-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sochi 2014 žaidimo taisyklės

Žaidimo dalyviai reklaminiame skydelyje, esančiame tinkapyje www.15min.lt turi pasirinkti šalį, kuri jų manymu turės daugiausiai aukso medalių, pasibaigus Sochi 2014 olimpinėms žaidynėms, bei įvesti savo kontaktinius duomenis.
Temos: 1 Džemperis

Bendra informacija / Nuostatos

1.1. Žaidimas vyksta nuo 2014 m. vasario 12 d. iki 2014 m. vasario 23 d. Lietuvos Respublikos teritorijoje.

1.2. Žaidime gali dalyvauti visi Lietuvos teritorijoje gyvenantys fiziniai asmenys, kuriems yra daugiau nei 18 metų.

1.3. Žaidimo organizatoriai yra UAB „15min“ ir Olympic Entertainment Group AS  (toliau – bendrai vadinami Organizatoriais).

1.4. Organizatoriai suteikia asmenims galimybę žaidimo metu spėti kuri jų manymu šalis turės daugiausia aukso medalių, pasibaigus Sochi 2014 olimpinėms žaidynėms. www.15min.lt tinklapyje savo spėjimą pateikę asmenys tampa žaidimo dalyviais, kurie gali laimėti žaidimo prizus – vieną iš 5 dovanų rinkinių (džemperis, marškinėliai, skėtis, USB atmintinė bei gertuvė).

2. Žaidimo trukmė

Žaidimo pradžia – 2014 m. vasario 12 d., pabaiga – 2014 m. vasario 23 d.

3. Žaidimo dalyviai

Žaidime gali dalyvauti visi Lietuvos teritorijoje gyvenantys fiziniai asmenys, kuriems yra daugiau nei 18 metų.

Žaidime negali dalyvauti organizatoriai (UAB „15min“  ir Olympic Entertainment Group AS  įmonių darbuotojai).

4. Žaidimo laimėtojai

Žaidimo laimėtotojais bus išrinkti 5 asmenys, kurie bus pasirinkę šalį, daugiausiai surinkusią aukso medalių Sochi 2014 olimpinių žaidynių metu. Jei teisingai atspėjusių bus daugiau nei 5,tai nugalėtojai bus išrinkti atsitiktine tvarka.

5. Žaidimo prizai

Žaidimo prizai – 5 dovanų rinkiniai. Vienas dovanų rinkinys susideda iš :džemperio, marškinėlių, USB atmintinės, gertuvės ir skėčio. Prizų laimėtojai apie laimėjimą bus informuoti asmeniškai el. paštu, o jų vardai ir pavardės bus paskelbti tinklapyje www.15min.lt. Su prizų laimėtojais žaidimo organizatoriai susisieks el. paštu, kurį dalyvis nurodė registruodamasis tinklapyje. Tuomet bus susitarta dėl prizo atsiėmimo. Paskelbti laimėtojai prizus privalo atsiimti patys, adresu UAB „15min“, Saltoniškių g. 9, Vilnius, darbo dienomis 9:00–17:00 per 2 savaites nuo paskelbto laimėjimo datos.

Dalyvių išlaidos, susijusios su prizų atsiėmimu, neatlyginamos. Jei laimėtojas nesusisiekia su žaidimo organizatoriais dėl prizų atsiėmimo per aukščiau nurodytus terminus, įskaitant tuos atvejus, kai per nurodytą laikotarpį organizatoriams nepavyksta susisiekti su laimėtoju, laimėtojas netenka savo laimėtojo statuso ir prizas, be jokios kompensacijos laimėtojui, lieka organizatoriams. Jei paaiškėja, kad užsiregistravusiam dalyviui nėra 18 metų, laimėtojas netenka teisės į prizą ir pretenzijos iš jo nepriimamos.

Jeigu dėl įstatymų pakeitimo kurį nors iš žaidimo prizų bus uždrausta naudoti žaidimuose, toks prizas bus panaikintas ir laimėtojams neteikiamas. Organizatoriai, įtarę žaidimo taisyklių pažeidimą, turi teisę atidėti prizo atidavimą žaidimo dalyviui iki tyrimo pabaigos. Jeigu tyrimo metu paaiškėja, kad žaidimo taisyklės buvo pažeistos, organizatorius turi teisę pasilikti prizą sau. Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę pakeisti bet kurį prizą į bet kokį kitą ne mažesnės vertės prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius