-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilijampolėje duris atvėrė nauja specializuota veterinarijos klinika

Vilijampolėje, visai netoli nuo miesto centro bei šilainių, Linkuvos gatvėje duris atveria nauja veterinarijos klinika „Ortovet“. Klinika specializuojasi traumatologijos-ortopedijos bei odontologijos srityse, tačiau joje bus suteikiamos ir visos kitos įprastos veterinarinės paslaugos, tokios kaip minkštųjų audinių chirurgija, diagnostiniai tyrimai (kraujo tyrimai, echoskopija) bei kitos, įvairios procedūros.
Katė
Katė / 123RF.com nuotr.

Klinikoje veikia du apžiūros kabinetai, laboratorija bei dvi operacinės. Čia įrengta nauja ir moderni įranga – skaitmeninis rentgenas, echoskopas, laboratorinė įranga – morfologinis, biocheminis, imunologinis bei kraujo krešumą ir spaudimą nustatantys kraujo analizatoriai, taip pat profesionali anesteziologinė ir odontologinė įranga.

Pasak „Ortovet“ klinikos vadovo Jogailos Šlekio, noras atidaryti specializuotą veterinarijos kliniką ortopedijos srityje brendo jau seniai dėl to, kad šios srities specialistų Lietuvoje yra mažai, o pacientų, kuriems reikalinga kokybiška bei kvalifikuota paslauga, atsiranda pakankamai daug.

„Ortovet“ nuotr./Vilijampolėje duris atvers nauja specializuota veterinarijos klinika Ortovet
„Ortovet“ nuotr./Vilijampolėje duris atvers nauja specializuota veterinarijos klinika Ortovet

„Nuo 2016 iki 2020 metų dirbau bei stažavausi Švedijoje, žinomame „Evidensia“ veterinarijos klinikų tinkle, kuris teikia paslaugas dvidešimtyje Europos bei Skandinavijos šalių. Esu labai dėkingas gyvenimui, kad turėjau tokią galimybę dirbti kartu ir mokytis iš savo srities Europinio lygio profesionalų. Dalyvavimas įvairiuose mokymuose traumatologijos srityje suteikė galimybę dar labiau praplėsti turimas žinias apie šiuolaikinius gydymo metodus, technikas bei naujausias tendencijas. Svarbu paminėti ir aukštus gydymo standartus, kurie Skandinavijoje yra gana griežtai protokoluojami, kas suteikia galimybę diagnozuoti tiksliau bei gydyti efektyviau. „Ortovet“ klinikos esminis konceptas yra suteikti aukščiausios kokybės paslaugas nuo augintinio savininko pasitikimo iki efektyvaus problemos sprendimo.“

Profesionalumas – koja kojon su žmogiškumu

Šiuo metu „Ortovet“ veterinarijos klinikoje dirba 3 veterinarijos gydytojai ir veterinarijos felčeriai.

„Profesionali komanda yra neabejotinas privalumas, tačiau pagarba vienas kitam, taip pat ir augintinių šeimininkams, yra ne ką mažiau svarbu, – įsitikinusi „Ortovet“ veterinarijos gydytoja Greta Braškė. – Žmogus gali būti labai geras specialistas, tačiau nemokėjimas bendrauti, prastos būdo savybės visada kiš koją darniam kolektyvo darbui, todėl savo komandą stengiamės burti žvelgdami visapusiškai. Kol kas esame nedidelė klinika, tačiau su dideliu noru ir potencialu augti“.

Prie „Ortovet“ klinikos kolektyvo taip pat prisijungė patyrusi specialistė, veterinarijos gydytoja, chirurgė Kristina Monkevičienė. Ji pradėjo specializuotis minkštųjų audinių chirurgijoje jau 2015 metais ir taip pat domisi su šia sritimi susijusiomis akušerinėmis ir reprodukcinėmis ligomis.

„Pagarba gyvybei, komunikabilumas, atsidavimas darbui bei tobulėjimas savo mėgstamoje srityje yra mano varomoji jėga. – pagalba ir suteiktos žinios jauniesiems mūsų kolegoms, išgydytas ir išgelbėtas pacientas – geriausia kiekvienos darbo dienos dovana“,- tikina Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius