Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautiniame vyno ir alkoholinių gėrimų konkurse bendrovė „Kavalan" karūnuota „Metų alkoholinių gėrimų gamintoja"

Parkeris
Parkeris

 TAIPĖJUS, Taivanas, 2017 m. lapkričio 20 d. /PRNewswire/ -- Bendrovei „Kavalan" – pirmaujančiai Taivano viskio gamintojai – buvo suteiktas „metų alkoholio gamintojo" apdovanojimas 2017 m. tarptautiniame vyno ir alkoholinių gėrimų konkurse (IWSC). Tai aukščiausias įmanomas pasaulinis alkoholio gamintojų įvertinimas šioje prestižinėje apdovanojimų programoje.

Nuotrauka – https://mma.prnewswire.com/media/606879/King_Car_Kavalan_Distillery.jpg

Metų alkoholinio gamintojo apdovanojimas yra aukščiausias IWSC konkurso įvertinimas ir aprėpia didžiausius „metų alkoholinių gėrimų gamintojus", užsiimančius džino, degtinės, brendžio, romo, likerio bei viskio gamyba.

„Kavalan" generalinis direktorius p. YT Lee paaiškino, kad IWSC konkurso metų alkoholinio gamintojo apdovanojimas reiškia, kad viena iš daryklų surenka didžiausią bendrą balą visose kategorijose ir regionuose.

Ponas Lee džiaugėsi įvertinimu: „Mes įdedame visą širdį siekdami pagaminti pasaulinio lygio viskį. Džiaugiamės gavę šį apdovanojimą ir ketiname siekti pagaminti dar geresnį viskį.

Pagrindinis kupažistas Ian Chang prisiminė nesenai iš šio pasaulio iškeliavusį „Kavalan" techninį ekspertą dr. Jim Swan, kuris buvo jo draugas ir įkvėpėjas:

„Daktaras Swan įprastai sėdėdavo šalia. Žinau, jis tikrai didžiuotųsi šiuo pasiekimi. Jim tai būtų didžiausia garbė".

„Kavalan" laimėjo IWSC metų alkoholinio gėrimo gamintojo apdovanojimą šešis kartus: 2011 m., 2013 m., 2015 m. 2016 m., ir dabar – 2017 m. Gaminys Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength taip pat susišlavė 2017 IWSC „trofėjų" kaip geriausias viskis, pagamintas už Škotijos ribų.

Pirmaujanti Taivano viskio gamintoja, bendrovė „Kavalan" nuolat laimi aukščiausius šios srities apdovanojimus. „Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength" 2016 m. buvo įvardintas kaip geriausias pasaulyjevieno salyklo viskis" prestižiniame konkurse World Whiskies Awards" (WWA), o 2015 m. „Solist Vinho Barrique" laimėjo geriausio pasaulyje vieno salyklo viskio" apdovanojimą. 

Apie „Kavalan" viskį

Pirmoji Taivano viskio gamykla vieno salyklo viskio gamybos meną tobulina nuo 2006 m. Bendrovės „Kavalan" gaminiai brandinami esant intensyviai drėgmei ir karščiui. Juose taip pat juntamas jūros ir lengvo brizo aromatai, snieguotų viršūnių šaltinio vandens skonis, kurių derinys sukuria kreminį ir išskirtinį „Kavalan" skonį. Alkoholio gamyklos pavadinimas kilęs iš seno Yilan apygardos pavadinimo ir jis jau 30 metų naudojamas pavadinti gėrimams, kurių gamybą pradėjo pagrindinė bendrovė „King Car Group". Bendrovė yra laimėjusi daugiau, nei 250 aukso apdovanojimų daugiau nei 60 šalių. Apsilankykite tinklalapyje: www.kavalanwhisky.com/EN/main.aspx.

Kontaktinė informacija:

Yvonne Chou 
886-3922-9000#7162 
yvonne@kavalandistillery.com  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius