-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkite – jie pretenduoja laimėti prabangų „Mercedes-Benz“!

Visą mėnesį, nuo rugsėjo 5 iki spalio 2 d., „Eurojackpot“ žaidime buvo traukiami laimingi bilietai-pretendentai automobiliui „Mercedes-Benz CLA 200“ laimėti.
Laimingajam atiteks Mercedes-Benz CLA 200
Laimingajam atiteks Mercedes-Benz CLA 200 / Olifėjos nuotr.

Finalinis lošimas, kada paaiškės naujojo automobilio šeimininkas, jau čia pat – spalio 9 d. Iš visų užsiregistravusių pretendentų bus traukiamas vienintelis laimėtojas. Kiti atrinkti pretendentai neliks tuščiomis kišenėmis – kiekvienas laimės po 500 eurų.

Kas tie laimingieji?

Kasininkė Nijolė (41 m.)  iš Vilniaus „Eurojackpot“ žaidžia jau dvejus metus, nes tikisi laimėti didelę pinigų sumą. Loterijomis neabejinga ir visa Nijolės šeima. „Per savaitę visi kartu nuperkame beveik dvidešimt bilietų“, – pasakojo pretendentė. Laimingą „Eurojakcpot“ bilietą, kuris buvo atrinktas laimėti „Mercedes-Benz“, moteris pirko internetu.  „Mėgstu automobilius, dabar vairuoju dešimties metų senumo, tad svajoju apie naują „Mercedes-Benz“, – paklausta, ar tikisi laimėti, atsakė vilnietė. Didžiausias Nijolės laimėjimas iki šiol – 200 litų.

Dar vienas pretendentas laimėti prabangų „Mercedes-Benz“ – elektrikas Darius (44 m.) iš Anykščių r., loterijose žaidžiantis beveik dešimt metų. Iš pradžių vyras žaidė tik „Teleloto“, vėliau pabandė „Vikingų loto“, o dabar perka ir „Eurojackpot“ bilietus. Jis  ypač susidomėjo šia loterija, kai sužinojo, kad galima laimėti prabangų automobilį. „Vairuoju seną „Audi A3” ir, žinoma, noriu laimėti naują automobilį”, – drąsiai savo norą išsakė Darius. Patikrinęs bilietą, vyras negalėjo patikėti, tad davė jį dar kartą patikrinti ir šeimos nariams. Svajoti apie tai, kur pirmiausia važiuos naujuoju automobiliu, Darius dar nedrįsta. „Kol neturiu raktelių rankoje, tol negalvoju, ką darysiu su laimėtu „Mercedes-Benz“, – savo planų neatskleidė pretendentas.

Olifėjos nuotr./Eurojackpot bilietai
Olifėjos nuotr./Eurojackpot bilietai

Chemijos mokytoją Rūtą (43 m.) iš Kauno sėkmė pretenduoti į naujo „Mercedes-Benz“ laimėjimą aplankė su antrą kartą gyvenime pirktu loterijos bilietu. „Eurojackpot“ bilietą moteris nusipirko internetu tikslingai, tikėdamasi laimėti automobilį „Mercedes-Benz“. „Esu spontaniška. Automobilis – labai gražus, tad ir nusipirkau „Eurojackpot“ bilietą“, – pasakojo Rūta. Apie tai, kur važiuos ir laikys automobilį, Rūta kol kas negalvoja. „Visų pirma reikia laimėti“, – juokėsi kaunietė.

Prabangųjį „Mercedes-Benz“ pretenduoja laimėti ir muitinės tarpininkas Andrius (33 m.) iš Vilniaus. Nors jis „Eurojackpot“ žaidžia neseniai, stengiasi pirkti po kelis bilietus.  „Žaidžiu, nes jei ir laimiu smulkų piniginį prizą, jis būna didesnis nei kitose loterijose“, – pasakojo vilnietis. „Mercedes-Benz“ žaidimui jis turėjo du „Eurojackpot“ bilietus, kurių vienas ir buvo laimingas. Apie tai, kad pretenduoja laimėti automobilį, Andrius sužinojo patikrinęs bilietą internete šeštadienio rytą. O tai, jog jo bilietas laimės 500 eurų, dar labiau pradžiugino vilniečio žmoną, o pats Andrius tikisi laimėti automobilį. „Kur laikyti Mersedesą – ne problema, pirmiausia reikia laimėti“, – teigė vilnietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius