Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja nauja „Huawei“ kampanija „Svarbiausia istorija – tavo“

Technologijų gamintoja „Huawei“ pradeda naują įkvepiančią reklaminę kampaniją „Svarbiausia istorija – tavo“. Ją pristatančiame vaizdo siužete „Huawei“ daugiausia dėmesio skyrė motyvuojančioms žmonių istorijoms, kurių tikslas yra paskatinti visus siekti savo svajonių.
„Svarbiausia istorija – tavo“
„Svarbiausia istorija – tavo“ / Partnerio nuotr.
Temos: 1 „Huawei“

„Šiai kampanijai pasitelkti keturi skirtingi herojai: balerina, būgnininkė, banglentininkė ir vienišas tėvas. Kiekvienas iš jų stengiasi įgyvendinti savo svajones. Nepaisant perspektyvios pradžios ir vilčių, visa tai galiausiai sukelia vidines abejones, baimę ir ašaras. Juk tokia kartais ir yra svajonių kaina“, – apie kampanijos koncepciją pasakoja „Huawei“ vadovas Baltijos šalyse Hong Yang.

Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“
Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“

Šiomis keturiomis istorijomis „Huawei“ sieka parodyti, kad niekada nereikėtų pasiduoti kuriant savo gyvenimo istoriją. „Paslydę atsistokite ir bandykite dar kartą. Jei kiti bando jus atkalbėti nuo pokyčių, įrodykite jiems, kad jie yra neteisūs. Parodykite savo pasišventimą tam, kuo tikrai tikite. Įrodykite, kad galite įveikti bet kokias kliūtis“, – kampanijos idėją komentuoja H. Yang.

Kampanija „Svarbiausia istorija – tavo“ siekiama parodyti, kad tik sunkus kasdienis darbas sukuria tokias istorijas, kurios suteikė įkvėpimo naujausios „Huawei“ kampanijos kūrėjams. „Huawei“ tiki, kad kiekvienas galime daug pasiekti. Sukūrėme drąsią ir kūrybingą reklaminę kampaniją, kuri yra greita ir dinamiška, bet tuo pačiu pasakoja jautrią ir daugumai aktualią istoriją. Ši reklama atskleidžia sunkų kelią, kurį tenka nueiti siekiantiems savo tikslų“, – pasakoja „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse Justė Karpavičiūtė.

Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“
Partnerio nuotr./„Svarbiausia istorija – tavo“

Žiūrovai šioje reklamoje gali lengvai pastebėti herojų gyvenimo ir „Huawei“ kompanijos istorijos sąsajas. Anot J. Karpavičiūtės, tuo norima parodyti, kad technologijų gamintoja visuomet eis pirmyn bei su moderniausiomis technologinėmis naujovėmis ir toliau pažindins savo ištikimiausius gerbėjus.

Naujoji reklaminė kampanija Lietuvoje startuoja lapkričio 25 d. Ją bus galima išvysti per televiziją bei internete.

VIDEO: Startuoja nauja „Huawei“ kampanija „Svarbiausia istorija – tavo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius