Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalio 3-5 ir 11-13 dienomis masažinių baseinų gerbėjus kviečia „Hot Tub Expo“

Jau spalio 3-5 ir 11-13 dienomis parodų centre „LITEXPO“ vyks masažinių baseinų paroda „Hot Tub Expo“. Trečiąjį kartą organizuojamas renginys suburs kokybiško poilsio ir komforto gerbėjus, vertinančius masažinių baseinų teikiamus malonumus ir naudą sveikatai. Apie tai, kas lauks parodos dalyvių, kalbamės su Ogmios mieste įsikūrusio salono „VIP ZONE“ marketingo vadybininke Laima Rudinskaite.
„HotSpring“ masažinis baseinas
„HotSpring“ masažinis baseinas / Partnerio nuotr.

Tikslas – išsklaidyti mitus ir plėsti gerbėjų ratą

Pašnekovės teigimu, vienas pagrindinių parodos organizatorių tikslų – išsklaidyti mitus apie masažinius baseinus ir atskleisti, jog jį savo namuose turėti gali kiekvienas. „Namie turėti masažinį baseiną, kuris užtikrina kokybišką poilsį ir geresnę sveikatą, svajoja daugelis. Tačiau dažnai trūksta žinių apie pačius baseinus, jų įvairovę, technines galimybes, o neretą atbaido ir vyraujantys mitai, sakantys, jog tokio pobūdžio įrenginys reikalauja ypatingų sąlygų ir sudėtingos priežiūros, tad skirti yra ne kiekvienam. Visa tai tėra įsivaizdavimas, kurį galima lengvai išsklaidyti turint šiek tiek daugiau informacijos“, – tikina specialistė ir priduria, jog būtent tai skatina garsiau ir plačiau kalbėti apie masažinių baseinų privalumus ir teikiamą naudą bei prieinamumą.

Partnerio nuotr./„Freeflow“ masažinis baseinas
Partnerio nuotr./„Freeflow“ masažinis baseinas

Anot L.Rudinskaitės, nors šiandien Lietuvoje asmeninių masažinių baseinų kultūra nėra stipriai išplėtota, ji užtikrintai auga. Tai skatina tiek didžiulė šių gaminių pasiūla, tiek ir nepaneigiami privalumai. „Visų pirma, šiltas vanduo ir srovių masažas teigiamai veikia tiek fizinę, tiek emocinę savijautą. Nesudėtinga įrenginio priežiūra bei druska, naudojama vietoje cheminių dezinfekcinių priemonių, baseiną paverčia vieta, į kurią visados malonu sugrįžti. Galima turėti netgi baseiną, kuris pakeis sporto klubus ir SPA saloną. Tokiame baseine galima mankštintis, plaukioti bei atsipalaiduoti mėgaujantis vandens masažu. Tai – pilnas komplektas neišeinant iš namų, telpantis vos 4 metruose“, – teigia pašnekovė.

Įspūdingos naujienos ir pažangiausi modeliai

Parodoje dalyviai galės susipažinti su skirtingų gamintojų baseinais, kurių kiekvienas pasižymi unikaliomis savybėmis. Vienas svarbiausių renginio akcentų – naujos kartos baseino „Endless Pools“ pristatymas. „Kaip teigia patys baseino gamintojai, jį galima vadinti sporto kompleksu. „Endless pools“ baseinuose galima plaukti visais plaukimo stiliais prieš itin kokybiškai įrengtą vientisą vandens srovę, atlikti apšilimą ar reabilitacijos pratimus, bėgti povandeniniu bėgimo takeliu ar tiesiog atsipalaiduoti masažinių vandens purkštukų pursluose“, – pasakoja L.Rudinskaitė. Anot jos, šiais metais parodoje pristatomas ir ekonomiškas, itin efektyviai suprojektuotas, mažasis SPA plaukimo baseino variantas, kurio kaina maloniai stebina – jį galima įsigyti už tradicinio masažinio baseino kainą.

Partnerio nuotr./„Softub“ baseinas
Partnerio nuotr./„Softub“ baseinas

Hidromasažo gerbėjai taip pat galės išbandyti vienus pažangiausių pasaulyje masažinius baseinus „Hot Spring“. Šie baseinai turi skirtingų tipų hidromasažui skirtus purkštukus, kurie masažuoja skirtingus žmogaus kūno taškus ir raumenis. Pasak specialistės, šiemet kompanija pristatė daug naujovių. „Atnaujintos net dvi kolekcijos: „Highlife“ ir „Limelight“. Pristatyta druską naudojanti vandens priežiūros sistema „FreshWater“, kuri tapo lengviau įdiegiama, paprasčiau naudojama ir kur kas pigesnė“, – tikina pašnekovė.

„Na, o norintys turėti mobilesnį baseiną, „Hot Tub Expo“ ekspozicijoje bus supažindinti su „Softub“. Tai lengvai transportuojami ir prijungiami baseinai, atsparūs įvairioms oro sąlygoms. Kaip ir kiti SPA baseinai, šie yra taip pat gerai izoliuoti ir puikiai sulaiko šilumą, tad jais mėgautis galima bet kur ir bet kokiu oru. „Softub“ modeliai išsiskiria itin tyliu veikimu bei apvaliomis ir minkštomis vidaus formomis, kurios užtikrina maksimalų komfortą ir SPA pramogas“, – teigia L.Rudinskaitė.

Susipažinti su visais šiais modeliais bus galima jau spalio 3-5 ir 11-13 dienomis parodų centre „LITEXPO“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius