Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užkietėję viduriai – nelaimės pranašas

Užkietėjus viduriams priežasties dažnai ieškoma aplinkoje: esą problemos prasidėjo dėl nuolatinio sėdimo darbo, nesubalansuotos mitybos, menkai vartojamų skysčių. Tačiau kartais vidurių užkietėjimas yra sunkios ligos – storosios žarnos vėžio – simptomas.
Vidurius laisvinantis vaistas „Forlax“ padidina vandens kiekį išmatose ir padeda išspręsti su vidurių užkietėjimu susijusias problemas.
Vidurius laisvinantis vaistas „Forlax“ padidina vandens kiekį išmatose ir padeda išspręsti su vidurių užkietėjimu susijusias problemas.

Pradiniai šios ligos simptomai atrodo nekalti: nuovargis, pilvo skausmai, vidurių užkietėjimas. Nenoras kalbėti apie tokio pobūdžio problemas ir tai, kad žmonės nejaučia ankstyvųjų ligos požymių, tampa didžiausia kliūtimi kovojant su storosios žarnos vėžiu – gydytojai laiku nesužino svarbių simptomų ir liga nustatoma per vėlai. Tai ypač aktualu Lietuvoje, mat penkerių metų išgyvenimo rodikliai susirgus storosios žarnos vėžiu mūsų šalyje – vieni prasčiausių Europoje. Be to, storosios žarnos vėžys yra viena dažniausių onkologinių ligų Lietuvoje – kasmet nustatoma apie 1 500 jos atvejų.

Aptikti kuo anksčiau

50–74 metų amžiaus asmenims kas dvejus metus turi būti atliktas valstybės finansuojamas testas, pagal kurį galima numatyti ankstyvosios stadijos storosios žarnos vėžį. Laiku pastebėjus susirgimą galima išgydyti daugelį pacientų. Virškinimo procesui sutrikus dėl ne tokių pavojingų priežasčių, gydytojai pabrėžia sveikos mitybos ir mankštos naudą, taip pat organizmui galima padėti vaistinėmis priemonėmis. Vidurius laisvinantis vaistas „Forlax“ švelniai ir patikimai padeda išspręsti su vidurių užkietėjimu susijusias problemas. Vaistas rekomenduojamas suaugusiems žmonėms ir vyresniems nei 8 metų vaikams. Organizmas nepripranta prie šio preparato, todėl ilgiau vartojant nereikia didinti dozių. Taip pat pavartojus bent dvi savaites pamažu atsistato įprastas tuštinimosi procesas.

Prašome įdėmiai perskaityti pakuotės lapelį ir vaistą vartoti kaip nurodyta. Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. B-1-2014-FRL-ART1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius