Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektas „Namas 2“ atkeliauja į Baltijos šalis: atrankos komanda pirmą kartą važiuoja į Rygą

Pirmą kartą populiaraus TV projekto „Namas 2“ istorijoje dalyvių atranka bus vykdoma Rygoje, rašoma organizatorių pranešime. Baltijos šalių gyventojai turės galimybę atrasti savo meilę stebint milijonams akių. Rugsėjo 5 dieną vieno populiariausių realybės šou Rusijoje atrankos grupė laukia dalyvauti norinčių lietuvių, latvių ir estų.
Projektas NAMAS-2 pirmą kartą   Baltijos šalyse
Projektas NAMAS-2 pirmą kartą Baltijos šalyse / Partnerio nuotr.
Temos: 1 TNT, UAB

TNT kanale rodomas projektas „Namas 2“, kurio metu vienišos širdys ieško viena kitos, skaičiuoja jau 15 metų.

Keletas tūkstančių dalyvių, šimtai porų, ne viena dešimtis laimingų šeimų – visa tai realybės šou „Namas 2“ dėka. Šio projekto metu iškilo net 5,5 tūkstančio ryškių žvaigždžių. Projektas suteikia galimybę stebėti patį tikriausią gražių, jaunų ir ambicingų žmonių gyvenimą, kurį visą parą filmuoja TV kameros.

Šis TV projektas – pats ilgaamžiškiausias ir geidžiamiausias realybės šou TNT kanale, tik į jį pakliūti gali ne kiekvienas.

Pirmą kartą istorijoje atrankos grupė atkeliauja į Rygą

„Pirmą kartą Rygoje atrinkinėsime dalyvius iš Baltijos regiono. Iš čia gauname nemažai norinčių dalyvauti paraiškų. Bus labai įdomu paįvairinti dalyvių sudėtį projekto dalyviais iš Baltijos šalių“, – pasakoja atrankos direktorius Jevgenijus Šabainskij.

Partnerio nuotr./Projektas NAMAS-2 pirmą kartą Baltijos šalyse
Partnerio nuotr./Projektas NAMAS-2 pirmą kartą Baltijos šalyse

Kokių žmonių ieško TV projektas „Namas 2“? Nuoširdžių, mėgstančių nuotykius ir svajojančių apie tikrą meilę. Jaunų, aktyvių ir ambicingų, galinčių pasidalinti įdomia gyvenimo istorija bei aršiai ginančių savo gyvenimiškas pozicijas, taip pat emociškai atvirų ir norinčių sukurti tvirtus santykius, sugebančių savo išgyvenimais bei emocijomis pasidalinti su TV žiūrovais.

Dalyvių išsilavinimas nėra svarbus – tarp jų yra ir baigusių aukštąsias mokyklas, ir studijuojančių. Prioritetas – jaunuoliai nuo 18 iki 26–30 metų, bet tai nereiškia, kad kitokio amžiaus pretendentai yra nepageidaujami. Viskas priklauso nuo pretendento asmenybės – pasitaiko, kad 35-metis būna daug aktyvesnis ir įdomesnis už 20-metį.

Nors iš Baltijos šalių projekto rengėjai yra gavę nemažai paraiškų dėl noro dalyvauti, per visą gyvavimo laiką jame dalyvavimo tik dvi merginos iš šio regiono. Viena jų – Milena Biezborodova iš Talino, dar tebedalyvaujanti realybės šou. Ji išsiskiria savo ekstravagancija ir ryškumu. Mergina projekte yra daugiau nei metus ir bando užmegzti santykius su Aleksejumi Bezusovu. Jų pora pasižymi ypatingu emocionalumu ir nė vieno nepalieka abejingo.

„Namas 2“ – tai įdomių asmenybių realybės šou, visi jie turi tvirtą savo nuomonę, yra pasiruošę veikti ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Jei esi pasiruošęs patekti į šią gyvenimo bei santykių mokyklą, nebijai kamerų ir manai, kad esi tinkamas kandidatas, užpildyk anketą čia ir lauk redaktoriaus skambučio arba pats skambink numeriu: + 7(985) 855-55-34 (WhatsApp) iki 2019 09 04. Bus susisiekta tik su tais kandidatais, kurie praeis pirmąjį atrankos turą.

Ruoškis atrankai ir žiūrėk realybės šou „Namas 2“ kiekvieną dieną 9.00; 23.00 ir 00.00 valandą TNT kanale. Nuo pirmadienio iki penktadienio, 12.30 val. žiūrėk žvaigždžių porų senelių šou „Namas 2 išgelbėk savo meilę“!

Realybės šou „Namas 2“ atrankos organizavimu Rygoje užsiims kompanija Global Media, kuri turi išskirtines TV kanalo TNT retransliavimo teises Baltijos šalyse. Global Media kompanijos direktorius Andžeijs Pjateckij teigia: „Mums didelė garbė, kad mūsų partneris – TV kanalas TNT – išsirinko būtent mūsų regioną tokiam dideliam ir ryškiam renginiui, kurį ilgai prisimins Latvijos gyventojai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius