Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išmaniosios technologijos interjere – roletus jau galima valdyti balsu

Nauji vėjai atkeliavo į „Domus Lumina“ produktų asortimentą! „Domus Lumina“ su trenksmu pristatė revoliucingas naujienas, kurios ne tik palengvina naudojimąsi langų uždengimais, bet ir suteikia modernumo namams ar biurui.
Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!
Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos! / Partnerio nuotr.

Kurdama langų uždengimus „Domus Lumina“ siekia, kad komfortas ir kokybė būtų prieinami kiekvienam. Vienas geriausių to pavyzdžių yra visai neseniai pasirodžiusi naujiena – automatika tradiciniams roletams „TOUCH&GO“.

Ši naujiena – tai kainos ir kokybės revoliucija, atverianti galimybę įsigyti automatizuotus roletus už prieinamą kainą. Nuo šiol kiekvienas gali turėti modernius langų uždengimus nepatirdamas didelių išlaidų. „TOUCH&GO“ sistema neturi jokių painių valdymo virvelių ir grandinėlių, todėl yra visiškai saugi vaikams.

Valdymo pultelis yra sumontuotas šalia roleto, tad mažieji smalsuoliai jo niekada nepames. „TOUCH&GO“ yra greitai ir paprastai valdoma – roleto pakėlimui ar nuleidimui tereikia spustelti mygtuką, nebūtina laikyti nuspausto pultelio klavišo.

Didelis privalumas ir tai, kad ši automatikos sistema yra maitinama AA baterijomis, todėl yra sutaupomos išlaidos elektros instaliacijos vedimui. Bet svarbiausia – ši tradicinių roletų valdymo sistema yra prieinama kiekvienam komforto ir kokybės mėgėjui, taupančiam pinigus ir laiką.

Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!
Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!

Kita ne mažiau sensacinga „Domus Lumina“ naujiena – langų uždengimų valdymas balsu. „Domus Lumina“ vieninteliai Lietuvoje siūlo naujieną, dėl kurios nebereikia kilti nuo patogios minkštos sofos norint valdyti vidaus langų uždengimus, lauko žaliuzes, markizes ar pergolas.

Langų dekoro valdymui balsu reikalinga išmanioji garso kolonėlė Amazon „Alexa" ir išmanių namų sistema „Tahoma“. Kolonėlei „Alexa“ pateikus komandą, ji perduodama namų sistemai, kuri valdo automatizuotus langų uždengimus ar kitas saulės kontrolės sistemas.

Todėl turėdami šią sistemą klientai galės reguliuoti savo langų dekoro padėtį iš bet kurio pasaulio taško, kur yra internetas. Dar geriau – sukūrus „scenarijų“, t.y. užprogramavus langų uždengimų valdymo komandas ir jų atlikimo laiką, sistema keičia langų dekoro padėtį visiškai savarankiškai. Pavyzdžiui, scenarijus skirtas rytui, vakarui ar netikėtam išėjimui iš namų, atlieka numatytus darbus: nuleidžia roletus, uždaro stoglangius ir išjungia ar įjungia šviesas. Išmanieji prietaisai tobulėja būtent tam, kad klientai atrastų laisvo laiko sau ir savo artimiesiems, o aplinkos kontrolės rūpesčiai būtų įveikiami tiesiog balsu. Toks uždengimų valdymas – tai realybe tapusi svajonė!

Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!
Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!

Ieškantiems inovatyvių langų uždengimų sprendimų „Domus Lumina“ visai neseniai pristatė ir juostines užuolaidas „Mirage“. Dviejų klasikinių gaminių junginys pasirodė visai nematytu pavidalu – audinių juostomis, kurios valdomos kaip vertikalios žaliuzės. Audinių juostos sluoksniuojasi sukurdamos vientiso audinio įspūdį, o jų sudėtis iš skaidrios ir tankesnės nepermatomos dalies atlieka dienos ir nakties užuolaidų audinių funkcijas. Pasuktos tamsiąja puse juostinės užuolaidos sulaiko į vidų patenkančios šviesos srautą, o atsuktos šviesiąja puse jos atrodo kaip elegantiškos dieninės užuolaidos. „Mirage“ klientai gali apžiūrėti bet kuriame salone.

Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!
Sensacingos „Domus Lumina“ langų uždengimų naujienos!

„Domus Lumina“ siekia klientams pateikti pačius praktiškiausius naujausias tendencijas atitinkančius gaminius. Įmonės atstovai neseniai lankėsi Frankfurte vykusioje „HEIMTEXTIL“ namų tekstilės parodoje, iš kurios parsivežė didžiulę kolekciją audinių moderniausiems langų uždengimams. Su jais galima susipažinti bet kuriame „Domus Lumina“ salone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius