-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino dieną „Bolt“ kviečia susivienyti ir pasidalyti meile su beglobiais gyvūnais

Vasario 14-ąją pavėžėjimo paslaugų platforma „Bolt“ kartu su gyvūnų prieglaudomis skatina meilę skleisti kuo plačiau ir Valentino dieną nepamiršti beglobių gyvūnų. Penktadienį, apsilankius „Tautmilės globos“ internetiniame puslapyje, bus suteikta galimybė kelionei su „Bolt“ gauti 3 eurų nuolaidos kodą, o „Bolt“ programėlėje be jokio pabrangimo pasirinkus specialią kategoriją „Myliu gyvūnus“ – investuoti į prieglaudose gyvenančių keturkojų gerovę, nes 1 kelionė reikš 1 kg maisto.
„Bolt“ automobilis
„Bolt“ automobilis / Partnerio nuotr.

„Bolt“ įmonės vadovo Lietuvoje Andriaus Pacevičiaus teigimu, tokia Valentino dienos iniciatyva skatina dalintis meile ir siekia atkreipti visuomenės dėmesį į gyvūnų prieglaudas, kurioms trūksta paramos, o keturkojams – atsakingų ir mylinčių šeimininkų.

„Į meilės dieną kviečiame žvilgtelėti kitu kampu ir jausmus parodyti ne tik mylimiems žmonėms, bet ir besąlygiškai mylintiems augintiniams. Valentino dieną „Bolt“ keleiviai galės paaukoti maisto beglobiams gyvūnams, o apsilankę „Tautmilės globos“ puslapyje – gauti 3 eurų nuolaidą kelionei. Tikimės, kad ši akcija taip pat padės rasti naujus ir šiltus namus prieglaudoje laukiančiam keturkojui“, – sako A.Pacevičius.

Šalyje veikiančios gyvūnų prieglaudos suteikia keturkojams laikinus namus, padeda surasti šeimininkus, už turimas lėšas suteikia beglobiams gyvūnams veterinaro pagalbą ir kitais būdais gerina jų gyvenimo sąlygas. Prie „Bolt“ akcijos prisidedančios gyvūnų globos organizacijos „Tautmilės globa“ vadovė Tautmilė Stanevičiūtė džiaugiasi, kad privataus verslo sektoriaus įmonės imasi tokių kilnių iniciatyvų, nes finansinė parama – labai reikalinga.

„Per metus mūsų prieglaudoje namus randa nuo 400 iki 600 gyvūnų, tačiau naujų atvykėlių čia niekada netrūksta, tad beglobių gretos nuolat didėja. Vertinu įmonių norą prisidėti prie beglobių gyvūnų gerovės, nes prieglaudoje dažnai trūksta maisto suaugusioms katėms ir kačiukams bei specialaus maisto, kuris skirtas alergiškiems šunims ir katėms. Be to, perpildytoje prieglaudoje įrengti naują vietą atvykėliui kainuoja apie 800 eurų“, – pasakoja T.Stanevičiūtė.

Prisidėti prie organizuojamos iniciatyvos paprasta. „Bolt“ programėlėje penktadienį veiks speciali kategorija „Myliu gyvūnus“, kurią be jokių papildomų mokesčių tereikės pasirinkti prieš užsisakant kelionę. Už kiekvieną pavėžėjimą „Bolt“ paaukos po 1 kg maisto įvairioms šalies gyvūnų prieglaudoms. Per dieną tikimasi sulaukti bent 1000 kelionių, už kurias beglobiams gyvūnams būtų paaukota 1 tona maisto.

Kita Valentino dienos „Bolt“ akcijos dalis – 3 eurų vertės nemokamos kelionės. Apsilankę „Tautmilės globos" internetiniame puslapyje, išvysite 102 nuotraukas su jose įamžintais prieglaudoje gyvenančiais keturkojais, kurių vardai tik šią ypatingą dieną virs nuolaidos kodais. Į „Bolt“ programėlės meniu lange esančią skiltį „Nuolaidos kodai“ įvedus žodį BOLT ir vieną augintinio vardą be lietuviškų simbolių (pvz., BOLTLIZA), vartotojas gaus 3 eurų vertės nuolaidą kelionei.

Šios Valentino dienos „Bolt“ nuolaidos kodo nebus galima išsisaugoti ir panaudoti vėliau – tik pirmieji penki žmonės „Bolt“ programėlėje įvedę kodą gaus 3 eurų nuolaidą, o visiems kitiems kodas taps neaktyvus.

Partnerio nuotr./„Bolt“ Šv.Valentino dienos akcija
Partnerio nuotr./„Bolt“ Šv.Valentino dienos akcija

Apie „Bolt“

„Bolt“ – Europoje lyderiaujanti pavėžėjimo platforma, kurianti lengvesnį, greitesnį ir patikimesnį susisiekimą mieste. Kompaniją 2013 m. įkūrė Markusas Villigas. Tai viena greičiausiai augančių transporto platformų Europos bei Afrikos žemynuose, į kurią jau yra investavę „Daimler“, „Didi Chuxing“, „Korelya Capital“ ir „TransferWise“ bendraįkūrėjas Taavetas Hinrikus. „Bolt“ paslaugomis naudojasi virš 30 milijonų žmonių daugiau nei 35 valstybėse visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius