Šimtai tūkstančių eurų loterijoje – lietuviams

Nuo šių metų pradžios „Vikingų loto“ loterijoje šalia Aukso puodo ir Didžiojo prizo atsirado Auksinis prizas skirtas tik Lietuvai. Jis niekada nebūna mažesnis nei 100 tūkst. eurų, o užaugti gali net iki 0,5 mln. eurų.
Eurai
Eurai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Olifėja“

Šią savaitę „Vikingų loto“ žaidime lietuviams skirtas Auksinis prizas rekordiškai išaugo ir siekia net 460 tūkst. eurų. O per metus Auksinį prizą laimėję trys lietuviai įrodė, kad laimėti tikrai galima.

Valstybės tarnautojai – pirmasis Auksinis prizas su 230 tūkst. eurų. 

Vasario mėnesį 57-erių metų vilnietė tapo pirmąja „Vikingų loto“ Auksinio prizo laimėtoja, susišlavusia daugiau nei 230 tūkst. eurų. 

Laimingą bilietą nieko nesitikėdama moteris patikrino darbe per pietų pertrauką. „Suvedžiau bilieto numerį ir tikėjausi įprasto pasiūlymo bandyti dar kartą, bet žiūriu – vaizdas kažkoks netoks...“, – pasakojo laimėtoja. Kartu su kolegėmis ji dar kartą patikrino bilietą, net peržiūrėjo laidos įrašą ir tik tada įsitikino, kad tikrai praturtėjo daugiau nei 230 tūkst. eurų.

Pirkdama „Vikingų loto“ bilietus moteris teigė skaičių niekada nesirenkanti pati – perka tik jau atspausdintus parduotuvių kasose. „Visada skubu, tad atėjusi į parduotuvę prie kasos pasiimu tą, kuris labiau limpa prie rankos, susimoku ir išeinu. Būtent taip buvo ir šį kartą“, – apie netikėtą sėkmę pasakojo ji.

Žaidėja už laimėtus pinigus planavo grąžinti susikaupusias skolas už būstą, o dalį pinigų paskirti dukroms.

Beveik ketvirtį milijono eurų laimėjusi moteris jautėsi dėkinga kitiems loterijos žaidėjams. „Tikrai ir toliau pirksiu loterijos bilietus, noriu prisidėti ir prie kitų žaidėjų sėkmės“, – optimistiškai kalbėjo laimėtoja.

Antrasis Auksinis prizas nukrito dviems lietuviams į rankas

Gegužės mėnesį du „Vikingų loto“ žaidėjai iš Lietuvos pasidalino net 275 300 eurų. Abu laimėtojai patys rinkosi laimingus skaičius, tad tapo savo sėkmės kalviais atspėję penkis pagrindinius ir vieną papildomą loterijos skaičių.

Vienas laimėtojų – 24 metų medkirtys iš Zarasų, „Vikingų loto“ žaidžia nuo pat pradžių, tad 137 650 eurų laimėjimas jam – tarsi ilgai laukta sėkmė, kuri nepasitaikė atsitiktinai.

Už laimėtus pinigus vyras, visų pirma, pirko naują automobilį, kurio visada norėjo. „Žinoma, pinigų liks ir kelionėms naujuoju automobiliu bei kitoms, dar didesnėms, svajonėms įgyvendinti“, – džiaugėsi jaunas laimėtojas, nuo ankstaus ryto dirbantis miškuose.

Antroji sumos pusė atiteko Norvegijoje dirbančiam klaipėdiečiui. Į Lietuvą atostogų grįžęs pusamžis vyriškis paskaičiavo, kad norint tokią sumą uždirbti Norvegijoje, tektų vargti iki pensijos. „Iš pradžių pamaniau, kad laimėjau 500 eurų, bet, pasirodo, iškritęs auksinis skaičius man atnešė keliasdešimt kartų didesnę sumą“, – džiūgavo žaidėjas. Tai pirmasis toks didelis klaipėdiečio kada nors laimėtas prizas. Iki šiol didžiausia suma, kurią jam yra pavykę laimėti loterijoje, buvo vos 20 eurų.

Solidžius pinigus laimėjęs vyras planavo parduoti butą, pridėti laimėtą sumą ir pajūryje pirkti kotedžą. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius