TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Siųsk pigiau“ gerina savo klientų e. prekybos už Atlanto galimybes ir orientuojasi į įmonės plėtrą

Sparčiais žingsniais augant elektroninei prekybai nemažai e. parduotuvių kelia sau kur kas didesnius tikslus ir neapriboja veiklos tik savo šalies teritorijoje. Prekyba už Atlanto šiandien atrodo ne tik viliojanti, tačiau ir gana nesudėtingai įgyvendinama perspektyva. Prie to svariai prisideda ir „Siųsk pigiau“, e. parduotuvių prekybininkams siūlanti labai patrauklias siuntimo į Jungtines Amerikos Valstijas galimybes.
„Siųsk pigiau“ gerina savo klientų e. prekybos už Atlanto galimybes
„Siųsk pigiau“ gerina savo klientų e. prekybos už Atlanto galimybes / „Siųsk pigiau“ nuotr.

Augantis „Etsy“ platformos prekybininkų skaičius skatina palengvinti jų iššūkius

Auganti paklausa suponuoja ir sparčiai didėjančią pasiūlą, tad nenuostabu, jog tarp e. prekybos platformų pastebima didžiulė konkurencija. Tai skatina įsiklausyti į savo klientų poreikius, reaguoti į dinamiškus rinkos pokyčius ir, remiantis tuo, suteikti savo klientams geriausią patirtį bei prisidėti prie jų verslo sėkmės.

Įmonės vadovas Paulius Palinauskas teigia, jog „paskutiniu metu pastebimas ženklus „Etsy“, „Amazon“ bei „Ebay“ prekybininkų augimas mūsų platformoje. Papildomai galime pasidžiaugti itin aktyviu „Etsy“ prekybininkų įsitraukimu – per pastaruosius 6 mėn. užfiksuotas net 57 % didėjimas“. Įvertinusi tokį „Etsy“ platformoje veikiančių prekybininkų skaičiaus šuolį „Siųsk pigiau“ siūlo labai patrauklias galimybes jiems. Ir mažiems, ir dideliems verslams garantuojamas patikimas bendradarbiavimas, užtikrinant geras siuntimo kainas, operatyvų pristatymą, teikiant individualius pasiūlymus, patrauklias nuolaidas, e. komercijai itin patogias integracijas bei sąsajas.

„Siųsk pigiau“ nuotr./Paulius Palinauskas
„Siųsk pigiau“ nuotr./Paulius Palinauskas

Išskirtinė galimybė – USPS paslaugos

Paprastai siuntimo kaina į JAV yra aukšta ir būtent tai neretai sustabdo prekybą už Atlanto norinčias plėtoti įmones ar fizinius asmenis. Todėl „Siųsk pigiau“ taikoma kainodara yra ir paskatinimas, ir drauge pagalba sėkmingai verslo plėtrai Amerikoje. Įmonė yra viena iš nedaugelio, galinti pasiūlyti išties žemas siuntimo į JAV kainas.

Klientams „Siųsk pigiau“ rekomenduoja naudotis USPS vežėjo paslaugomis, kurios išsiskiria labai konkurencingomis kainomis. Vidutiniškai siuntos pristatymas už Atlanto užtruks 5 darbo dienas, o kainuos vos nuo 5 eurų. Finansiniame bei operatyvumo kontekste tai labai patraukli alternatyva pašto paslaugoms. Didelis pranašumas ir tas, jog siuntos keliauja tiesiogiai į JAV, be tarpinių stotelių kitose Europos šalyse.

“Siųsk pigiau“ siuntų paskirstymo centras JAV – itin sėkmingas sprendimas

„Daug dėmesio skiriame JAV krypčiai, nes jaučiame didelį poreikį ir iš individualių klientų, ir iš verslų. Pavyzdžiui, per paskutinius 6 mėn. siuntų kiekis šia kryptimi taip pat išaugo daugiau nei 20 kartų“, – akcentuoja P.Palinauskas.

Siekiant dar didesnės naudos savo klientams dar šį pavasarį startavo itin pasiteisinęs „Siųsk pigiau“ projektas – siuntų paskirstymo centras JAV, Virdžinijos valstijoje. Šis sprendimas leido klientams pasiūlyti išskirtines prekių sandėliavimo bei komplektavimo galimybes, siuntų konsolidavimą, operatyvų ir patogų grąžinimų apdorojimą, taip pat labai lanksčias sąlygas „Etsy“, „Ebay“, „Amazon“ bei kitų platformų prekybininkams.

Pokyčiai įmonės viduje

„Siųsk pigiau“ nuolat orientuojasi į plėtrą, vysto naujus projektus, auga ir drauge augina labai didelį lojalių klientų ratą. Tad neišvengiama pokyčių ir įmonės viduje. Net 18 metų jai vadovavęs įkūrėjas Mindaugas Šilkūnas nusprendė sėkmingai augančio savo kūrinio „vairą“ perleisti į kitas patikimas rankas. Vadovo poziciją užims prie komandos prisijungęs, ilgametę vadovavimo patirtį mažmeninėje bei elektroninėje prekyboje turintis Paulius Palinauskas.

Tačiau subūręs 20 žmonių komandą ir įmonę kryptingai atvedęs į lyderiaujančias pozicijas M.Šilkūnas nuo verslo visiškai neatsitrauks – vadovaus „Masiva group“ holdingui ir orientuosis į kitus vystomus strateginius projektus bei investavimą į naujas grupės veiklas.

„Siųsk pigiau“ nuotr./Mindaugas Šilkūnas
„Siųsk pigiau“ nuotr./Mindaugas Šilkūnas

Naujos įmonės strateginės kryptys toliau ves į sėkmę

„Siųsk pigiau“ komandos vadovo poziciją užėmęs P.Palinauskas ir toliau atsakingai vystys įmonėje jau pradėtas veiklas bei naujas strategines kryptis: „Siųsk pigiau“ JAV 3PL paslaugą, platformos patogumo bei naujų technologinių sprendimų įgyvendinimą, klientų patirties bei pasitenkinimo rodiklio gerinimą. Ir toliau bus skiriama daug dėmesio galimybei pigiai ir greitai siųsti siuntas iš Lietuvos į JAV, pasirūpinti sklandžiu grąžinimų apdorojimu bei parsiuntimu į Lietuvą. Taip pat ne mažiau vertinami ir Europos šalyse elektroninę prekybą vykdantys fiziniai bei juridiniai asmenys – jiems irgi siūlomi dar patrauklesni ir mažiau kainuojantys siuntų pristatymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius