Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Platus apatinio trikotažo pasirinkimas – ne tik moterims

Apatinio trikotažo parduotuvė „Lilu“ siūlo ypač platų prekių pasirinkimą merginoms, moterims bei vyrams. Parduodamas kokybiškas, įvairių modelių, spalvų apatinis trikotažas yra gaminamas šiose šalyse: Lenkijoje, Latvijoje, Didžiojoje Britanijoje, Portugalijoje, Turkijoje, Vokietijoje, Italijoje bei Lietuvoje.
Moteriškos kelnaitės.
Moteriškos kelnaitės. / Shutterstock nuotr.

Elektroninėje parduotuvėje parduodami apatiniai skirti kasdienai, specialiai nėščiosioms, maitinančioms mamoms, taip pat čia galima įsigyti liekninančio apatinio trikotažo. Naktiniai, pižamos, chalatai, įvairūs aksesuarai, marškinėliai, bodžiai, triko – visa tai ir dar daugiau galima rasti internetinėje parduotuvėje „Lilu“.

Įvairių, spalvų, modelių apatinis trikotažas moterims atlieka skirtingas funkcijas ir ne tik leidžia jaustis patogiai, komfortiškai, bet ir dailiai. Siūlomas platus liemenėlių pasirinkimas: pakeliančios krūtinę, didelių dydžių, pastorintais ar plonais kaušeliais, sportinės, multifunkcinės, be petnešėlių, be lankelių ar su jais, specialios liemenėlės, pritaikytos paauglėms ir kt. Taip pat čia galima įsigyti ypač platų kelnaičių pasirinkimą. Šios gali būti skirtingų tipų: klasikinio kirpimo, su juostele, šortukus, braziliško tipo, aukštu liemeniu, medvilnines ar pasiūtas iš kitų kokybiškų audinių. Įvairių spalvų, raštų bei vienspalviai apatinių komplektukai visoms dailiosios lyties atstovėms suteikia pasitikėjimo savimi, leidžia jaustis ypatingai, patogiai ir gražiai.

Atėjus vasarai, parduotuvėje galima įsigyti maudymosi kostiumėlius, geriausiai atitinkančius figūros tipą ir norus. Vientisi bei atskirų dalių, skirti nėščioms moterims, maudymosi kostiumėliai su marškinėliais bei paplūdimio apranga kaip lengvos kokybiškos tunikos leidžia mėgautis patogiomis ir nevaržomomis maudynėmis. Skirtingų tipų, spalvų, modelių miegojimui skirti rūbai taip pat yra parduodami internetinėje parduotuvėje. Naktinukai, pižamos, chalatai galimi trumpi arba ilgi, medvilniniai, minkšto audinio, kasdienio arba puošnesnio stiliaus. Internetinėje parduotuvėje siūloma įsigyti elegantiškus bei puošnius įvairių audinių chalatus. Veliūriniai, medvilniniai, minkšto audinio, šilti arba skirti šiltam metų laikui jaukūs chalatai skirti visoms merginoms, moterims ir besilaukiančioms dailiosios lyties atstovėms.

Kiekviena moteris dėvėdama apatinius nori atrodyti dailiai ir patraukliai. Figūrą koreguojantys, pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos bodžiai, triko bei marškinėliai tiek ilgomis, tiek trumpomis rankovėmis „Lilu“ parduotuvėje – visiems priimtinomis kainomis. Balti, klasikiniai juodi, raudoni, kūno spalvos ar nėriniuoti bodžiai, korsetai ir jų komplektai skirti visoms save mylinčioms moterims, norinčioms dėvėti patogius, kokybiškus apatinius arba kasdienai skirtus bodžius. Nešiojant kokybiškus apatinius, būtina juos tinkamai prižiūrėti: skalbiant naudoti specialų maišelį, skirtą apatiniam trikotažui, o skalbimo mašinoje nenustatyti pačio didžiausio gręžimo rėžimo.

Nepamainomas mergvakario akcentas ir simbolis – keliaraištis. Internetinėje parduotuvėje galite pasirinkti ne tik įprastą baltą klasikinį keliaraištį, bet ir netradicinių spalvų – raudoną ar mėlyną. Taip pat jaunajai rekomenduojama padovanoti dovanų kuponą, kuriame pagal savo norus ji galėtų išsirinkti apatinį trikotažą ypatingai vestuvių dienai. Liemenėlių petnešėlės ir jų ilginamieji užsegimai, pėdkelnės, tamprės, pasijoniai, apatinukai, prisegamų kojinių diržai ar miego kaukės – visa tai galite patogiai ir greitai įsigyti vieno apsipirkimo internetu metu.

Ypatingą dėmesį internetinė parduotuvė skiria būsimoms ir esamoms mamos, kurioms yra ypač svarbus komfortas ir patogumas viso nėštumo laikotarpiu. Čia siūlomas ypač platus prekių maitinančioms, nėščioms bei po gimdymo esančioms moterims pasirinkimas. Liemenėlės maitinančioms gali būti paminkštintais kaušeliais, be lankelių ar su jais, medvilninės. Prilaikantys diržai nėščiosioms, korsetai, diržai, kelnaitės arba šortukai, skirti nešioti po gimdymo, maudymosi kostiumėliai, specialūs marškinėliai besilaukiančioms ir maitinančioms, pėdkelnės, kelnaitės ar jų komplektukai yra pritaikyti norint patenkinti visus moterų poreikius: patogumą, grožį, eleganciją bei puikią savijautą.

Jeigu norima pakoreguoti kūno linijas, rekomenduojama dėvėti specialų liekninantį apatinį trikotažą. Figūra koreguojama aukšto liemenio kelnaitėmis, šortukais, bodžiais, korsetais, specialiais diržais, pėdkelnėmis. Siūlomas platus spalvų, modelių pasirinkimas įvairių figūrų savininkėms. Nešiojant tokio tipo apatinį trikotažą, moteris vizualiai sulieknėja, jaučiasi labiau pasitikinti savimi. Tačiau internetinėje parduotuvėje taip pat nėra pamiršti vyrai, kuriems siūloma įsigyti trumpikes, kelnaites, vyriškus chalatus, pižamas, šiltus apatinius rūbus, įvairius marškinėlius, apatines kelnes, maudymosi glaudes ir šortus. Skirtingų prekinių ženklų, plataus spalvų pasirinkimo kaip balta, juoda, mėlyna, raudona, pilka apatiniai, pižamos ir kitos prekės pasižymi kokybiškumu, patogumu ir priimtinomis kainomis vyriškiems gaminiams įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius