-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisijungti ir vėl kviečia paplūdimio futbolas

Paplūdimio futbolo turnyras dėl „Švyturio“ taurės šiemet jau 6-ąjį kartą į pajūrį kviečia futbolo mėgėjus, jų draugus ir šeimas į Klaipėdą: pasivaržyti dėl prizų ir kartu gerai praleisti dieną.
Paplūdimio futbolo turnyras
Paplūdimio futbolo turnyras / Organizatorių nuotr.

Šiemet turnyras vyks liepos 23-iąją, vieta ir laikas nesikeičia – Neįgaliųjų paplūdimys Klaipėdoje, varžybos startuoja 10 valandą. Paplūdimio ruože rungtynėms bus įrengtos dvi aikštelės, jose į kovą stos 14 komandų.

Taisyklės taip pat išlieka tos pačios, žaisti reikia du kėlinius po 7 minutes, iš dviejų pogrupių į kitą etapą pateks po 4 komandas.

Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras
Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras

Atkrintamosiose varžybose pagrindiniam laukui pasibaigus lygiosiomis nugalėtojas bus išaiškintas baudinių serijoje. Taurėmis bei vertingais rėmėjų prizais bus apdovanoti nugalėtojai, 2 ir 3 vietos laimėtojai. Apdovanojimai taip pat laukia ir geriausių žaidėjų.

Turnyro dieną dalyviai bus vaišinami gaiviaisiais gėrimais, ledais, užkandžiais. Futbolininkai raginami į paplūdimį pasikviesti savo draugus bei šeimos narius, kuriems tai bus puiki proga ne tik stebėti paplūdimio futbolo varžybas, bet ir susipažinti su iš visos Lietuvos atvykusiais bendraminčiais: per ankstesnius penkerius turnyrus jau spėjo susiformuoti tikra šio turnyro bendruomenė, prie kurios kasmet prisijungia vis daugiau žmonių.

Gera nuotaika – garantuota.

Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras
Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras

Tiesa, komandoms reikėtų nedelsti ir registruotis, nes vietų skaičius ribotas. Daugiau informacijos – tel. +370 606 93 622, el. paštu: pliazoturnyras@gmail.com, Facebook: Paplūdimio futbolo turnyras Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius