-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varškės sūrelis „Magija“ — populiariausias jau penktus metus!

Jau penktus metus Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) rengia konkursą „Populiariausia prekė“. Nuo pat pirmųjų apdovanojimų pripažinimą pelno AB „Žemaitijos pienas“ glaistytas varškės sūrelis „Magija“.
Varškės sūrelis „Magija“ — populiariausias jau penktus metus!
Varškės sūrelis „Magija“ — populiariausias jau penktus metus!

Konkursas organizuojamas mažmeninės prekybos tinkluose UAB „Maxima LT“, UAB „Palink“, UAB „Rimi Lietuva“, UAB „Norfos mažmena“. Vienintelis šio konkurso nugalėtojų atrankos kriterijus yra parduotų prekių skaičius per metus pagrindiniuose keturiuose Lietuvos prekybos tinkluose. O pagrindiniai prekių ekspertai ir vertintojai, nulemiantys laimėtojus, pirkėjai.

Todėl simboliškas čia tampa ir produkto pavadinimas. Magiją kuria ne burtų lazdelė, o pirkėjų pasitikėjimas AB „Žemaitijos pienas“ varškės sūrelio „Magija“ kokybe bei jo skonio savybės. Sūreliai gaminami tik iš natūralių pieno produktų ir kitų vertingų maisto priedų, kuriems yra keliami labai griežti reikalavimai.

Šių varškės sūrelių gamyboje nenaudojami jokie maisto priedai — tirštikliai, stabilizatoriai, konservantai. Sūrelių „Magija“ gamybai naudojami tik natūralūs produktai: varškė, pieno riebalai, sviestas, kuriame gausu riebaluose tirpių vitaminų A,D,E, bei cukrus — pagrindinis žmogaus energijos šaltinis.

Varškė sūreliams gaminama pažangiausiu ir patentuotu Europoje „Purios varškės technologija“ būdu. Varškės baltymuose yra visų žmogaus organizmui reikalingų aminorūgščių, joje yra kalcio ir fosforo druskų, reikalingų kaulams augti, kraujui susidaryti, širdies ir nervų sistemos veiklai. Todėl varškė ypač naudinga ne tik vaikams, kurių kaulų audinio formavimuisi būtinas kalcis, bet ir vyresnio amžiaus žmonėms. Glaistytuose varškės sūreliuose „Magija” varškė sudaro net 84,5 procento.

Kai rinkoje vyrauja didelė lietuviškų ir užsienietiškų produktų konkurencija, atrodo, jog kiekvieno skoniui įtikti yra beveik neįmanoma. Tačiau glaistyti varškės sūreliai „Magija“ įrodė, jog gali būti ne tik kokybiški, bet ir sukurti taip, kad atitiktų kone kiekvieno skonį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius