Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas lietuvis vaikas laimės kelionę į 2018 FIFA World Cup Russia: per finalines rungtynes lydės žaidėją į aikštę

Restoranų tinklas „McDonald‘s“, įgyvendindamas vaikų futbolo programą „Į stadioną – su žvaigžde!”, suteikia unikalią galimybę vienam 6–10 metų amžiaus vaikui iš Lietuvos kartu su lydinčiu vienu iš tėvų ar globėjų vykti į Rusijoje vyksiantį 2018 FIFA World Cup Russia ir liepos 15 d., į aikštę, paėmus už rankos, palydėti vieną iš futbolo žvaigždžių. Balandžio 14 d., „McDonald‘s“ organizuoja atrankinį žaidimą, kurio metu paaiškės, kas atstovaus Lietuvai šią vasarą pasaulio futbolo čempionate Rusijoje.
FIFA pasaulio futbolo čempionatas 2018
FIFA pasaulio futbolo čempionatas 2018 / Projekto partnerio nuotr.

FIFA World Cup Russia šaliai atstovausiančio vaiko atrankos renginį organizuoja „McDonald’s“ kartu su futbolo mokykla „Audra“. Renginyje gali dalyvauti kiekvienas 6–10 metų amžiaus vaikas su vienu iš tėvų ar globėjų. Antrankos renginys vyks balandžio 14 d. nuo 13:30 val. iki 16 val. Ąžuolyno g. 5, Vilniuje, universalioje sporto arenoje „Sportima“. Registruotis į renginį galima užpildant anketą internetiniame puslapyje www.mcd.lt/futbolas iki balandžio 6 d.

„Vaikas, kuris laimės galimybę žengti į aikštę su futbolo žvaigžde per finalines FIFA World Cup Russia rungtynes, turės nepamirštamą gyvenimo nuotykį, kai kartu su garsiausiais pasaulio futbolininkais žengs į aikštę ir palydės į lemiamą čempionato mačą. Aš galiu tik įsivaizduoti, koks įsimintas jausmas bus mažajam futbolo gerbėjui, žengiant į aikštę kartu su savo herojumi. Tai bus patirtis, kuri įsimins labai ilgam,“ – sako Vladimir Janevski, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

„McDonald‘s“ programa „Player Escort”, organizuojama nuo 2002 metų, suteikė galimybę šimtams vaikų žengti šalia jų futbolo dievaičių. 2016 m. aštuonmetis Kirilas Ambrusevič tapo iniciatyvos „Į stadioną – su žvaigžde!“ laimėtoju ir vyko į UEFA EURO 2016 Prancūzijoje. Mažasis Augustas Grabažis 2014 m. laimėjo programos atranką ir vyko į FIFA pasaulinio futbolo čempionato finalines varžybas Brazilijoje kartu su tėčiu Andriumi. Šiais metais vienas vaikas iš Lietuvos kartu su vienu iš tėvų turės progą apsilankyti 2018 FIFA World Cup Russia finalinėse varžybose, kurios vyks liepos 15 d. Maskvoje, Rusijoje. Atrankos nugalėtojui ir jį lydėsiančiam vienam iš tėvų atiteks pilnai apmokėta kelionė į Maskvą, apgyvendinimas bei speciali programa, kurios dėka laimėtojai galės ne tik gyvai stebėti finalines rungtynes, bet ir pasimėgauti specialia pramogine programa bei turu po miestą kartu su kitais dalyviais.

„McDonald‘s“ bendradarbiaudamas su futbolo mokykla „Audra“ sudarė paprastas ir linksmas užduotis, kurios bus įveikiamos tiek 6-mečiui, tiek 8-mečiui. Šešios užduotys bus atliekamos kartu su vienu iš tėvų ir visi vaikai turės vienodas galimybes laimėti.

Balandžio 14 d., kartu su visais dalyviais, yra kviečiami ir žiniasklaidos atstovai, į universalią sporto areną „Sportima“, Ąžuolyno g. 5, Vilniuje. Oficiali atrankinio renginio pradžia 13.30. Žiniasklaidos atstovai, planuojantys dalyvauti renginyje, kviečiami registruotis el paštu. lilija@fabula.lt, arba telefonu +370 656 92500.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius