Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šaltibarščiai pietums – nors ir kasdien: „Iki“ jungiasi prie festivalio ir skelbia specialių pasiūlymą skaniausiam vasaros valgiui

Birželio 10-ąją Vilnių užlies rožinė banga – mieste oš pirmasis šaltibarščių festivalis „Pink soup fest“. Susilaikyti nuo šaltibarščių ir kitomis dienomis bus sunku, kadangi prie festivalio prisijungęs prekybos tinklas „Iki“ visą savaitę nuo birželio 5 iki 11 dienos sostinės parduotuvėse jiems suteiks net 30 proc. nuolaidą.
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai / Shutterstock nuotr.

Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad specialios kainos galios daugiau nei pusšimtyje parduotuvių visame Vilniuje, todėl atsigaivinti šia nuo vasaros neatsiejama sriuba bus patogu tiek centre, tiek tolimesniuose rajonuose.

„Be šaltibarščių daugumai lietuvių vasarą leisti būtų sunku. Jau gegužės mėnesį, dar tik šylant orams, stebėjome ryškų kefyro ir burokėlių pardavimų šuolį, o vos lentynose pasirodęs sezoninis kefyras specialiai šaltibarščiams iškart buvo aktyviai perkamas. Vasarai įsibėgėjant, jau daug metų iš eilės šių ingredientų paklausa šokteli net kelis kartus. Kaip ir kasmet, esame tam pasiruošę. Parduotuvėse nepritrūks nei ingredientų gaminimui namuose ar su kolegomis darbe, nei mūsų kulinarijos meistrų pagamintų šaltibarščių. Pastebime, kad jau pagaminta ir į patogius indelius supilstyta ši šalta sriuba ypač populiari miestų centruose, kur dirbantys žmonės dažnai ją renkasi pietums“, – sako V.Budrienė.

Be šaltibarščių daugumai lietuvių vasarą leisti būtų sunku.

Matant tendenciją įprastus dienos pietus išmainyti į parduotuvėje įsigytus šaltibarščius, birželio pradžios akcija jiems galios ir 13-oje „IKI Express“ parduotuvių. Šios mažesnio formato parduotuvės įkurtos išskirtinėse lokacijose, miestų centruose, jos turi išskirtinį asortimentą bei sukurtos greitam kasdieniam apsipirkimui.

Vilniaus miesto turizmo ir verslo plėtros agentūros „Go Vilnius“ organizuojamas festivalis „Pink Soup Fest“ (liet. „Rožinės sriubos festivalis“) birželio 10 dieną vyks visame Vilniuje, o centrinė vieta – šalia Tymo turgaus, Bastėjos kalno papėdėje.

Siekiant suteikti daugiau naudų pirkėjams, „Iki“ gegužės mėnesį atnaujino ir savo lojalumo programą. Nuo šiol parduotuvių lankytojai taupo ne tik naudodamiesi įprastomis nuolaidomis, bet ir žaisdami. Iššūkiuose dalyvaudami programos dalyviai renka taškus, kuriuos „Taškotekoje“ gali iškeisti į vertingus prizus – nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.

„Taškotekoje“ gali iškeisti į vertingus prizus – nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Turėdamas 237 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs keturias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius