Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliai turi kuo didžiuotis: duris atvėrė unikalus odontologų mokymo centras

Simboliškai, vasario 16 dieną, Šiauliuose duris atvėrė unikalus mokymo centras, kuriuo gali didžiuotis visas regionas. Mieste įsikūrė centras, kuriame savo kvalifikaciją kels Vokietijos gydytojai odontologai.
Klinkos atidarymas
Klinkos atidarymas / Projekto partnerio nuotr.

„Tai labiau simbolinis atidarymas, tačiau mes jau esame pasiruošę darbui“, – sako Šiaulių implantologijos klinikos burnos chirurgas Imantas Vatėnas.

Šį jungtinį miestui ir regionui reikšmingą projektą įgyvendino medicinines medžiagas gaminanti vokiečių bendrovė „Argon“ bei Šiaulių implantologijos klinika. Per metus Dvaro g. 121 iškilęs naujas pastatas, kuriame ir įsikūrė mokymų centras, yra itin modernus, jame įdiegtos naujausios technologijos, reikalingos darbui.

Projekto partnerio nuotr./Klinikos atidarymas
Projekto partnerio nuotr./Klinikos atidarymas

„Pats projektas užtruko metus, nes buvo statomas naujas pastatas, derinamas projektas, įgyvendinami architektūriniai sprendimai, aprūpinama naujausia, moderniausia įranga. Ko gero, tai pirmasis gydymo paskirties ir administracinio pobūdžio pastatas Šiauliuose, turintis A energinio naudingumo klasę“, – apie projekto įgyvendinimą pasakojo I.Vatėnas.

Visa centro veikla bus koordinuojama kartu su Vokietijos įmone „Argon“, kuri iš dalies prisidės ar dalyvaus tam tikruose procesuose keliant savo šalies gydytojų kvalifikaciją. Mokymus Vokietijos odontologams ves Lietuvos specialistai, kviestiniai lektoriai.

„Tie gydytojai, kurie atvyks pas mus tobulintis, jau ir šiaip yra aukštos kvalifikacijos, tad Šiauliuose bus rengiami tikrai kvalifikuoti specialistai“, – sako burnos chirurgas.

Projekto organizatoriai džiaugiasi ir didžiuojasi, kad šį Šiaulių miestui reikšmingą projektą palaiko Šiaulių miesto meras Artūras Visockas. Jau ne kartą galėjome įsitikinti – miesto meras palaiko veržlias, drąsias, miestui reikšmingas idėjas.

Projekto partnerio nuotr./Klinikos atidarymas
Projekto partnerio nuotr./Klinikos atidarymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius