Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslo moterys kviečia: „Tarptautinis verslo moterų forumas 2019“

Lietuvos viešojoje erdvėje netyla diskusijos apie socialinių sąlygų gerinimo aspektus, moterų įsitraukimą į verslą, vadovaujančias pareigas. Jau netrukus, lapkričio 15 d. organizacija „International Business Women Network“ kartu su partneriais LR Seimu ir Kanados ambasada, pristatys didelį, nemokamą renginį „Tarptautinis verslo moterų forumas 2019“.
Veikli moteris
Veikli moteris / 123rf.com nuotr.

Renginyje, skatinančiame moterų verslumą, dalyvaus daugiau nei 200 dalyvių iš Lietuvos, JAV, Moldovos, Maroko, Gruzijos, Izraelio, Rumunijos, Rusijos. Renginys skirtas tiek galvojančioms apie verslo idėjas, tiek jas realizuojančioms, tiek verslo naujokėms, tiek turinčioms didelę patirtį.

International Business Women Network (IBWN) buvo įsteigta Lietuvoje 2019 m., siekiant bendram tikslui suburti verslo moteris iš viso pasaulio. Vienas pamatinių šios organizacijos tikslų – skatinti verslumą per patirties dalijimosi principą ir tarptautinę partnerystę, į šią sferą įtraukiant kuo daugiau moterų iš skirtingų darbo rinkos sričių.

Organizatorių nuotr./IBWN prezidentė Laura Aldonė
Organizatorių nuotr./IBWN prezidentė Laura Aldonė

„Kai kurie žmonės teigia, kad verslumas – įgimta savybė. Aš tuo netikiu. Verslumo galime mokytis – iš knygų, interneto, savo praktikoje padarytų klaidų. Galime tapti tokiais, kokiais niekada negalvojome, kad gebame tapti. Nei lytis, nei rasė neturėtų tam pastoti kelio. Tikiu, kad gyvas bendravimas išlieka aktualus, galintis sukurti reikšmingą sinergiją. Siekiame, kad šis forumas taptų prasmingu įvykiu, įkvėpsiančiu moteris veikti, ypač tas, kurios stokoja ryžto ar susiduria su sunkumais nuosavuose versluose“, – teigia IBWN organizacijos prezidentė Laura Aldonė.

2019 m. lapkričio 15 dienos forume, kuris vyks 10.00-15.00 val. LR Seimo Kovo 11-osios salėje, pranešimus skaitys Kanados, Moldovos, Maroko, Gruzijos ir kitų šalių ambasadoriai, įvairių Lietuvos ir užsienio organizacijų, verslo įmonių vadovai, kurie yra prisidėję prie lygių teisių, verslumo ir inovacijų skatinimo.

Forumo metu pranešimai suskirstyti į tris sesijas: „Tarptautinė partnerystė skatinant moteris versle“, „Inovacijų amžiaus iššūkiai ir galimybės“, „Moterys versle: lyčių lygybės svarba“. Bus kalbama apie inovacijas ir griūnančią senąją pramonę; apie Rytų partnerystę ir moterų teises Rytų partnerystės šalyse; apie verslo startuolių sėkmės požymius; apie mokslo ir verslo galimybes; apie socialinį moterų verslumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius