Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros išpardavimas – kruizas į Stokholmą

Jūra ir vasara – neatsiejami dalykai. Su pirmaisiais vasariškais saulės spinduliais visi, kad ir mintimis bėgame jūros link. Ieškote progų apsilankyti tikrame jūriniame mieste? O gal norite nustebinti mylimą žmogų romantiška pramoga? Šiandien siūlome puikias kruizines keliones į Stokholmą.
Kruizines keliones į Stokholmą su "Tallink"
Kruizines keliones į Stokholmą su \"Tallink\"

Birželio 2–9 dienomis vyksta didysis kruizų po Baltijos jūra išpardavimas: įprastinė 283 LT kelionės kaina (vienam asmeniui) šią savaitę Jums tekainuos tik 90 LT. Įsigiję bilietus šiomis dienomis, kelionę galėsite planuotis birželio 26 – rugpjūčio 9 dienomis.

Kodėl verta keliauti su mumis?

Mes esame patyrę keliautojai laivais ir savo klientams siūlome tik nepriekaištingas paslaugas bei komfortą. Laivuose „Tallink“ yra įrengtos jaukios kajutės, kuriose rasite specialiai kelionėms jūra pritaikytas lovas bei visus būtiniausius patogumus (WC bei dušą). Kiekvienoje kajutėje taip pat yra įdiegta TV sistema, per kurią galėsite žiūrėti ne tik televizijos kanalus, bet ir pramogas, vykstančias laive ir netgi stebėti paties laivo poziciją jūroje.

Kajutes galėsite pasirinkti iš keleto kategorijų (su langais ar be langu, liukso ar suite tipo apartamentus). Savo klientams dažniausiai rekomenduojame B klasės kajutes (be langų) viduriniuose  laivo aukštuose. Šios kajutės yra strategiškai patogioje laivo vietoje, o tai ypač pravartu tiems, kurie žada pramogauti.

Laivuose „Tallink“ yra įrengtos jaukios kajutės
Laivuose „Tallink“ yra įrengtos jaukios kajutės

Nuobodžiauti kruizo metu Jums tikrai neteks. Kas vakarą organizuojamos įvairios Šou programos: galėsite išgirsti žymių latvių muzikantų pasirodymus, šėlti šokių salėje iki pat ryto arba dalyvauti karaokė ir pasidalinti savo talentu su kitais kelionės dalyviais.

Kas vakarą organizuojamos įvairias Šou programos
Kas vakarą organizuojamos įvairias Šou programos

Norintys pasirinkti ramų poilsį galės apsilankyti laive esančioje saunoje arba SPA.

Žadate keliauti su vaikais ir dvejojate, ar jiems bus nenuobodu?

Laive yra įrengti atskiri vaikų žaidimo kambariai, kuriuose vaikams siūloma tiek pramogų, kad Jums nereikės sukti dėl galvos, kol patys ilsėsitės, pramogausite ar apsipirkinėsite laive esančiose parduotuvėse.

Laive yra įrengta atskiri vaikų žaidimo kambariai
Laive yra įrengta atskiri vaikų žaidimo kambariai

Svarstote, kiek ir kokio maisto susikrauti į kuprines?

Meskite šalin šią idėją. Laivo restoranų šefai Jums pasiūlys švediško stalo užkandžius, kurie patenkins įvairių gurmanų poreikius. Meniu rasite  jūros gėrybes, įvairiausius pikantiškus užkandžius,  kepsnius ir  skandinaviškus skanėstus. Nepamiršdami smagurių bei Jūsų atžalų pasiūlys išradingai meistrų sukurtų desertų asortimentą. 

Laivo rRestoranų šefai Jums pasiūlys švediško stalo užkandžius
Laivo restoranų šefai Jums pasiūlys švediško stalo užkandžius

Vis dar dvejojate?

Kruizas – pats geriausias būdas pakeliauti jūra bei aplankyti Stokholmą. Be to, Jums nereikės sukti galvos: įlipsite į laivą, mėgausitės  kelione, pasivaikščiosite po miestą ir romantiškai grįšite atgal.

Stokholmas – miestas, į kurį vykstant nereikia ypatingo pasiruošimo. Svarbiausioms pažintinėms miesto vietoms aplankyti Jums pilnai užteks vienos dienos. Galite ne tik vaikščioti pėsčiomis, bet ir išsinuomoti dviračius.

Norintys daugiau sužinoti apie miesto istoriją, architektūrą bei ypatingas miesto vietas, galės užsisakyti ekskursiją su  gidu (autobusu). Ekskursijos trukmė – dvi valandos.

Detalesnę informaciją suteiksime Jums paskambinus telefonu +37067410662 ir/arba e-paštu: laive@laive.lt, skype – laive.lt. Taip pat esate labai laukiami mūsų biure, kur galėsime Jums parodyti mūsų kelionių albumą bei gyvai papasakoti apie įspūdžius, patirtus kruizo metu.

Daugiau informacijosapie pačius laivus bei kitus mūsų pasiūlymus  galite  rasti  internetiniame tinklalapyje  www.laive.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius