-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

''Topo centras" pristato pasaulinę TV naujieną

Jau šį šeštadienį „Topo centras“ pristatys vieną inovatyviausių šių metų technologijų naujienų - aukščiausios raiškos „Samsung“ Ultra HD televizorių lenktu ekranu.
Aukščiausios raiškos „Samsung“ Ultra HD televizorius lenktu ekranu.
Aukščiausios raiškos „Samsung“ Ultra HD televizorius lenktu ekranu.

Naujasis 78 colių įstrižainės „Samsung“ HU8500 serijos Ultra HD televizorius – pirmasis pasaulyje lenktas aukščiausios raiškos televizorius, pasaulinėje CES 2014 parodoje sulaukęs apdovanojimo už inovacijas.

Kuo jis išskirtinis? Visų pirma – išskirtiniu dizainu. „Samsung“ Ultra HD televizoriaus ekrano kreivis yra 1:4 200. Tai pasaulyje labiausiai išlenktą ekraną turintis televizorius, užtikrinantis vienodai kokybišką vaizdą skirtingose patalpos vietose sėdintiems žiūrovams, suteikdamas kino salės pojūtį.

Naujasis lenktas „Samsung“ Ultra HD televizorius ypatingai aukštos raiškos vaizdą atkuria 4 kartus ryškiau nei įprasti Full HD televizoriai ir perteikia itin tikroviškai ir kontrastingai, matomas vaizdas yra platesnis, todėl ekranas atrodo daug didesnis nei yra iš tiesų.

Būkite pirmieji susipažinę su pasauline naujove iš arti, pajuskite jos išskirtinumą, įsitikinkite ypatingai aukšta vaizdo kokybe.

„Samsung“ Ultra HD televizorių pirmieji galite išvysti ir pamatyti jo funkcijų demonstraciją jau šį šeštadienį, nuo 12 valandos, „Topo centro“ parduotuvėje Vilniuje, Ukmergės g. 240.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius