-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žemės ūkio ministerija augins kraštą kartu su skautais

Projektas „AuGink savo kraštą“ plečia savo draugų būrį, šiuo metu prie akcijos jau prisijungė Aleksandro Stulginskio universitetas, Lietuvos šeimos ūkininkų sąjunga, žiniasklaidos priemonės, o dabar Žemės ūkio ministerija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos skautija. Šis dokumentas buvo parengtas siekiant populiarinti „AuGink savo kraštą“ projektą.
Bendradarbiavimo sutarties pasirašymo akimirka
Bendradarbiavimo sutarties pasirašymo akimirka / ŽŪM

Kiekvienas iš mūsų gali parodyti savo pilietiškumą ir patriotizmą, prisidėdamas prie krašto ekonominio saugumo.

„Žemės ūkio ministerija pradėjo pilietinę – patriotinę akciją „AuGink savo kraštą“, norėdama atkreipti žmonių dėmesį į sveikus ir kokybiškus maisto produktus, taip pat primindama apie ekonominio saugumą svarbą. Kiekvienas iš mūsų gali parodyti savo pilietiškumą ir patriotizmą, prisidėdamas prie krašto ekonominio saugumo. Mums svarbu įtraukti į šią veiklą jaunimą ir visą visuomenę nuo mažiausio iki didžiausio, todėl nutarėme pasirašyti bendradarbiavimo sutartį ir suvienyti savo jėgas“, – teigė žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė.

Mūsų tikslas yra parodyti jaunimui, kaip svarbu palaikyti šalį, negalvoti kategorijomis „apsimoka“, ar „neapsimoka“, bet dirbti ir kurti gerovę visiems, nes Lietuva – visų Tėvynė

„Žemės ūkio ministerijos ir skautijos bendradarbiavimas yra naudingas abiem pusėms. Mūsų tikslas yra parodyti jaunimui, kaip svarbu palaikyti šalį, negalvoti kategorijomis „apsimoka“, ar „neapsimoka“, bet dirbti ir kurti gerovę visiems, nes Lietuva – visų Tėvynė“, – pasirašydamas bendradarbiavimo sutartį kalbėjo Lietuvos skautijos Tarybos pirmininkas Tomas Broga.

„AuGink savo kraštą“ – tai projektas, kuris skatina prisiminti, kad ekonominis saugumas priklauso nuo mūsų visų. Kiekvienas šalies gyventojas gali priklausyti ekonominės savigynos būriui. „AuGink savo kraštą“ – tai visų mūsų projektas, kad Lietuva augtų ir stiprėtų. Kiekvienas iš mūsų gali padėti savo šaliai, rinkdamasis taikią gynybą ir stiprindamas ekonomiką“, – sakė žemės ūkio ministrės patarėja Jolanta Butkevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius