Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuviniai žiedai – meilės ir ištikimybės simbolis

Vasara – neabejotinai populiariausias vestuvių metas. Vestuvėms besiruošiantys sužadėtiniai renkasi puošnią aprangą, vietą šventei surengti, ragauja tortą, ruošiasi spalvingam šokiui bei ieško vestuvinių žiedų.
Vestuvės
Vestuvės / Fotolia nuotr.

Vestuviniai žiedai – pagrindinis santuokos simbolis, lydėsiantis jaunuosius visą gyvenimą. Vienodi ar skirtingi, pagaminti iš kokybiško ilgaamžio metalo, su išraižytais inicialais, svarbia data ar be jos – kiekvienų jaunųjų norai yra skirtingi, todėl „Manojuvelyras.lt“ svetainėje siūlomas platus įvairių vestuvinių žiedų pasirinkimas. Taip pat sužadėtiniai gali užsisakyti tokius žiedus, kokius įsivaizduoja ir nori dėvėti bendro gyvenimo metais. Juvelyrikos meistrai, didelį dėmesį skirdami kruopštumui, detalėms, kainos ir kokybės santykiui, jaunųjų pageidavimams ir kitiems kriterijams, yra pasiruošę sukurti išskirtinį ir geriausias emocijus bei prisiminimus keliantį aksesuarą. Kiekvienas klientas gali stebėti užsakymo eigą, jog būtų užtikrintas paslaugų kokybe bei norų ir lūkesčių išpildymu. Kiekvieno susitikimo metu juvelyras asmeniškai konsultuoja porą ir rekomenduoja geriausiai jaunųjų norus atitinkantį vestuvinių žiedų pasirinkimo atvejį. Kokybiški, išskirtiniai ir daugybę teigiamų klientų atsiliepimų pelnę juvelyro darbai neabejotinai nepaliks abejingų ir leis nepergyventi dėl šio nuostabaus, pagrindinio vestuvių simbolio.

Juvelyras gamina ne tik vestuvinius žiedus, bet ir auskarus, grandinėles, apyrankes, pakabukus, papuošalinius ir sužadėtuvių žiedus. Nepriekaištingą darbo kokybę garantuojantys meistrai turi ilgametę darbo patirtį ir visas reikiamas žinias, norint pagaminti kokybišką ir patvarų žiedą. Vestuviniai žiedai su specialiomis akutėmis, specifiniu raštu, įvairaus platumo ir dydžio – visa tai ir dar daugiau nuotakai ir jaunajam gali pasiūlyti juvelyras tam, kad išpildytų svajonę, o žiedai būtų aukščiausios kokybės. Visiems juvelyro gaminamiems dirbiniams yra taikoma šešių mėnesių garantija ir trijų mėnesių žiedo priežiūra. Negana to, ateityje juvelyras vieną poros žiedą, esant būtinybei, restauruos nemokamai. Efektyviai orientuodamiesi į naujausias žiedų tendencijas, meistrai gali pagaminti ne tik klasikinio stiliaus žiedus, tačiau ir modernius, taikant netradicinius sprendimus. Jeigu sužadėtiniai negali apsispręsti, kokio stiliaus, tipo vestuvinio žiedo nori, visuomet yra galimybė pasirinkti iš anksčiau pagamintų žiedų modelių, kuriuos yra įsigiję ne vena įsimylėjėlių pora. Tokią žiedų porą galima koreguoti, padailinti pagal jaunųjų reikalavimus, išraižyti tam tikrą tekstą ar vestuvių datą.

Pasak juvelyrų, renkantis vestuvinius žiedus svarbu atkreipti dėmesį į keletą faktorių. Vienas jų – žiedo svoris. Kuo sunkesnis žiedas – tuo jis ilgaamžiškesnis. Labai mažai sveriantys, lengvi žiedai, vos po metų ar keleto gali deformuotis, o itin plonas žiedas gali neatlaikyti mažinimo ar didinimo darbų ir tiesiog sulūžti. Žinoma, tai priklauso nuo pasirenkamo metalo, žiedo storio, todėl prieš įsigyjant vestuvinį žiedą, būtinai pasikonsultuokite su juvelyrais. Dar vienas svarbus faktorius, renkantis žiedą – ar šis neužsikabina prie audinių, drabužių, ar nekimba prie plaukų. Tai ypač taikytina, jei žiedai yra inkustruoti įvairiais akmenukais, kristalais ir pan. Rekomenduojama matuotis žiedą, įvertinti, kaip su juo yra jaučiamasi, juk su šiuo aksesuaru nebebus išsiskiriama. Tam, kad išsirinktumėte būtent jūsų piršto dydį atitinkantį žiedą, rekomenduojama į juvelyro saloną atvykti pirmoje dienos pusėje. Jeigu matuotis žiedo atvyksite karštą vasaros dieną po dienos darbų ar treniruotės sporto kube, kai pirštas gali būti šiek tiek platesnis nei įprastai, esant normaliai temperatūrai, toks aksesuaras gali tapti nebetinkamu nešioti ir reikalaus papildomo taisymo, šiuo atveju, platinimo. Atkreipus dėmesį į šiuos patarimus, jaunavedžiai neabejotinai taps nuostabių ir unikalių žiedų savininkais.

Vieni ilgaamžiškiausių žiedų – auksiniai. Juos lengva prižiūrėti, žiedas netrina piršto, jo spalva nenusitrina, todėl pasirinkus tokį žiedą nereikės pergyventi dėl jo kokybiškumo. Tai – žiedai, dvelkiantys tradicijomis ir klasikinėmis vestuvėmis. Tačiau jei planuojate modernias, neįprastas vestuves – būtent tokie gali būti ir jūsų pasirinkti žiedai! Profesionalus juvelyras gali išpildyti bet kokį pageidavimą ar netradicinį sprendimą, juk vestuviniai žiedai – tai meilės, ilgaamžiškumo, pasitikėjimo bei ištikimybės simbolis. Kaip ir buvo minėta straipsnio pradžioje, vėlyvas pavasaris, vasara bei ankstyvas ruduo – itin mėgstamas jaunavedžių Lietuvoje laikas, todėl norint užsisakyti porai skirtus žiedus, rekomenduojama nedelsti ir su juvelyru susitarti dėl konsultacijos vestuviniams žiedams tam, kad šie būtų pagaminti laiku, neskubant ir su meile!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius