-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priežastis keltis su šypsena: naujas vonios kambarys

Vonios kambarys – vieta, kur vos dienai prasidėjus persikelia šeimos gyvenimas. Dėl to itin svarbu, kad nuotaikos negadintų verdantis ar ledinis vanduo, ankštas dušas ar iškleręs vandens maišytuvas. Kad tokie „laikini“ nepatogumai neprigytų visiems laikams, būtina skirti laiko kokybiškos ir, pageidautina, nebrangios vonios įrangos paieškoms.
Vonios kambarys
Vonios kambarys / GROHE nuotr.
Temos: 1 Maišytuvai

Nusprendusiems atsinaujinti iš pamatų, šiemet dizaineriai pataria eksperimentuoti su vonios plytelėmis, nepagailėti pinigų didesniam dušui ar specialiai jūsų poreikiams pritaikytam praustuvui. Turintiems daugiau erdvės rekomenduojama vonią įtaisyti ne vonios kambario kampe, o jo centre. Drąsiausieji gali eksperimentuoti ir vonios kambarį sujungti su miegamuoju – išskirtinio dizaino vonia papuoš visą kambarį. Gerai įrengta vonia gali tapti viso būsto traukos centru. 

Spreadway nuotr./Vonios kambarys
GROHE nuotr./Vonios kambarys

Atsinaujinimas turi ir praktinę pusę – nauji ir kokybiški vandens maišytuvai padeda taupyti karštą vandenį bei neleisti pernelyg stiprios vandens srovės. Apskaičiuota, kad, sovietmetį menančius maišytuvus pakeitus turinčiais savyje šiuolaikiškas taupymo sistemas, sąskaitas už vandenį galima apkarpyti apie 20 proc.

Galimybė sutaupyti trečdalį kainos

Kokybiška vonios kambario įranga nemažai kainuoja, tad nusprendusiems atsinaujinti reikėtų sekti akcijas ir pasiūlymus. Vienas iš tokių renginių – rugsėjo 25–26 dienomis vyksiančios „Interjero dienos“ „Iris“ salonuose. Jų metu visoms apdailoms medžiagoms taikoma 20 proc. nuolaida, vonios įrangai – 25 proc., o „Grohe“ maišytuvams – net 30 proc. nuolaida.

Spreadway nuotr./Maišytuvas Eurosmart
GROHE nuotr./Maišytuvas Eurosmart

Nespėję apsilankyti salonuose, akciją galės pagauti elektroninėje „Iris“ parduotuvėje. Čia jau tradicija tampanti akcija vyks rugsėjo 25–27 dienomis.

700 kolekcijų vonios kambariui

„Iris“ prekiauja plytelėmis, vonios įranga, kiliminėmis bei PVC grindų dangomis, kilimais, laminuota grindų danga, parketlentėmis, tapetais, statybiniais mišiniais, tinku bei dažais fasadams.

Spreadway nuotr./Dušo kabina
GROHE nuotr./Dušo kabina

Salonuose ir el. parduotuvėje galima rinktis iš daugiau kaip 700 skirtingų gamintojų vonios kambario kolekcijų, skirtų kokybiškam ir patogiam gyvenimui.

Be prekių, kurios yra eksponuojamos prekybos salonuose, „Iris“ suteikia klientams galimybę rinktis prekes iš katalogų ir užsisakyti individualiai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius