-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bolt Drive“ vairuotoja pasiklydo Vilniaus oro uoste: kur statyti automobilį?

15min skaitytojai pastebėjo, kad pasikeitė „Bolt Drive“ ir „City Bee“ automobilių statymo tvarka Vilniaus oro uoste. Dėl to, skubėdami į skrydžius, kai kurie patiria nepatogumų.
Rekonstruojama Vilniaus oro uosto stovėjimo aikštelė
Rekonstruojama Vilniaus oro uosto stovėjimo aikštelė / 15min skaitytojos nuotr.

„Ankstų rytą važiavau į Vilniaus oro uostą Bolt Drive automobiliu. Buvau įpratusi prie nusistovėjusios tvarkos: atvažiuoji į didžiąją parkavimo aikštelę, palieki automobilį, ir tiek žinių. O dabar pasigedau išankstnės informacijos. Todėl teko sukti ratus aplink oro uostą ir ieškoti vietos, kur galėčiau palikti automobilį“, – rašo skaitytoja.

Galiausiai nuvažiavo net iki „Ikea“ parduotuvės aikštelės ir ėjo pėsčiomis iki oro uosto.

Kas pasikeitė ir kokia tvarka galioja dabar? Nes, tarkime, „Spark“ automobiliai būdavo statomi ADC aikštelėje, čia niekas nepakito. Tačiau pagrindinės aikštelės šalia autobusų stotelės (žvelgiant į pastatą – kairėje pusėje) nebeliko.

Pakeista automobilių parkavimo tvarka

Lietuvos oro uostų atstovas Tadas Vasiliauskas atkreipė dėmesį, kad apie planuojamą rekonstrukciją buvo skelbta iš anksto.

VNO nuotr./Vilniaus oro uosto rekonstrukcija
VNO nuotr./Vilniaus oro uosto rekonstrukcija

„Šiuo metu vyksta Vilniaus oro uosto eismo schemos rekonstrukcijų pirmasis etapas – jis planuojamas baigti iki šių metų birželio mėnesio. Tiek pirmame, tiek kituose etapuose numatome atnaujinti paviršinių nuotekų surinkimo sistemą, atnaujinti visas dangas, apšvietimą, įrengti stogines, dviračių parkavimo vietas, parengti vietas elektromobilių įkrovos stotelėms bei apželdinti tam tikras teritorijos dalis.

Po visos rekonstrukcijos sostinės oro uoste iš esmės keisis esama transporto prieigų judėjimo schema, kuri bus žymiai aiškiau suprantama, orientuota ir pritaikyta keleiviams patogiai pasiekti naująjį išvykimo bei esamą terminalą“, – komentavo T.Vasiliauskas.

Specialistas siūlo susipažinti su žemėlapiu, kuriame pažymėtos zonos, skirtos „Bolt“ ir „City Bee“ transportui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius