir puoselėti grožį“.

„Royal SPA Residence“ siūlomų masažų kabinetų spalvos: geltona, mėlyna, violetinė, žalia, raudona, indigo, rožinė, oranžinė.

Projekto partnerio nuotr./„Royal SPA Residence“
Projekto partnerio nuotr./„Royal SPA Residence“

Penkios gijos

„Nuo kliento pasitikimo SPA centre iki išlydėjimo po malonios procedūros, klientą stengiamės “paliesti” per visus penkis žmogaus pojūčius: klausą, regą, skonį, kvapą, lytėjimą. Tai yra profesionalaus aptarnavimo ženklas geriausiuose SPA centruose. Per ilgą savo darbo praktiką, kaip specialistas ir klientas supratau, kad norint padėti maksimaliai atsipalaiduoti kūnui ir protui, reikia stimuliuoti visus pagrindinius žmogaus pojūčius, tik tada galima pasiekti geriausių terapijos, procedūrų rezultatų“, – neabejoja M.Jurgelaitis.

Profesionalus personalas

„Royal SPA Residence“ dirba kvalifikuoti, jauni specialistai, įgiję darbo patirties tiek Lietuvos, tiek užsienio SPA centruose.

„Džiugu, kad profesionalūs specialistai turi savo lojalių klientų ratą, kurie jau ne vienerius metus vėl kaskart pas juos sugrįžta. Turime ir žingeidžių, norą tobulėti rodančių specialistų, kurie kasmet dalyvauja įvairiuose masažuotojų čempionatuose tiek Lietuvoje, tiek Baltijos šalyse, Europoje ar Pasaulio čempionatuose. Ir iš kiekvieno čempionato vis parsivežame prizininkus, pirmosios arba antrosios vietos laimėtojus“, – kalba M.Jurgelaitis.

Pavyzdžiui, pernai „Royal SPA Residence“ darbuotoja Živilė Kvastaitė dalyvavo Atvirajame Europos masažuotojų čempionate ir parsivežė antrosios vietos laimėjimą.

Marius Jurgelaitis yra 2015 m. Lietuvos masažuotojų čempionato nugalėtojas, 2015 m. Baltijos šalių masažuotojų čempionato II vietos laimėtojas ir 2015 m. Pasaulio masažuotojų čempionato nugalėtojas.

„Stengiamės dalyvauti daugumoje vykstančių čempionatų, nes tai pamoka ir patiems dalyviams, ir darbuotojams, stebintiems iš šono palaikantiems kolegas. Tai galimybė pasimokyti, pasisemti naujų idėjų, galimybė augti kaip specialistams. O kartu tai kuria vertę ir mūsų svečių akyse, jiems tai taip pat svarbu“, – pažymi M.Jurgelaitis.

„Royal SPA Residence“ savo svečiams siūlo ir netradicinių masažų, kaip pavyzdžiui, penkis skirtingus tailandietiškus masažus.

Projekto partnerio nuotr./„Royal SPA Residence“
Projekto partnerio nuotr./„Royal SPA Residence“

Kneipo filosofija

Tiek viešbutis, tiek SPA centras skleidžia ir puoselėja Vokietijos pastoriaus Sebastiano Kneipo sveikos gyvensenos filosofiją, vandens ir grūdinimosi terapiją.

Kiekvieną dieną šia tematika vedamos paskaitos, vyksta mankštos ir siūlomos grūdinimosi procedūros.

„Pats Birštonas taip pat skleidžia Kneipo filosofijos idėją, o svečiai, atvykę čia, gali džiaugtis puikia gamta, švariu oru, išvystytais dviračių takais, laisvalaikio, poilsio, pramogų, sporto zonomis mieste. “Royal SPA Residence„ siūlome dviračius, šiaurietišką ėjimą, krepšinį, futbolą, tinklinį, visą dieną vykstančius aktyvius užsiėmimus, biliardą, stalo tenisą, oro ritulį“, – vardina M.Jurgelaitis.

Didžioji dauguma „Royal SPA Residence“ klientų – lietuviai iš visos Lietuvos regionų ir miestų. Taip pat nemenką dalį klientų sudaro svečiai iš Rusijos, Izraelio, Latvijos, Skandinavijos, Vokietijos ir kitų Europos šalių.

„Esame išskirtinai gamtos apsuptyje tarp Nemuno kilpų, su puikiais kraštovaizdžiais, atodangomis. Turime platų paslaugų asortimentą visoms amžiaus grupėms, druskų kambarį, restorane – žaliavalgių meniu, kino salę su kasdien vykstančiais gero kino seansais“, – vilioja į Royal SPA Residence M.Jurgelaitis.

VIDEO: Poilsis „Royal SPA Residence“ Birštone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius