Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt – dar daugiau naujienų iš įžymybių pasaulio

Gera žinia naujienų apie įžymybių gyvenimą mėgėjams – portalo 15min.lt rubrika „Žmonės“ nuo šiol skaitytojus supažindina su įdomiausiais straipsniais, esančiais žurnale „Žmonės“, taip pat mūsų portale galima rasti ir būsimojo žurnalo temų anonsus. Vienam didžiausių Europos žiniasklaidos koncernų „Schibsted ASA“ priklausantys portalai 15min.lt ir zmones24.lt, suvienijo redakcijų pajėgas, kad gautumėte dar daugiau įdomių žinių ir šviežiausių naujienų.
„Portalų susijungimas leis skaitytojams viską rasti vienoje vietoje. Be to, 15min.lt techninių galimybių dėka galėsime įgyvendinti siekį, kad straipsniai internetinėje erdvėje būtų kuo ilgiau, nes dauguma jų turi išliekamąją vertę – bus įdomūs net ir po kelerių metų“, – sako UAB „Žurnalų leidybos grupė” (ŽJG) direktorius Remigijus Rimkus.

Portalo zmones24.lt lankytojų nukreipimas į 15min.lt rubriką „Žmonės“ yra strateginis sprendimas, leidžiantis sustiprinti kūrybines bei technines pajėgas ir pateikti skaitytojams tiek operatyvias iliustruotas naujienas iš įžymybių vakarėlių, tiek straipsnius iš ŽLG leidžiamų žurnalų – „Žmonės“, „Laima“, „Ji“, „Edita“, „Privatu“ ir kt. 15min.lt rubrikoje „Žmonės“ planuojama pateikti ne tik tą informaciją, kuri spausdinama žurnaluose, bet ir į jų puslapius nepatenkančią.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius