Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų vaikų šeima pusmetį nesirūpins maisto biudžetu

Darbo neturinčiai kėdainiškei Rasai Peleckienei šios Velykos buvo vienos įspūdingiausių – jas sutiko žinodama, kad pusmetį galės aprūpinti trijų vaikų šeimą maistu, nemokėdama iš savo kišenės. Moteris dalyvavo prekybos tinklo „Prisma“ organizuotame žaidime ir laimėjo 6 tūkstančių litų sumą pirkiniams.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
Temos: 1 Prisma LT, UAB

„Man ta suma prilygsta aukso puodui. Tai pirmas laimėjimas mano gyvenime, padaręs man ir visai šeimai didžiulį įspūdį. Iš pradžių negalėjau patikėti, tačiau kai pradėjo visi pažįstami skambinti, sveikinti, supratau, jog tai aš ta laimingoji“, – telefonu džiaugėsi žaidimo nugalėtoja Rasa Peleckienė.

40 metė moteris gyvena Kėdainiuose, kur kartu su vyru augina  3 ir 6 metukų sūnus, dar vienas, vyriausiasis – jau studentas. Darbo šiuo metu nerandanti buvusi vaikų darželio auklėtoja remiasi į vyro petį, kuris išlaiko šeimą. Ji džiaugiasi, kad laimėjimas jai leis ženkliai prisidėti prie šeimos biudžeto – ji gaus kortelę, su kuria pusmetį galės apsipirkti prekybos centre „Prisma“, kas mėnesį išleisdama po 1 tūkst. litų.

„Per mėnesį  patys maistui turbūt tiek neišleidžiame, tad  laimėta suma tikrai padės kurį laiką nesirūpinti maisto biudžetu ir sutaupyti. Tačiau, pagalvojau, kad pirma padarysiu šventę mažiesiems sūnums – nusivedusi į prekybos centrą pirmą kartą gyvenime leisiu išsirinkti tokius žaislus, kokių jie nori“, – sako laiminga mama.

Kadangi Kėdainiuose nėra „Prisma“ parduotuvės, apsipirkti šeima žada važiuoti į Kauną. Į šį netoliese esantį miestą jie ir taip dažnai užsuka, nes čia studijuoja vyresnėlis sūnus. 

„Džiaugiamės, kad pagrindinis prizas atiteko daugiavaikei šeima, kuri, neišleisdama savo pinigų kasdieniams maisto produktams, galės sutaupyti didesniems, reikalingiems pirkiniams. Laimėta suma į moters „Prisma“ kortelę bus pervedama periodiškai nuo gegužės iki spalio pabaigos, tiek laiko šeima galės ja naudotis mūsų parduotuvėje“, – sako Rasa Grigarauskaitė, UAB „Prisma LT“ marketingo skyriaus vadovė.

Prekybos tinklo žaidimas vyko socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje paskyroje „Prisma Lietuva“. Jame nuo balandžio  2 iki 16 dienos prisiregistravę dalyviai kasdien gaudavo po virtualų bilietą. Nutrynę jį galėjo laimėti  smulkius prizus, kurių iš viso išdalinta apie 2 tūkst. Žaidimui pasibaigus, pagrindinis laimėtojas buvo ištrauktas burtų keliu. Iš viso žaidime dalyvavo beveik 16 tūkstančių žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius