Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektui „Susitikim, mieli senjorai“ įteiktas Sveikatos apsaugos ministerijos apdovanojimas

Jau trečius metus iš eilės vykstančiam projektui „Susitikim, mieli senjorai“ šie metai – ypatingi. Projektas ne tik sulaukė rekordinio skaičiaus dalyvių bei rėmėjų dėmesio, tačiau neliko nepastabėtas visuomenės ir praeitą savaitę vykusiuose kasmetiniuose Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos organizuojamuose apdovanojimuose „Už sveiką gyvenseną“ gavo apdovanojimą„Už aktyvumą nepavaldų amžiui“. Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo projekto iniciatorius Edgaras Stanišauskas bei pagrindinio projekto dovanotojo prekybos tinklo IKI atstovė Indrė Baltrušaitienė.
Projektui „Susitikim, mieli senjorai“ įteiktas Sveikatos apsaugos ministerijos apdovanojimas
Projektui „Susitikim, mieli senjorai“ įteiktas Sveikatos apsaugos ministerijos apdovanojimas / Projekto partnerio nuotr.

Atsiimdamas apdovanojimą E.Stanišauskas neslėpė emocijų: „Su projekto komanda, žinoma, labai apsidžiaugėme, kai sužinojome, kad laimėjome, tačiau tuo pačiu visi puikiai supratome, kad šis apdovanojimas – visų. Visų tų, kurie dirbo, dirba ir dirbs dėl to, kad vyresnio amžiaus žmonės mūsų šalyje būtų laimingesni ir sveikesni. Nes jie to nusipelnė. Na, o šiandien, ant šios scenos man didžiulė garbė stovėti kartu su pagrindiniu mūsų projekto dovanotojo, prekybos tinklo IKI atstove Indre Baltrušaitiene. Socialiniai projektai be tokio atsakingo ir pavyzdingo verslo pagalbos nebūtų tokie, kokie yra dabar. Mūsų projektas be prekybos tinklo IKI ir kitų rėmėjų, kurie patikėjo, mus rėmė ne tik šiais metais, bet ir ankstesniais – nebūtų toks, koks yra šiandien. Labai ačiū Jums visiems. Garbė ir didžiulis malonumas dirbti su žmonėmis, kuriems nuoširdžiai rūpi. Na ir, žinoma, ilgamečiai mūsų projekto mokytojai – Dalia Michelevičiūtė, Kristina Račkauskaitė, Toma Peštenė bei Linas Liandzbergis, kurie mūsų projekto dalyviams tapo tikrais draugais. Ačiū už atviras Jūsų širdis. Mums esate labai svarbūs. Linkėjimai visiems mūsų projekto dalyviams, žinoma, pažadame nesustoti ir judėti į kitus Lietuvos miestus“, – minėjo E.Stanišauskas.

Prie projekto „Susitikim, mieli senjorai“ pagrindinių dovanotojų šiais metais prisijungęs prekybos tinklas IKI tapo ir kitų metų projekto dovanotojais.

„Esame dėkingi už galimybę prisijungti. Mes didžiuojamės būdami tokio projekto dalis, mums išties didelė garbė“, – kalbėjo prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė. „Senjorai yra jautri ir itin svarbi mūsų visuomenės dalis, tad pagalba jiems, tikiu, gali būti neįkainojama. Mano senjorės močiutės išmintis byloja „Žiovulys laužo, niekas nepagniaužo“, kas reiškia nuobodulį, tad mes tikimės, kad šiuo projektu bent kiek jį prasklaidome“, – sakė I.Baltrušaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius