Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Vilnius Outlet“ prekybos centro podiumu žengė ne tik jaunieji modeliai, bet ir jų mamos!

Praėjusį savaitgalį prekybos centro erdvėse skambėjo muzika, aplodismentai ir nuoširdus modelių mokyklos „CATWALK“ ir vaikų modelių studijos „MAŽOJI MIS“ modelių juokas. Žodžiais nenusakomas emocijas pažadino neįprastas madų šou, jo metu mažieji modeliukai kolekcijas demonstravo kartu su mylimomis mamomis.
„Vilnius Outlet prekybos centro podiumu žengė ne tik jaunieji modeliai, bet ir jų mamos!“
„Vilnius Outlet prekybos centro podiumu žengė ne tik jaunieji modeliai, bet ir jų mamos!“ / Simono Lankučio nuotr.

Pristatomos kolekcijos džiugino ryškiomis spalvomis, žaismingais raštais ir pavasario nuotaiką atitinkančiais deriniais. Žiūrovus maloniai nustebino dizainerės Sandros Kairytės kostiumų kolekcija, kuri žavėjo audinių printais ir stilingomis spalvų detalėmis. Dievinantys sportinį stilių žavėjosi “Nike” kolekcija, sezono tendencijas atitiko „Apranga”, „Baby City”, „Open24” ir „4F” kolekcijos, o „Pepco” ir „Hiatus” parduotuvės pristatė kolekcijas visai šeimai. Kadangi pavasaris Lietuvoje sunkiai nuspėjamas, modeliai demonstravo ir jaukius, Viktorijos Ra kuriamus „Šiltukus”, kuriais malonu apsigaubti kiek atvėsus orams.

Publiką džiugino ne tik stilingi įvaizdžiai, bet ir įdomi renginio programa. Modelių žingsnių ritmą diktavo DJ JuoKaz, subtiliu humoro jausmu ir puikia nuotaika žongliravo renginių vedėjas Justinas Daugėla, o muzikinius kūrinius dovanojo įvairių TV šou ir tarptautinių konkursų laureatė bei nugalėtoja Gabriela Ždanovičiūtė bei talentingosios Dianos Dargienės mokinės Dominyka ir Ditė. Nors renginys praskriejo nepastebimai, šiltos emocijos modelius lydėjo iki vakaro. Studijos vadovė ir renginio organizatorė Ernesta Elzbergaitė - Žalė pastebi, kad nors pasirodymas trunka vos kelias minutes, modeliams tai didžiulis įvykis, ypač jeigu demonstruoti viešai tenka retai, o gal net pirmą kartą. Dėl to, ji ypač džiaugėsi, kad modeliai galėjo ant scenos pakviesti savo mamas ir pasidalinti su jomis modelio veiklos užkulisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius