Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonos parinktą seifą atidaręs vilnietis sės prie „Citroën C4 Cactus“ vairo

Derintojas-montuotojas Vytas Babilčius iš Vilniaus į studiją atvyko su moteriška palaikymo komanda – žmona ir drauge, kurios jam patarė rinktis trečiuoju numeriu pažymėtą seifą. Vyras pasitikėjo jų patarimu ir derybose su vedėju užtikrintai kartojo: „Bandom seifą“. Jo nesuviliojo pasiūlyti 9 tūkstančiai litų. Vytas šių pinigų atsisakė, atidarė seifą ir laimėjo automobilį „Citroën C4 Cactus”.
Vytas Babilčius iš Vilniaus „Teleloto“ studijojelaimėjo automobilį „Citroën C4 Cactus“.
Vytas Babilčius iš Vilniaus „Teleloto“ studijojelaimėjo automobilį „Citroën C4 Cactus“.

Dar vieną „Citroën C4 Cactus“ tą patį vakarą laimėjo pensininkas Ivan Šitel iš Vilniaus, kurį į studiją atlydėjo žmona ir sūnus. Vyras prie seifų atėjo apsisprendęs rizikuoti, todėl net nesvarstė laidos vedėjo piniginio pasiūlymo. Pasirinkimas nenuvylė – seife buvo automobilis „Citroën C4 Cactus”.

Teleloto didysis prizas – 64 298 Lt – atiteko vienam žaidėjui. Loterijos kompiuteris rodo, kad laimingas bilietas pirktas Marijampolėje.

„Cactusų“ dar yra, bet karšti „Teleloto“rudens lošimai jau eina į pabaigą.Šį sekmadienį – paskutinė proga laimėti dar penkis išskirtinius miesto visureigius „Citroën C4 Cactus“. Aukso puode – 850 tūkstančių litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius