Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalį vilniečius kviečia ruoštis vasaros sezonui: madingus drabužius ir kitas prekes pardavinės kone pusvelčiui

Nors orai šį savaitgalį šiluma nelepins, netrukus vėl kils ne tik termometrų stulpeliai, bet ir noras ruoštis vasaros pramogoms, nuotykiams, kelionėms bei atostogoms. O tam gali prireikti naujų batų, drabužių, grožio prekių ir net madingo maudymosi kostiumėlio. Šiuos pirkinius įsigyti ir dar gerokai sutaupyti kviečia didžiausias outlet centras Šiaurės Europoje „Vilnius Outlet“. Jame iki pat sekmadienio vyksta jau tradicinis „Išpardavimų savaitgalis“, ypatingas nuolaidas iki 70 proc. paruošęs visiems vasaros hitams – aprangos, sporto ir grožio prekėms, avalynei, aksesuarams, taip pat paslaugoms, maistui bei pramogoms.
„Vilnius Outlet“
„Vilnius Outlet“ / „Vilnius Outlet“ nuotr.

„Vilnius Outlet“ gegužės 9–12 dienomis vykstantis „Išpardavimų savaitgalis“ jau tapo šio prekybos ir laisvalaikio centro tradicija. Jis kaskart sulaukia daugybės lankytojų dėmesio, nes kviečia ne tik išsirinkti madingus drabužius, batus, aksesuarus, kokybišką maistą, pasinaudoti skirtomis paslaugomis ar papramogauti. „Išpardavimų savaitgalis“ siūlo ir gerokai sutaupyti.

„Vilnius Outlet“ nuotr./„Vilnius Outlet“
„Vilnius Outlet“ nuotr./„Vilnius Outlet“

Šįkart tai padaryti bus galima ruošiantis vasaros sezonui. O pastarasis, sako „Vilnius Outlet“ rinkodaros vadovas Edgaras Valickas, kupinas ilgai lauktų kelionių, nuotykių, pramogų ir, žinoma, atostogų.

„Pasiruošti vasarai dabar – pats tinkamiausias laikas. Būdami visų šeimų traukos centru, kruopščiai apgalvojome kiekvieno mūsų lankytojo poreikius. Todėl visą šį savaitgalį kviečiame išsirinkti tai, ko prireiks patogiam ir turiningam laisvalaikiui, namams, kelionėms ar kasdienai. Geriausius pasiūlymus nuo batų, papuošalų iki maisto produktų ar bilietų į moderniausią kino teatrą Lietuvoje „Apollo Kinas“ paruošėme su nuolaidomis iki 70 proc.“ – kalba E.Valickas.

„Vilnius Outlet“ nuotr./„Vilnius Outlet“
„Vilnius Outlet“ nuotr./„Vilnius Outlet“

Pašnekovo žodžius tik patvirtina ilgas „Vilnius Outlet“ vykstančio „Išpardavimų savaitgalio“ nuolaidų sąrašas. Jame – išties išskirtiniai pasiūlymai. Pavyzdžiui, „Apranga Išparduotuvė“ paruošė iki 70 % nuolaidas visam prekių asortimentui. 50 % nuolaida nuo pradinės kainos taikoma ir visam „Puma“ avalynės asortimentui. Taip pat – „Kamėja“ aukso papuošalams ir aukso papuošalams su briliantais, visam „Towmy“ žieminių striukių asortimentui, „Pako Lorente“ lininiams švarkams.

Papildomą 20 % nuolaidą viskam siūlo ir „Sportland“, „Regatta Great Outdoors“ bei 4F. Visame pasaulyje žinomų prekės ženklų drabužių ir aksesuarų parduotuvė LUX taiko 30 % papildomą nuolaidą visam prekių asortimentui, o su 15 % nuolaida visoms prekėms nuo pradinės kainos laukia „Sinsay“.

Medžioti vasaros hitus su net 40 % nuolaida visam prekių asortimentui nuo pradinės kainos kviečia „Open 24“ ir „Bags&More“, o „Eurokos“ taikys 30 % nuolaidą visoms grožio prekėms.

„Vilnius Outlet“
„Vilnius Outlet“

„Išpardavimų savaitgalis“ nepamiršo ir gurmanų. Jiems „Vynoteka“ siūlo 20 % nuolaidą visiems raudoniesiems ikrams nuo pradinės kainos, o Kadaginė 20 % sumažino visų lietuviškuose ūkiuose pagamintų rūkytų dešrų kainas.

Tačiau tai – tik dalis geriausių pasiūlymų. Todėl nesvarbu – ieškote naujų basučių sugrįžtančiai vasarai, maudymosi kostiumėlio atostogoms ar naujų sportbačių bėgiojimo lauke sezonui. Viską rasite „Vilnius Outlet“ vykstančiame „Išpardavimų savaitgalyje“ su geriausiomis nuolaidomis iki 70 %. Apsilankykite Vilniuje, V. Pociūno g. 8, šalia Vakarinio aplinkkelio.

Viso nuolaidų sąrašo ieškokite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius