Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

„VIBALT“ – naujas vardas, nauji baldų sprendimai

Namų, biuro, restorano ar viešbučio interjerą ir jaukumą lemia daugybė dalykų. Neatsiejamą ir labai svarbią įtaką daro baldai. Juos – nuo minimalistinių iki medžio masyvo ar ergonominių – jau 16 metų gamina bendrovė „Vibaltpega“, kuri šį rudenį pradėjo dirbti su nauju prekės ženklu „VIBALT“.
Virtuvė
Virtuvė

Kaip teigia įmonės direktorius Redas Alubickis, prekės ženklą nuspręsta keisti, kad jis būtų lengviau įsimenamas ir artimesnis klientams, kadangi pavadinimą „Vibaltpega“ klientams būdavo sudėtinga ne tik atsiminti, bet ir ištarti. Su nauju ženklu bendrovė prisistatys ir Lietuvos, ir užsienio rinkoms.

Biuro darbuotojų sveikatai

„VIBALT“ klientus pasiruošusi nustebinti ne tik nauju įvaizdžiu, bet ir naujais baldų sprendimais. Toms įmonėms, kurios rūpinasi savo darbuotojų sveikata, „VIBALT“ sukūrė ergonominių baldų liniją.

Jau ir Lietuvoje pastebima tendencija darbuotojui sukurti kuo patogesnę ir sveikesnę darbo vietą, kuri didina darbo našumą, gerina darbo aplinką. Darbo higienos specialistai rekomenduoja 50 proc. laiko dirbti sėdint, 25 proc. – stovint, 25 proc. judėti, o darbinę padėtį keisti 2–4 kartus per valandą, neužsisėdėti prie darbo stalo. Tą padaryti su reguliuojamo aukščio stalais itin paprasta.

Ergonomiška darbo vieta
Ergonomiška darbo vieta

3 mm storio stalviršis

„VIBALT“ neapsiriboja tradicinėmis baldų gamybai skirtomis medžiagomis ir drąsiai naudoja naujas, rinkoje dar nematytas medžiagas. Kaip vieną iš pavyzdžių pateikia stalviršį, kurio minimalus storis – 3 mm.

„Dirbdami Skandinavijos rinkoje išmokome nebijoti kurti baldus iš įvairių medžiagų. Pavyzdžiui, naudodami unikalią medžiagą „Laminam“ galime pagaminti nuo 3 iki 9 mm storio ilgaamžį ir kokybišką stalviršį. Ši medžiaga ypač populiari Italijoje, o Lietuvoje – naujiena“, – teigia įmonės direktorius.

Baras Švedijoje
Baras Švedijoje

Baldai darbui ir namams

Projektinių baldų gamintoja „VIBALT“ pasitelkusi naujas medžiagas ir ilgametę darbo patirtį įtinka net reikliausiems klientams.

„Turime unikalių verslo idėjų, žinių ir galime realizuoti įvairius biuro, viešbučio, restorano, parduotuvės ar namų projektus. Gaminame baldus ieškantiems ir tradicinių sprendimų, ir nestandartinių, reikalaujančių išskirtinių medžiagų. Tik patikrinę kiekvieną detalę pristatome gaminius klientams – juk kokybė susideda iš smulkmenų. Kadangi patys projektuojame, gaminame ir montuojame savo produkciją, klientams galime pasiūlyti tai, kas atitiktų jų norus ir idėjas, – sako R. Alubickis. – Jeigu nedarytume kruopščiai, nedarytume visai.“

Daugiau informacijos: www.vibalt.com   

Daugiau apie „Laminam“ galite sužinoti vaizdo įraše

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius