Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydrūnas Savickas: „Glotnus veidas parodo, kad išeidamas iš namų vyras rūpinosi savo išvaizda“

Žurnalo „ELEKTROLIFE“ rubrika: Jis žino slaptą džentelmeno kodą
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / Algio Kriščiūno nuotr.

Kai jis įžengia pro duris, visi nutyla. OMG, koks kūnas! Tačiau Žydrūnas turi ir kažkokios slaptos jėgos, išreikštos ne tik išpuoselėtais raumenimis. Faktas, kad matai stipriausią žmogų žemėje, priverčia stebėtis jo nuoširdumu ir paprastumu. O juk svajonių titulas jam kainavo 28 metus juodo darbo! Didžiajam Z, kaip nuo 2009 metų, kai buvo tituluotas stipriausiu žemėje, vadinamas Žydrūnas, priklauso 20 pasaulio rekordų. Bet ne vien dėl to jis visur gerbiamas. „Nenorėčiau nuo jo gauti į nosį“, – kadaise apie Žydrūną rašė vienas amerikiečių žurnalistas. Tačiau tie, kurie stipruolį pažįsta, žino, kad nedaug pasaulyje likę tokių padorių, santūrių ir draugiškų vyrų. Tokių, kurie be reikalo uodo nenuskriaus. Tokių, kuriuos kadaise pasaulis vadino džentelmenais.

O tikras džentelmenas, žinia, vartoja tik tai, kas geriausia ir kokybiškiausia, – tiek maistą (šiuo metu Žydrūnas valgo tik daržoves, mėsą, žuvį ir jūros gėrybes), tiek kūno priežiūros priemones.

Tokias kaip „Braun Series 9“ barzdaskutė.

„Niekada nebandžiau auginti nei barzdos, nei ūsų, – juokiasi Žydrūnas. – Vaikystėje perskaičiau kažkieno nuomonę, kad barzda ir ūsai daug pasako apie juos nešiojantį vyrą, tačiau nepasako nieko gero, ir ta mintis man patiko bei įstrigo. Mano veidas visada glotniai nuskustas. Manau, tai visiems parodo, jog išeidamas iš namų vyras rūpinosi savo išvaizda.“

O tai, kad rūpintis išvaizda būtina, iliustruoja jo paties pavyzdys. Neseniai ženkliai sulieknėjęs Žydrūnas susilaukia galybės komplimentų. „Nebūtinai turi būti storas, kad jaustumeisi gerai“, – šypsosi jis.

Bet būtina turėti gerą barzdaskutę, kad ir veidas jaustųsi gerai.

„Braun“ prekės ženklas, kaip ir Žydrūnas, žinomas visame pasaulyje. Reiškia galią, savitvardą ir patikimumą.

Ir jeigu jums rūpi, kur pagaminti jūsų daiktai, turime gerą naujieną – „Braun Series 9“ barzdaskutės gaminamos Vokietijoje, o ne Kinijoje.

Ir jeigu jums rūpi, kaip nuskusti savo jautria oda pasižymintį veidą, žinokite, kad „Braun“ barzdaskutę galima naudoti tiek „sausam“, tiek „drėgnam“ skutimuisi, pagal odos tipą. „Sonic Technology“ skaito veido kontūrus ir pritaiko peiliukus prie barzdos plaukelių.

Ir jeigu jums rūpi, kad veidas būtų nuskustas glotniai, speciali „Braun SynchroncTM“ technologija, dėl kurios skutimosi peiliukai vibruoja 40 tūkstančių kartų per minutę dažniu, su keturiais skutimo elementais pagaus ir nukirps visus bet kuria kryptimi augančius bet kokio ilgio plaukelius. „HyperLift&Cut“ sistemos kirptukas ištempia plaukelius prieš juos nukerpant.

Be abejo, norite, kad visi namuose esantys daiktai būtų gražūs. Belaidė „Braun Series 9“ barzdaskutė su informatyviu LCD monitoriumi – dizaino estetikos viršūnė. Ji sukurta būti ergonomiška ir neišslysti iš rankos jokiomis aplinkybėmis.

O čia jau aukščiausias patogumo lygis – „Braun Series 9“ komplekte yra valymo ir krovimo centras, į kurį įstatyta barzdaskutė bus išvalyta, sterilizuota bei pakrauta. Palikite joje savo barzdaskutę ir ryte ji jau lauks švarutėlė.

Daugiau žurnalo „Elektrolife“ straipsnių skaitykite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius