-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seni vilkai Vilniuje atidarė tekilos barą

Trečiadienį Vilniuje sparnus triumfo skrydžiui pakėlė naujas baras „Spiritus“, kurio išskirtinumas – didelis tekilos ir putojančių vynų pasirinkimas.
Vilniuje atidarytas tekilos baras „Spiritus“
Vilniuje atidarytas tekilos baras „Spiritus“

Barą pačioje sostinės širdyje, Aušros Vartų g. 4, atidarė du seni draugai – legendinio restoranėlio „Sofa de Pancho“ įkūrėjas ir bendraturtis Linas Starkus ir Modestas Paplauskas, 15 metų gyvenęs Londone ir per tą laiką padėjęs įkurti ne vieną dabar garsų šio didmiesčio barą.

Vilniuje atidarytas tekilos baras „Spiritus“
Vilniuje atidarytas tekilos baras „Spiritus“

„Lietuvoje madinga atidaryti konkretaus gėrimo barą - viskio, sidro, alaus. O mes pasiūlysime 40 skirtingų tekilų ir meskalių rūšių, 30 skirtingų putojančio vyno etikečių. Frazė „einam prosekiuko“ mūsų bare nuskambės naujai. Burbuliukai – damoms, tekilaitė – ponams!“, – atidarymo vakarą optimizmo nestokojo Linas ir Modestas.

Naujasis baras papildys visai netoliese įsikūrusio, jau legenda tapusio meksikietiško maisto restoranėlį „Sofa de Pancho“, nuo kurio, galima sakyti, ir prasidėjo tekilos kultūros plėtra Vilniuje.

„Per 3 „sofos“ veiklos metus pamatėme, kad norintiems paragauti tekilos mūsų restorane jau nepakanka vietos. Todėl nusprendėme daryti „pratęsimą“ ir tekilos mėgėjams pasiūlyti naują vietą, į kurią jie galėtų užsukti skaniai pavalgę „sofoje“, – dėsto Linas Starkus, tarp draugų dar geriau žinomas kaip Lencas.

Baro „Spiritus“ pristatyme svečius egzotišku meskaliu vaišino ir geras šeimininkų draugas, kaimynystėje gyvenantis Jurgis Didžiulis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius