-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną

Šiandien, gruodžio 7-ąją, Kaune, Pramonės prospekte 10, duris atveria didžiausias Lietuvoje greitojo maisto tinklo „Burger King“ restoranas. Naujasis „Burger King“ restoranas iškilo bene judriausioje Kauno miesto dalyje. Jo plotas siekia beveik 360 kv. m. Naujasis „Burger King“ turi „drive-in“ galimybę, tad maisto galima užsisakyti ir neišlipant iš automobilio. Šalia restorano įrengta 20 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, yra galimybė įkrauti elektromobilius. Atidarymo proga lankytojams žadama ypatingų nuolaidų.
Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną
Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną / „Tallink Grupp“ nuotr.

Pasak projektą vysčiusios „Baltic RED“ komandos, pasaulinių prekių ženklų įsitvirtinimas Kauno mieste siunčia žinią užsienio šalių atstovams, kad Kaunas – itin patrauklus miestas verslo plėtrai.

„„Burger King“ restoranų tinklas sulaukia daugiau nei 11 mln. lankytojų kasdien. Tai reiškia, kad jo taikomas verslo modelis efektyvus, prekės ženklas populiarus ir atpažįstamas, o maisto ir aptarnavimo kokybė atitinka lankytojų lūkesčius visame pasaulyje. Naujojo restorano atidarymas Kaune rodo, kad šis miestas patrauklus tarptautiniams ir gerai žinomiems prekių ženklams, o jo verslo aplinka palanki plėtrai ir investicijoms. Tikimės, kad itin judriame ir dinamiškame Pramonės prospekte įsikūręs restoranas ne tik padidins greitojo maisto prieinamumą šioje miesto dalyje, bet ir atsiras kiekvieno mėsainių mėgėjo restoranų žemėlapyje“, – sako „Baltic RED“ atstovai.

„Tallink Grupp“ nuotr./Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną
„Tallink Grupp“ nuotr./Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną

Beveik prieš 70 m. Jungtinėse Valstijose įkurtas ir šiuo metu daugiau nei 100 šalių veikiantis „Burger King“ yra antras didžiausias mėsainiais prekiaujantis restoranų tinklas pasaulyje, skiriantis didžiulį dėmesį tvariai ateičiai: inicijuojantis ir palaikantis tvaraus ūkininkavimo programas, kartu su kitais maisto pramonės lyderiais plėtojantis pasaulines partnerystes vykdant žalesnės ateities misiją ir diegiant žaliųjų pakuočių bandomąsias programas.

Franšizės „Burger King“ valdytoja Baltijos šalyse „Tallink Grupp“ jau yra atidariusi penkis „Burger King“ restoranus Lietuvoje, tačiau Kaune iki šiol veikė tik vienas „Burger King“ restoranas. „Baltic RED“ bendrovės plėtotas restoranas yra antrasis Kauno mieste ir didžiausias Lietuvoje.

Vienos didžiausių Baltijos šalyse komercinio nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovių „Baltic RED“ valdomas tiek vietinių, tiek užsienio investuotojų nekilnojamasis turtas sudaro daugiau kaip 500 000 kv. m. UAB „Baltic RED“ portfelį sudaro:

  • daugiafunkcis verslo kompleksas Kaune, Islandijos pl., kuriame veikia prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ (121 901 kv. m.), „Lidl“, „Decathlon“ parduotuvės,
  • prekybos centras „Banginis“ Klaipėdoje (29 000 kv. m.),
  • prekybos parkas „Banginis“ Vilniuje (28 000 kv. m.),
  • vystomas daugiafunkcio pastatų komplekso projektas vietoje legendinės „Merkurijaus“ parduotuvės Laisvės al., Kaune,
  • kt.
„Tallink Grupp“ nuotr./Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną
„Tallink Grupp“ nuotr./Skelbiama apie Kaune atidarytą didžiausią Lietuvoje „Burger King“ restoraną

UAB „Baltic RED“ priklauso „Litvaldos“ įmonių grupei. „Litvaldos“ grupės kontrolinis akcijų paketas priklauso Augustinui Rakauskui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius