Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmoji elektroninė laidojimo reikmenų ir paslaugų parduotuvė Lietuvoje

Nuo šiol žmonės, susidūrę su netektimi, turės galimybę prekes ir paslaugas užsakyti tiesiog internetu, užsukę į Laidojimo paslaugų centras internetinę svetainę – elektroninę parduotuvę. Netekus artimojo nebus būtina vykti į šarvojimo prekių ir paslaugų parduotuves. Kelių mygtukų paspaudimu bus suformuotas užsakymas ir pradėtas vykdyti internete.
UAB „Laidojimo paslaugų centras“ direktorė Agnė Kirkickaitė
UAB „Laidojimo paslaugų centras“ direktorė Agnė Kirkickaitė / UAB „Laidojimo paslaugų centras“ nuotr.

Elektroninėje parduotuvėje www.laidojimocentras.lt jau galima pasirinkti įvairiausių reikiamų prekių iš gausybės rodomų: karstai, urnos, drabužiai, gėlės, žvakės, kryžiai ir kt. Taip pat bus galima pasirinkti ir paslaugas: velionio paėmimą iš mirties vietos, saugojimą šaldytuve, kremavimo paslaugą, palaikų pargabenimą į Lietuvą iš užsienio (ar nuskraidinimą į kitą šalį), transporto paslaugas, duobkasių paslaugas, kapavietės sutvarkymą po laidotuvių ir daug kitų.

Kad dar būtų paprasčiau: elektroninėje parduotuvėje galima pasirinkti jau iš patirties apgalvotus paslaugų ir prekių rinkinius, tai yra: tradicinių laidotuvių (be kremavimo) ir laidotuvių su kremavimu. Į šiuos rinkinius įtraukta viskas, ko reikia solidžioms ir jaukioms laidotuvėms surengti, net dokumentų ir pašalpų sutvarkymas. Šie paslaugų paketai paruošti tam, kad užsakovas niekuo nesirūpintų, viską už jį atliks Laidojimo paslaugų centras, jam nereiks į biurą atvykti derinti detalių ir gaišti laiko. Tokius paruoštus paslaugų rinkinius ypač pamėgo tie, kas ne pirmą kartą laidoja artimuosius Laidojimo paslaugų centro padaliniuose ir visapusiškai pasitiki šios įmonės teikiamomis paslaugomis.

UAB „Laidojimo paslaugų centras“ nuotr./Pirmoji elektroninė laidojimo reikmenų ir paslaugų parduotuvė Lietuvoje
UAB „Laidojimo paslaugų centras“ nuotr./Pirmoji elektroninė laidojimo reikmenų ir paslaugų parduotuvė Lietuvoje

Beje, teikiama ne tik kapavietės sutvakymo paslauga, bet, pageidaujant, ir tolesnė kapo priežiūra: apželdinimas, gėlių pasodinimas ar net paminklo pastatymas. O artėjant Motinos ar Tėvo dienai, gimtadieniams, vardadieniams, Vėlinėms, Kalėdoms ar Velykoms, kitoms šeimai svarbioms šventėms – galime nuvykti ir sutvarkyti kapus, uždegti žvakutę, pamerkti gėlių. Visokių juk atvejų pasitaiko, kas toli gyvena, kas serga, kas tuo metu išvykę… Net iš toliau atvykstantiems į šermenis mūsų padaliniuose elektroninėje parduotuvėje galite išsirinkti gedulo vainiką, krepšelį, kompoziciją, juostą su užrašu ar tiesiog gėlių. Jūsų lauks ką tik skintos, šviežios gėlės, sušildytos mūsų geriausių floristų širdies ir rankų.

Kodėl kilo tokia idėja, klausiame UAB „Laidojimo paslaugų centras“ direktorės Agnės Kirkickaitės.

Pirmiausia mums visada labai svarbu girdėti savo užsakovus, girdėti kas jiems patinka ir ko trūksta. Nuolat domimės inovacijomis, technologijomis. Jau ilgą laiką svarsčiau, kaip dar labiau palengvinti žmonėms pasirinkimą ir laidotuvių planavimą pačią jautriausią akimirką, kai akis į akį susiduria su netektimi, ką daryti tiems, kurie gyvena kituose miestuose nei mes teikiame paslaugas ir negali atvykti nusipirkti įdomesnės urnos, menininko sukurto karsto, o gal turi rūpesčių su netektimi užsienyje. Norėjau, kad būtume šalia, kai prireikia mūsų paslaugų ar prekių.

Įsivaizduokime, koks tai patogumas vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms su negalia, žmonėms, gyvenantiems užsienyje ir norintiems, kad jų artimuoju būtų tinkamai pasirūpinta, ar pagaliau didelės, gausios šeimos nariams, kurie neteko savo artimojo, o reikia organizuoti laidotuves. Tiesiog atidarote kompiuterį, planšetę, telefono ekraną, įjungiate #laidojimocentras.lt ir pasirinkate iš gausybės prekių, kaip norėtumėte matyti velionį pašarvotą (drabužiai, karstas, gėlės), kaip norėtumėte palaidoti. Visas paslaugas ir prekes galima užsakyti kelių mygtukų paspaudimu.

Pastebėjome, kad labai dažni atvejai, kai susidūrę su netektimi žmonės, atvykę į mūsų padalinių parduotuves, sunkiai renkasi prekes, jiems sunku susikaupti, kitus veikia pati aplinka su daugeliu karstų, kryžių, drabužių (jie dar netiki, kad neteko mylimo žmogaus), tada kviečia atvykti kitus giminaičius ar draugus patarimo, kokį drabužį, karstą, urną, kokias gėles parinkti. Vis dažniau pasitaiko, kad jungia vaizdo konferenciją, bando susisiekti su kitame mieste ar net užsienyje gyvenančiais šeimos nariais, rodo prekes, tariasi. Kartais vyksta tokie debatai! Taigi, dabar prekes ir teikiamas paslaugas matys internetinėje parduotuvėje ir pasitarimas su šeima dėl detalių vyks artimoje aplinkoje, namuose, be įtampos ir streso, kurio netekties metu ir taip apstu.

UAB „Laidojimo paslaugų centras“ nuotr./Pirmoji elektroninė laidojimo reikmenų ir paslaugų parduotuvė Lietuvoje
UAB „Laidojimo paslaugų centras“ nuotr./Pirmoji elektroninė laidojimo reikmenų ir paslaugų parduotuvė Lietuvoje

Pasirinkimas tampa paprastesnis ir patogesnis, nes matomi ne tik laidojimo reikmenų, prekių modeliai, visos teikiamos paslaugos ir kokių jų reikia, bet yra surašytos ir kainos. Dažnai kitos įmonės slepia kainas ar manipuliuoja užsakovo jautria padėtimi, o šioje el. parduotuvėje jums viskas skaidru! Čia be prekių ir paslaugų dar yra rekomendacijos (labai dažnai užsakovai klausia), kokius giesmininkus pakviesti, kur organizuoti gedulingus pietus ir kt.

Pamenate, kaip mūsų senolės buvo pasiruošusios savo laidotuvėms? Lagaminėlyje ar dėžutėje buvo visas kraitelis. Kad artimiesiems nepridarytų rūpesčių, o ir pačiam kad patiktų: bateliai, siuvinėti apatiniai drabužėliai, suknutė ar kostiumas (juk ypač svarbu ir spalva), brangus rožinis ir kt.

Taigi, tradicijos sugrįžta, vis dažniau girdime, na jau, kai mane šarvosit tik ant galvos nieko nedėkite, niekad nenešiojau. Arba, o kaimynės suknelė buvo graži, ir aš tokios norėčiau…

Taigi dar viena NAUJIENA: su laidojimu, šarvojimu susijusių prekių ir paslaugų katalogas bus didelė pagalbos priemonė tiems, kurie nori pasirūpinti laidotuvėmis iš anksto – lengva išsirinkti ar parinkti rūbus, karstą ir kt. Netolimoje ateityje bus galimas netgi išankstinis laidotuvių scenarijus. Žmogus galės užpildyti / susakyti, kokių laidotuvių norima, kaip nori, kad atrodytų jis ar jo artimasis, kokio nori karsto ar urnos, kokia turi skambėti muzika, nori būti tradiciškai palaidotas ar kremuotas, kur palaidotas, kaip turi būti sutvarkytas kapas, gal turi kokių nors svajonių ir kt.

Tikime, kad sumažinsime rūpesčių, kurių ir taip apstu netekties akimirkoje, naštą.

Didžiuojamės, kad esame pirmieji Lietuvoje, kurie taip nuoširdžiai rūpinamės savo užsakovais, juos girdime, jaučiame, suprantame. Užsakovais, kuriems sunku dėl amžiaus, negalios, gyvenimo svetur ar kitų priežasčių atvykti į biurus, taip pat rūpinamės tais, kuriems svarbūs jų artimųjų kapai, tačiau sunku juos aplankyti ar sutvarkyti dėl atstumų ar laiko stokos. Tikime, kad sumažinsime rūpesčių, kurių ir taip apstu netekties akimirkoje, naštą, – teigia UAB „Laidojimo paslaugų centras“ direktorė Agnė Kirkickaitė.

Pirmąją tokio pobūdžio elektroninę parduotuvę Lietuvoje atidarė UAB „Laidojimo paslaugų centras“ - daugiau nei 20 metų sėkmingai veikianti, viena iš profesionaliausiai, kokybiškiausiai ir kompleksiškiausiai paslaugas teikiančių įmonių, nuolat besistengianti dėl savo užsakovų.

Mums galima skambinti visą parą telefonu +370 600 655555. Patarsime, padėsime, pakonsultuosime. Ir kviečiame naudotis naująja mūsų el. svetaine www.laidojimocentras.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius