-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkatės spausdintuvą namams? 5 variantai, kurie šiuo metu karaliauja rinkoje

Tai, kad spausdintuvai šiandien tapo išimtinai verslo produktu – mitas. Juos vis dar noriai renkasi ir namų vartotojai, nes niekada nežinai, kada reikės atsispausdinti vieną ar kitą dokumentą, receptą, renginio bilietus. Taip pat labai patogu vos panorėjus atsispausdinti ir patikusias nuotraukas ar spalvinimo šablonus vaikams. Dabartiniai rašaliniai spausdintuvai yra patogūs, stilingi, juos galima nesudėtingai prijungti prie kitų prietaisų bevieliu ryšiu, todėl jie itin lengvai pritaikomi kasdieninėje veikloje.
„EcoTank“ L7180
„EcoTank“ L7180 / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Spausdintuvas

Vartotojai paskutiniu metu ypač pamėgo kompanijos „Epson“ „EcoTank“ serijos spausdintuvus. „EcoTank“ – tai rašalo talpyklų sistema, kuri pakeitė įprastą rašalo kasečių technologiją. „EcoTank“ spausdintuvuose esanti talpykla užpildoma rašalu ir vartotojas gali ilgą laiką nesirūpinti jo papildymu – rašalo užteks tokiam kiekiui spausdinimo, kokį aprūpinti anksčiau galėdavo net 82 spausdintuvų rašalo kasetės. Be to, ši sistema ne tik patogesnė, bet ir ekologiškesnė bei efektyvesnė. Rašalas iš talpyklos naudojamas itin efektyviai, todėl spausdinimas yra greitas, ekonomiškas ir, svarbiausia, pigus – turint omenyje visus spausdinimo kaštus, puslapio savikaina yra itin maža. Pavyzdžiui, šie rašaliniai spausdintuvai naudoja iki 95 proc. mažiau elektros nei lazeriniai.

Lazeriniai spausdintuvai perleidžia karūną rašaliniams

Kalbant apie rašalinių ir lazerinių spausdintuvų gyvavimo tendencijas, galime drąsiai teigti, kad rašalinė technologija vis labiau populiarėja tarp namų vartotojų. Pirmiausiai todėl, kad rašalinė technologija, jeigu ją lygintume su lazerine, yra gerokai pigesnė ir efektyvesnė. Lietuvių požiūrį į rašalinius spausdintuvus keičia ir tas faktas, jog „Epson EcoTank“ spausdintuvai naudoja „Micro Piezo“ technologijos spausdinimo galvas, kurios nekaitina rašalo, todėl nebelieka lietuvius itin gąsdinančio pavojaus, kad spausdintuvo nepanaudojus ilgesnį laiką jis uždžius.

Įrenginius su rašaline spausdinimo technologija bei rašalo talpyklomis turi ir kiti gamintojai, tačiau skirtingai nei „Epson“, juose dažniausiai naudojamos „Bubble Jet“ technologijos spausdinimo galvos, kurios kaitina rašalą, todėl šis, ilgiau nespausdinus, gali uždžiūti – to labiausiai bijo apie rašalinius spausdintuvus galvojantys lietuviai. Todėl „Epson“ siūlo technologiją, užtikrinančią ilgaamžiškumą ir ekologiškumą, kuris kasdien tampa vis aktualesne problema.

Šiandien visi, kas ieško namams spausdintuvo, turi didelį pasirinkimą. Tačiau priklausomai nuo to, kokie jūsų poreikiai, verta rinktis ir spausdintuvo modelį. Žemiau pateikiame tuos, kurie šiuo metu karaliauja namų spausdintuvų rinkoje:

„Epson EcoTank“ L3156: spausdintuvų namams bestseleris

Jei tarp rašalinių spausdintuvų namams ieškotume bestselerių – juo būtų būtent šis „EcoTank“ spausdintuvas. Savyje jis talpina tris funkcijas – spausdinimo, kopijavimo ir skenavimo. Pasižymi itin puikiu sujungimu – įrenginyje randame bevielį WiFi ryšį, kuris leidžia prie spausdintuvo lengvai prijungti kitus įrenginius. Spausdintuvo dizainas taip pat išskirtinis – jis yra rečiau tarp spausdintuvų pasitaikančios netepios baltos spalvos.

Partnerio nuotr./„Epson EcoTank“ L3156
Partnerio nuotr./„Epson EcoTank“ L3156

Ne paslaptis, kad namų vartotojas į spausdintuvą pirmiausiai žiūri per „pastačiau ir pamiršau“ prizmę, todėl tikisi, kad spausdintuvas savo darbą atliks kokybiškai, sklandžiai ir juo nereikės nuolat rūpintis. „Ecotank“ spausdintuvai dėl savo technologijos apima visus šiuos aspektus: „Micro Piezo“ technologija leidžia jiems spausdinti greitai, ekonomiškai ir be gedimų, o rašalų užpildymo sistemos leidžia ilgam laikui užmiršti spausdintuvų pildymą rašalu.

Be to, šios rašalo pildymo sistemos turi naują dizainą, kuris leidžia jas papildyti rašalu labai patogiai. Kiekvienas rašalo buteliukas yra su specialiu užraktu. Taip užtikrinama, kad rašalo buteliukas bus įstatytas tik į jam skirtą talpyklą. Taip išvengiama seniau pasitaikydavusios problemos, kai rašalas būdavo įpilamas ne į tas talpyklas. Naujieji „Epson“ rašalo buteliukai taip pat leidžia papildyti talpyklas be jokio rašalo nuotėkio.

Partnerio nuotr./„Epson EcoTank“ L3156
Partnerio nuotr./„Epson EcoTank“ L3156

Jeigu trumpai: trys funkcijos viename, maži spaudos kaštai, nauja rašalo pildymo sistema, patogus susijungimas, inovatyvi „Micro Piezo“ technologija.

„EcoTank“ L6190: geriausias mažų biurų draugas

Spausdintuvas savyje talpina net keturias funkcijas – spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir fakso siuntimo. Jo spausdinimo kaštai itin maži: su komplektacijoje pridedamu rašalu galima atspausdinti 14 000 nespalvotų lapų ir 11 200 spalvotų lapų. Jį prijungti prie kitų įrenginių galima ne tik bevieliu WiFi ryšiu, bet ir interneto ar LAN kabeliu. Tokiu būdu spausdintuvas gali tapti tinkliniu ir būti prijungtas, pavyzdžiui, prie kelių kompiuterių.

Partnerio nuotr./„EcoTank“ L6190
Partnerio nuotr./„EcoTank“ L6190

Taip pat jis turi ADF funkciją arba automatinio popieriaus paėmimo stalčių. Į jį galima sudėti iki trisdešimt lapų, kuriuos jis automatiškai „paima“. Tai reiškia, kad galima paleisti trisdešimties lapų skenavimą ar kopijavimą (lapai turi būti nesusegti). Pats spausdintuvas spausdina pigmentiniu rašalu. Jis ypatingai naudingas svarbiems dokumentams spausdinti, nes yra ryškesnis, kontrastingesnis ir atsparus aplinkos poveikiams. Taip pat galima dvipusė spauda. Jis turi ir „Precision Core“ spausdinimo galvą, kuri užtikrina greitesnės spaudos galimybę dėl platesnio spausdinimo ploto (lyginant su „Micro Piezo“ technologija).

Partnerio nuotr./„EcoTank“ L6190
Partnerio nuotr./„EcoTank“ L6190

Kalbant bendrai, šis spausdintuvas subalansuotas mažiems biurams, bet puikiai tiks ir namams, ypatingai, jei keliate namų spausdintuvui didesnius reikalavimus.

Jeigu trumpai: keturi viename, patogus susijungimas, ADF funkcija, pigmentinis rašalas ir „Precision Core“ funkcija, skirtas mažiems biurams.

„EcoTank“ L7180: tiems, kurių silpnybė – fotografija

Daugiafunkcinis spausdintuvas, pritaikytas fotospaudai. Jis operuoja penkiomis rašalo spalvomis – „cyan“, „magenta“, „yellow“ ir dviem juodos rūšimis (paprasta ir pigmentine). Spausdina ir ant A3 formato lapų, todėl tinka ne tik fotografijoms, bet ir didesnio formato dokumentams – brėžiniams, maketams. Spausdintuvu atspausdintos nuotraukos tikrai atrodo itin kokybiškai. Tiek gerai, kad toks spausdintuvas puikiai tiktų net ir mažoms fotografijos ateljė ar agentūroms, kurios nori papildomai teikti nuotraukų spausdinimo paslaugas.

Partnerio nuotr./„EcoTank“ L7180
Partnerio nuotr./„EcoTank“ L7180

Tačiau be viso to jame yra ir įprastiems spausdintuvams būdingos funkcijos: paprasto spausdinimo, kopijavimo ir skenavimo. Taip pat galima dvipusė spauda. Spausdintuve yra „EcoTank“ rašalo pildymo sistema. Vartotojas spausdintuvo panelėje mato dabartinį rašalo lygį, todėl nepaisant to, kad rašalą galima ramiai ir švariai papildyti, jam nereikia papildomai ieškoti, kiek rašalo dar yra likę.

Partnerio nuotr./„EcoTank“ L7180
Partnerio nuotr./„EcoTank“ L7180

Jeigu trumpai: trys viename, bet itin pritaikytas fotospausdinimui, patogi rašalo pildymo sistema.

„EcoTank“ M1170 ir M2170: geriausi tarp nespalvotų spausdintuvų

Šie spausdintuvai yra vienodi savo spaudos kokybe, tačiau „M2170“ modelis yra spausdintuvas „trys viename“ (spausdina, kopijuoja, skenuoja), o „M1170“ yra vienos funkcijos spausdintuvas. Abu modeliai yra vienspalviai (juodai balta spauda) ir naudoja pigmentinį rašalą. Dėl platesnio spausdinimo ploto („Precision Core“ technologija) bei pigmentinio rašalo naudojimo, spausdintuvai labai tinka biurams ir gali tapti puikia alternatyva lazeriniams spausdintuvams. Jie taip pat turi „EcoTank“ rašalo užpildymo sistemą. Patogiai su jungiami su kitais įrenginiais bevieliu ryšiu.

Partnerio nuotr./„EcoTank“ M1170
Partnerio nuotr./„EcoTank“ M1170

Dėl savo naujumo ir dizaino abu spausdintuvo modeliai tiks įvairių interjerų biurams ir namams, o jais besinaudojantys gaus geriausia, ką šiuo metu gali pasiūlyti nespalvotas spausdintuvas.

Partnerio nuotr./„EcoTank“ M2170
Partnerio nuotr./„EcoTank“ M2170

Jeigu trumpai: naujausi tarp nespalvotų spausdintuvų, patogus sujungimas, „Precision Core“ technologija, puiki alternatyva lazeriniam spausdintuvui.

Tad besirenkantiems spausdintuvą namams šiandien – džiugios žinios, nes jų kaip niekada daug, o rinktis galima ne tik pagal kainą, bet ir pagal funkcijas. Be to, visi vartotojai iki 2020 metų balandžio įsigiję „Epson“ spausdintuvus ir užregistravę juos adresu www.espon.eu/printerwarranty, galės jų garantiją prasitęsti iki trijų metų laikotarpiui (papildomos sąlygos ir nuostatos nurodomos gamintojo puslapyje). O dar šiemet įsigiję spausdintuvus ir pasinaudoję „Epson” taikoma pinigų susigrąžinimo akcija „Epson Cash Back”, galėsite, priklausomai nuo įsigyto spausdintuvo modelio, susigrąžinti iki 120 EUR. Tereikia per 30 dienų nuo spausdintuvo įsigyjimo pateikti prašymą interneto puslapyje www.epson.lt/ecotankcashback. Akcijoje dalyvaujančius modelius ir grąžinamas pinigų sumas galite pasitikrinti gamintojo puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius